Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu bişeyin yok kuzum kendini doldurma sakın hazır Ramazan gelmişken vesile olsun biraz kendine oku manevi alanın da güçlensin Allahın izniyle vesvese işlemez daha

Çok şükür iyi geldi sizlerle paylaşmak bende artık düşünmeyip oluruna bırakacağım

Benim kv aynı kafadandı bak birde bu türleri var onun için hiç bulaşma
Asla aynı kafadan olamazlar hele kılık kıyafet konusunda 🙈 ama ben ona ağzını açıp bir şey diyeceğini sanmıyorum. Dese zaten öyle bir kıyafet giyemezdi kız yani zıt ne varsa hepsi oluyor. İyi de oluyor

Kızlar bana dua edin panik atak gibi bir şey yaşıyorum sanırım kafam dağılsın diye el işi yapıyordum yanlış yaptığımı fark edip söktüm saatlerce ağladım sonrasında dolmuşluk mu yetememe yada beceriksizlik duygusu mu garip bir ruh halindeyim
canım Allah kalbine ferahlık versin , insanız hepimizin patladığı zamanlar oluyo ama yine kendi kendimize teselli oluyoruz,
seninkide el işin yanlış olduğu için deildir dediğin gibi dolmuşluktur, ama geçicek Allah ın izniyle
benimde bu ara oğlumla yıldızım barışmıyo nankörlük yapıyo cuma günü pazara gittim o soğukta balık aldım pazı aldım
gelince balığı tamizledim yıkadım , pazıyı doğradım haşladım ertesi güne kalınca kötü olmasın diye
yemekten sonrada çay yaptım eşimle oturduk dizi izlerken içiyoruz, oğlumda uyuyodu kalktı ben şimdi ne yicem ben bişeyler var onlardan ye dedim yok ben tost yapıcam dedi sonra tezgah niye dağınık falan demeye başladı
bende bu kadar yetişebiliyorum yoruldum,canım yapmak istemiyo şuan dedim, çay içiyorum rahatsız oluyosan kendin topla dedim , tartıştık ben çalışıyorum bütün işlere yetişemiyorum tabiki , haklıymış gibi benimle çene yarışına giriyo
eşimden duymadığım şeyleri evladımdan duyuyorum buda zoruma gidiyo ben yanlış yaptım 22-23 senedir çalışıyorum
her şeye kendim yetişmeye çalıştım küçük yaşta işe başladı diye ondan ev işi beklemedim şimdide her şey benim görevim oldu :KK43: Allah merhamet versin kalbine diye dua ediyorum

Bende aynıyım arada kriz gibi giriyor 3 hafta olacak nerdeyse bırakmadı yakamı
Benimde aynı. Ama şükür önceki gibi gece falan boğmuyor. Ama az bi terli cam açık olan odada dolanıyım hemen belli ediyor kendini öksürük geliyor. Demek ki dikkat etmek gerekiyor

Şu an umursamadım ama benim de bir ota çöpe yaprağa ağlamışlığım var olmaz mı?

Hepsi gelip geçiyor yeter ki sen kendine yüklenme. Ben onu bıraktım. Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu

Bak temizliğe niyet ettim belki hatta kesin düşündüklerimi yapamıycam ne yapayım dünyanın sonu değil olduğu kadar
Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu hepimiz öyleyiz. Dün benim kız gece öksürüyordu andız pekmezi getirdim vermek için içmedi ben yarım saat ağladım yani. Eşim diyor noldu 😂 insanız elbet ağlayacaz zırlayacaz ama sonra kalkıp prensesler gibi devam edicez

Bonusum yaaa güldürdün
evet anlık sinir bosalmasi yaşıyorum topiğe ilk geldiğim sene bu tarz sorunlarım vardı yine geçmişti yıllar içinde
Buraya yazmadım ama eşimi büyüten babası rahmetli oldu öz ailesi zaten uzun zamandır bizimle birlikteler ve bu kayıp eşimin karakterini değiştirdi belki de seneler geçtikçe ben tahammülsüz oldum
Başınız sağ olsun nane

