Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar birşey sormak istiyorum.
Bende ileri seviyede endometriozis var, tekrar çocuk istemimiz olabilir diye ameliyatı erteledik. Çünkü rahim zarar görüyormuş hem ileri seviyede olduğu için hem de yapışıklık fazla olduğu için. Doğum kontrol hapı bu hastalığı bastırıyormuş, 2 aydır düzenli kullanıyorum ama son 25 günün 18'i kanamalı geçiyor ve hâlâ durmadı. Hayat kalitem düşüyor. Bende doktora Ramazan geliyor,.oruç tutmak istiyorum bana bir yol gösterin dedim. E2 hormonuna baktır ona göre ilaç yazayım dedi.
Sonuçlar bir saate çıkar, böyle bir durum yaşayan oldu mu? Bu arada yaşım 30
Doğum kontrol hapı böyle kanama yapar mı? İlaçtan önce herhangi bir kanamam yoktu regl dışında, sadece regl çok ağrılı ve şiddetli geçiyor.
Doğum kontrol hapı kullandım ama böyle bisey olmadı canım hic senin hormonların alakalıdır büyük ihtimal. Yada yan etkilerinde var mı acaba böyle bisey

Kızlar birşey sormak istiyorum.
Bende ileri seviyede endometriozis var, tekrar çocuk istemimiz olabilir diye ameliyatı erteledik. Çünkü rahim zarar görüyormuş hem ileri seviyede olduğu için hem de yapışıklık fazla olduğu için. Doğum kontrol hapı bu hastalığı bastırıyormuş, 2 aydır düzenli kullanıyorum ama son 25 günün 18'i kanamalı geçiyor ve hâlâ durmadı. Hayat kalitem düşüyor. Bende doktora Ramazan geliyor,.oruç tutmak istiyorum bana bir yol gösterin dedim. E2 hormonuna baktır ona göre ilaç yazayım dedi.
Sonuçlar bir saate çıkar, böyle bir durum yaşayan oldu mu? Bu arada yaşım 30
Doğum kontrol hapı böyle kanama yapar mı? İlaçtan önce herhangi bir kanamam yoktu regl dışında, sadece regl çok ağrılı ve şiddetli geçiyor.
Endometriozis ne bilmiyorum ama kadın hastalıkları zor ya. Fikrim yok Allâh bebek konusunda gönlüne göre versin inşallah 🌺

Bugunde yapma Hayal bazen kendimizi dinlemeliyiz 🥰

Oh benim yerimede uyu limonsuzz 🤩

Topikte bi hastalık bi depresyon el geziyo. Aglamak istiyosan agla tabi ama depresyona girme sakın🫠

pişmanlık duyacağını tahmin ettim :KK48: şimdi koş bakalım işleri yetiştirmek için :KK70:
İşlerimi yaptım ama istediğim detaylı işlere giremedim elbette :oops:

Ramazan süslemesini bugün yada yarın yapıcamm😍

Bonus Bonus buna 200 verdim çok mu 🫠

Eklentiler

• 20250225_160822.jpg
    20250225_160822.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 13
Kızımın çarşaf ve yastık kılıfını çıkardım
Çarşaf ve büyük havluları makineye attım çalıştırdım
Bulaşık makinesini boşalttım
Çocuklara sigara böreği yaptım
Makine bitti astım

Şimdi yemek yapıcam(nohut/bulgur pilavı ve cacık)
Yemek yaptım
Çıkanları makineye yerleştirdim
Salonu topladım
2 sepet çamaşır katladım
Yerleştirdim
Banyoya yedek havluları yerleştirdim
Koltuk örtülerini düzelttim
Odaları topladım
Sofrayı hazırladım

Back