Benimki bundan çok güzel oluyor asıncaBende söyle bi led var ay ve yıldız var yıldızlar hem kücük hem büyük
Işığı cok güzelde simdi komple acmam lazım karışmış ellemedim
Evet asınca cok güzel duruyo dediğin gibi pilli olanların ledi iyi degil bunun kadar pilli de varBenimki bundan çok güzel oluyor asınca
Yıkılmıyor ne laBenim sadece işaret parmağı yıkılmıyo
Ben cok sinirli bi insanım demek ki
Allahın izni ile temiz sonuç gelir inşallah10/15 güne belli olurmuş canım mesaj gelir doktora gidersiniz dediler
Evet pilli almıştımPilli mi aldın? Trenyoldaki çok iyi fiyat falan elektirli olacak ki ışığı hep aynı olsun
Ahh bu boğaz ağrısı inşallah şişmezBenim ilacın etkisi geçti demek baya yanıyor boğazım ve kırgınlık hali var geç geldik eve bi yerlere uğradık uzanıyorum şimdi
Hanefi mezhebine göre 10 gün adet10 günden sonra ozure giriyor deniliyor ama şüphede kalıyorum ya, inşallah durur.
Evet bunu da gördüm 500 TL dedilerBende söyle bi led var ay ve yıldız var yıldızlar hem kücük hem büyük
Işığı cok güzelde simdi komple acmam lazım karışmış ellemedim
Gerçekten sinirli misin pekiBen yapamıyorum ahhaha
Benim sadece işaret parmağı yıkılmıyo
Ben cok sinirli bi insanım demek ki
Yarına kısmetmis olsun
Dağ kekiği vermişti arkadaşım çayını yap iç dedi sen de yap normal kekik de olur.Ahh bu boğaz ağrısı inşallah şişmez
Gece uyutmadı beni
İlacı da alınca uyuyorum
Yatmadan bitane daha içicem
Bide sirkeli su içicem
Kız ben 250 ye aldım bunu üç.ayların başında gönül bi yer var uygun satan eminönünde bile 500 dediler.Evet bunu da gördüm 500 TL dediler
Şimdilik almadım
Bulaşık mak. Boşalttım kirliwlri doldurdum
Yemek yedik oğlumla
Eşimin işi vardı gitti
Akşam maratonu mu yapsam belim de ağrıyor ama bi gazlama gerekli bana
Hastayım diyon bonus yat dinlen bugün yarın yaparsınÇok fena değilsen yapalım gönül ben de ilaç aldım daha iyiyim değerlendireyim 1-2 saati
Tam hasta diyemem ya ama bişey yokluyor çaya otururum oturmadan bi yer süpürüp silsem kar diyorum hayal Allah beterinden korusun ağrım sızım bitmiyor dile getirmek istemiyorum yavaş yapabiliyorum her şeyi zaman alıyorHastayım diyon bonus yat dinlen bugün yarın yaparsın
Parem ramazan duaları olursa bende katılmak isterim hiç göremiyorum dua topiklerini artık benOlabilir kuzum
Diyorum ki ana kız ismini değiştirmiş eski isminimi yeni isminimi etiket yaptım diye baktım üşenmedim
Hahhaha bi yandan da markete gidiyorum ha
Insanoğlu değişik
Geçmiş olsunEşim sofrayı topladı
Bende biraz iyi olayım kalkıp evi bi toparlarım inşallah
Hem boğaz ağrısı hem karın bel ağrısı üst üste gelince azıcık etkiledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?