Benimde aynı. Ama şükür önceki gibi gece falan boğmuyor. Ama az bi terli cam açık olan odada dolanıyım hemen belli ediyor kendini öksürük geliyor. Demek ki dikkat etmek gerekiyor
Farklı bi şey bu sanırım. Senin daha çok oldu bide hala geçmedi. Dediğin gibi biraz üşüyüm hemen boğuyor

canım Allah kalbine ferahlık versin , insanız hepimizin patladığı zamanlar oluyo ama yine kendi kendimize teselli oluyoruz,
seninkide el işin yanlış olduğu için deildir dediğin gibi dolmuşluktur, ama geçicek Allah ın izniyle
benimde bu ara oğlumla yıldızım barışmıyo nankörlük yapıyo cuma günü pazara gittim o soğukta balık aldım pazı aldım
gelince balığı tamizledim yıkadım , pazıyı doğradım haşladım ertesi güne kalınca kötü olmasın diye
yemekten sonrada çay yaptım eşimle oturduk dizi izlerken içiyoruz, oğlumda uyuyodu kalktı ben şimdi ne yicem ben bişeyler var onlardan ye dedim yok ben tost yapıcam dedi sonra tezgah niye dağınık falan demeye başladı
bende bu kadar yetişebiliyorum yoruldum,canım yapmak istemiyo şuan dedim, çay içiyorum rahatsız oluyosan kendin topla dedim , tartıştık ben çalışıyorum bütün işlere yetişemiyorum tabiki , haklıymış gibi benimle çene yarışına giriyo
eşimden duymadığım şeyleri evladımdan duyuyorum buda zoruma gidiyo ben yanlış yaptım 22-23 senedir çalışıyorum
her şeye kendim yetişmeye çalıştım küçük yaşta işe başladı diye ondan ev işi beklemedim şimdide her şey benim görevim oldu :KK43: Allah merhamet versin kalbine diye dua ediyorum
Amin abla amin çok iyi demişsin boşver konuşsun dursun sen dalaşma hiç o konuşmalar uzayınca biz çok üzülüyoruz.

Oturma odasını toplarken oğlumun uçan balonunu motorunun koluna bağladım odasına götürdüm
Şimdi oturma odasına bi baktım balonla göz gözeyiz kendi dalgınlığıma gülüyorum 😁😁😁
Ay o ne öyle yazın aldık da ruh gibi çıkıyordu bi yerlerden 😂😂

Bu sorum deneyimli annelere ❤️

Kızlar bebeğimi ayağımda sallayarak uyutuyorum hafif ritimli şekilde, son 1 aydır her uyutmada boşluğa düşer gibi sıçrıyor 3-4 defa Ne yapsam bilemedim, okuyoruz da sürekli.
Yani 3.4 aylıkken olurdu oğlumda ama senin kızın 2 ye yakındı sanki demi yanlış mı hatırlıyorum

Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu nane ya bence herşey bizde bitiyor biliyor musun. Her kime sinirleniyorsak sinirlenelim yine kendimizi iyi edecek olan biziz. Evet çok çok zor ama en güzel şey boşvermek. Boşverip biraz vurdumduymaz olunca bence hayat çok kolay oluyor.
Önemli olan bunu başarabilmek.
Bi ara bende her şeyi sallamıştım ama tekrardan başladı bu ota b.ka çok kafa yorma hallerim bi sirkelenmek gerekiyor :(

Bi kere yazın köye gitmistim Arda’yla beraber bende bisiklet sürüyodum sey demisti falancanın gelini bisiklet sürüyo derler ayıplarlar sürme. Şok olmuştum bisiklet ya kim görecek evimizin bahçesinde
Püü her şey laf söz ayıp zaten. Bide bahçede kim görecek
Mesela öksürüyor kv de yada kb niye bitkisel şeyler yapmadın onu yap bunu yap
Geçen dışarı çıkacaktım biz zaten hastayız gitme dediler 5 dk gelirim dedim arka arkaya telefon nerde kaldın eşime söyleyince doğru söylüyorlar niye gittin dedi
Aileme gidecektim kv kış günü sende panik atak var gidemen dedi gerçekten cesaret edip gidemedim ya birsey olursa diye sonrasında kafama takıyorum
Böyle vb şeyler
Zaten 4 çocuğun var yeteri kadar yorucu oluyor tek başına. Bide onlar var her şeye karışıyorlar. Yani Allah razı olsun bize bakıyor ediyor demiyorlarda

Back