- 10 Kasım 2024
- 1.306
- 7.447
- 73
- 30
Çok şükür sedacım hasta olanlar var ama Allâh dermansız dert vermesin. Sen nasılsımHerkez iyi mi ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür sedacım hasta olanlar var ama Allâh dermansız dert vermesin. Sen nasılsımHerkez iyi mi ??
Zaten hiç ekmek yemem yaaYap yap gerçekten çok güzel yarım ekmeği yediriyor ama![]()
Geçmiş olsun canımGözüm aydın çocuklar grip olduokula göndermedim.
Çok şükür canım bonusumLimonsuzum daha iyi misin? Bende sabah buraya uazarken biraz zırladım sonra kalktım dinamik bir şekilde işimi yaptım
Nasıl oldun canımBenim ilacın etkisi geçti demek baya yanıyor boğazım ve kırgınlık hali var geç geldik eve bi yerlere uğradık uzanıyorum şimdi
geçimş olsun canım bu ara herkes hastaGözüm aydın çocuklar grip olduokula göndermedim.
Kapama tuşuna yanlışlıkla basmış olabilir misinKızlar ya robot süpürgemi bi türlü çalıştıramıyorum çevrimdışı gözüküyor wifi bağlantı hatası diyip duruyor. YouTube dan video izledim dediği gibi yaptım yine olmadı ya fikri olan var mı. Roborock markası
geçmiş olsun bonusum , bugün nasılsın vitamin takviyesi de al ramazan üstü herkes hastaBenim ilacın etkisi geçti demek baya yanıyor boğazım ve kırgınlık hali var geç geldik eve bi yerlere uğradık uzanıyorum şimdi
Geçmiş olsun canım çabucak toparlanırlar inşaAllahGözüm aydın çocuklar grip olduokula göndermedim.
Gardolabın bir kenarında duvara dayalı ütü masası dikili, diğer tarafında da kenarda süpürge var. Gözüme batmıyor. Başka yer yok koymaya, en uygun yer orasıYettim...
Pek güzel mis ettim her yeri.
Çocuk odalarını da dolap üstü vs sildim toz aldım
Süpür sil her yer iyi oldu yine
Şimdi sizlere bir sorum olacak.
Ütü masası ve elektrik süpürgeleriniz nerede duruyor???
(Robot ve dik süpürgeler dışında büyük süpürgelerden söz ediyorum)
Çok şükür sedacım hasta olanlar var ama Allâh dermansız dert vermesin. Sen nasılsım
Ben börek koymuştum ama yarıda kaldı bugün devam edicem inşAllah. Çok değil 2 yufkam var ama olsun yeter.Bende bu yola çıkmıştım bi börek yaptım onu da dolaba koymak nasip olmadı yendidaha bişey yapamadım
![]()
Normal kekik de olur muEşim dağ kekiği ile çay yapmış öksürük varken akşama kadar öksürmedim diodu ben denemedim de hiç
CanımmmBurda da kimse yok...
Etrafımda da kimse yok belki de.
Herkes bir parça yalnız.
İçimi boşaltmalıyım![]()
Allah şifa versin canımKuzum orda burda şurdayım. Çocuk fena hasta, ailecek hastayız. İnşallah toparlarız. Onun dışında okul ev arası gidip geliyorum. Çok şükür bugünümüze![]()
Allah yardımcın olsun canım emeklerinin karşılığını alırsın inşAllahBuradayım bonus teşekkür ederim sorduğun için
Biraz moralim bozuk içim daralıyor hayrolsunyarın hastaneye gidecem hayırlısıyla 2.aşılamaya başlayacaz bakalm bundan sonra raporu çıkartmak kalıyor
![]()
Sağol canım annene de geçmiş olsunGeçmiş olsun canım
Sağol abla aynen öyle maalesefgeçimş olsun canım bu ara herkes hasta
Amin inşAllah canım sağolGeçmiş olsun canım çabucak toparlanırlar inşaAllah
benim de ütü gardrobun bir yanını duvara tam dayamadım orada, süpürge de yine aynı odada bir köşede duruyor. o oda benim için giyinme odası gibi gözüme batmıyor o yüzdenYettim...
Niye sen nesinkiZaten hiç ekmek yemem yaasen yarım yiyorsan ben 1 ekmeği yerim heralde
![]()
Yok çiçeğim ya açık manuel basınca çalışıyot da telden yönlendiremiyorum. Manuel olunca da kaldır götür falan amanKapama tuşuna yanlışlıkla basmış olabilir misin
Ütü masası kızımın kıyafet dolabının arkasında. Süpürgem yokYettim...
Egzama mı acaba dicektm. İhmal etme seda götür mutlakaEvet hasta olanlara geçmiş olsun.
oğlumun iki yanağında kızarıklık oluştu .
Sadece yanaklarında var .
Başka bi yerde yok.
Eşimin izin gününü bekliyorum doktora götürebilmek için.
Yatak odasındaki şifonyerin arkasında biraz boşluk var oraya koyuyorum süpürgemi ve ütümü.Yettim...
Kıyamam yaEki Görüntüle 3550368 böyle bir şey umarım doktora gidince ne olduğu belli olurda geçer sonrasında.