Düzenli Evimiz & Hayatımız

Amin abla amin çok iyi demişsin boşver konuşsun dursun sen dalaşma hiç o konuşmalar uzayınca biz çok üzülüyoruz.
bonus çok zoruma gidiyo ben onun annesiyim , insan hiçmi düşünmez acımaz benim annem 50 yaşında hala çalışıyo
bizimi için uğraşıyo diye , inan bugüne kadar bi kere yemek yok dışardan alın demedim, iş çıkışı hiç bi yere gitmem direk eve
yemek yapıcam işlerim var diye
o konuşunca bende dayanamıyorum cevap veriyorum kavga çıkıyo sonrada üzülen ben oluyorum
inşallah eşinede böyle yapmaz

Kızlarr şu tokzaplazma mı ne varya. İşte çiğ et muhabbeti. Bugün sağlık ocağındaki ebe ete çıplak elle dokunma dedi. Yav elle de mi geçiyor.

Ben bi ton mantı doldurdum daha yeni dank etti

Toksoplazma ciddi bir şey sero yaşayanları biliyorum basit değil dokunmamaya çalış evdekinden bişey olmaz artık yapmışsın da eldivenle yap köfte fala. Vakti gelince kurban da da dikkat edersin.

Kızlarr şu tokzaplazma mı ne varya. İşte çiğ et muhabbeti. Bugün sağlık ocağındaki ebe ete çıplak elle dokunma dedi. Yav elle de mi geçiyor.

Bendede var sero doktor elinde açık yara varsa cıplak elle dokunma dedi çiğ yenen sebzeleri iyice yıka diye uyardı

Haklısın ablacım Allah içlerine versin dediğin gibi insanın zoruna gidiyor. Ben sana daha öncede bi demiştim çok vericisin artık bu zamana kadar olan olmuş da bundan sonra kes bunu en önce sen en çok sen gerine gerine söyle duysunlar.

Gençliğine ver ilerde anlar anlamaz mı hiç şu an onun da ters zamanları yaşını bilmiyorum tabi

Kızlar ramazanda elbette ibadete ağırlık vericez ama o günlerde de elbette temizlik vs yapıcaz.
Birbirimizi motive ederek yaparız inşallah.

Mesela ara sıra hadi herkes bi kalksın evi süpürsün
Hadi herkes bugun değişik ve zahmetli bir yemek yapsın ev halkını sevindirsin

Gibi şeyler de yapabiliriz.

Okumalar da olabilir.
Gerçi o diğer konuda var ama olsun işte öyle aklıma geldi

Bu arada ben salon camlarını sildim
Perdeleri, fonları, kırlentleri makineye attım
Şimdi bir de yeniden süpürüp silcem

Bugun bu temizlik şeysi bana destek verdi mesela hiç aklımda yoktu bugun camdır perdedir.
Bu topluluğu boşuna sevmiyorum azizim
Sağolunuz her biriniz ayrı ayrı

amin canım , evlat imtihanı peygamberleri bile ağlatmış biz kimiz kendi kendime öyle söylüyorum
kendim tez canlı olduğum için her şey olsun bitsin diye onlardan bişe beklemedim , kızım bekarken birlikte yapıyoduk
canım yavrum onun hakkını yiyemem yemekte yapardı, temizlikte beni o konularda üzmedi Allah razı olsun oda evlatlarından görsün , oğlum küçük deil 33 yaşında ama huy, karakter işte , büyükler hep de ya çocuğu doğruyosunda huyunu doğuramıyosun diye gerçekten öyle Allah hidayet versin ne diyim
tabi eşimdede var bi kere demiyo oğlum annene saygısızlık yapma kadın elinden geleni zaten yapıyo ,
onada kızdım sen bi kere demedin arkamda durmadın oda bana istediğini söylüyo diye
evlenince görürde anyayı konyayı

Ağzına sağlık bu saatten sonra yorma kendini yetişirse yetişir yetişmezse yok
aynen ya sanki benim oğlum kaynanam ,
dünde şey dedim ayda bi temizliğe ve ütüye kadın tutun ozaman bende kurtulurum her şeye koşmaktan
yada herkes kendi ütüsünü kendisi yapacak dedim ,mübarek ramazan geliyo benim uğraştığım şeylere bak

Üzme daha kendini eşin dese de kendi örnek olmadığı için tesiri olmuyor.

olgunluk yaşlarıymış Allah farkındalık versin inşallah

Üzme daha kendini eşin dese de kendi örnek olmadığı için tesiri olmuyor.

olgunluk yaşlarıymış Allah farkındalık versin inşallah
sağol canım , anlatınca rahatladım biraz
evet eşimde her şeyi benim yapmama alıştı ama en azından laf söylemez yetişmiş yetişmemiş yemek varmış yokmuş,
Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlık versin kimseyede muhtaç etmesin Rabbim evlatlarıma bile

Evet yavruş. Elle şöyle geçer. İyi yıkanmazsa elinde kesik yara vs olursa sıkıntı. Yeşillikleri sebzeleri iyi yıkamak gerek. Kedinin dışkısından bulaşabilen bir şey sokak kedisine falan temas etmezsen sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…