Düzenli Evimiz & Hayatımız

Konuda arama yapınca bulamadım ama yazmışımdır yaa soğuk çorba için buğday haşlamıştım dondurucuya koydum. Tuzu içine güzel geçsin diye de kaynatırken koydum.

Onu unutup aşurede kullanmıştım ne kadar şeker meyve koysam da o sası tuz tadı bitene kadar gelmişti.

Öyle yani
Şimdi gülüyoruz ama o zaman üzülmüştüm be 🤭

Kayıptan sonra normal bazı değişimler nane keşke olmasa ama oluyor sen oldukça sakin kalmaya çalış inş hatasını çabuk anlar.

Çok mu etkilendi?
Mesela öksürüyor kv de yada kb niye bitkisel şeyler yapmadın onu yap bunu yap
Geçen dışarı çıkacaktım biz zaten hastayız gitme dediler 5 dk gelirim dedim arka arkaya telefon nerde kaldın eşime söyleyince doğru söylüyorlar niye gittin dedi
Aileme gidecektim kv kış günü sende panik atak var gidemen dedi gerçekten cesaret edip gidemedim ya birsey olursa diye sonrasında kafama takıyorum
Böyle vb şeyler

Geçen dışarı çıkacaktım biz zaten hastayız gitme dediler 5 dk gelirim dedim arka arkaya telefon nerde kaldın eşime söyleyince doğru söylüyorlar niye gittin dedi
Aileme gidecektim kv kış günü sende panik atak var gidemen dedi gerçekten cesaret edip gidemedim ya birsey olursa diye sonrasında kafama takıyorum
Böyle vb şeyler

Ah nane ahh çok verdiğin için bunları diyebiliyor. Eli ayağı tutmuyor mu bi bal pekmez içemez mi?

Sakın onun gazına gelme sen de panik atak var ne demek hem panik ataklılar uzaylı mı her şeyi yapıp her yere gidebilirler hatta ataklarını farkedip yönetebilenler bile oluyor.

şeytanın vesvesesi de olur onlar boş boğazlık edip çok dediği için.

Ulan gidemezsem dönerim sanane diyen yok tabi.

Aklıma gelenleri etiketledim kızlar unuttuğum vardır mutlaka Ramazan temizliğini bugünden itibaren birlikte yapalım mı?
Herkesin işi gücü ayrı ama bi dip köşe hepimiz yaparız.
Kendi listemizi yapalım yaptıkça tik atarız 5 günümüz var ne yaparsak artık

@sweetgirlcandy
@HeySero
Pinhan Pinhan
@penyez83
@Aktif Lora
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
@Efser
@MssPARE
@ilknurrr22
A R Y A A R Y A
@Cookiee
aysen- aysen-
@selin18
papatyamm papatyamm

Çok güzel olur ya ben birazını yaptım ama yapmadığım çok şey var tabii yapabildiğimiz kadar yapariz hep birlikte inşallah

Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu sen kaç yaşında kadınsın bir sıkıntın varsa da bunu halledebilirsin teşhis edilmiş bir şey yok sanırım ama bence hiç bişeyin yok gereksiz insan var hayatında o kadar.

Onlar olmazsa her şey çiçek.

Her şey hep çiçek olmuyor işte onlar da imtihan demek sen bununla uğraşırken kendine artık eskisi kadar müdehale ettirme sesin çıksın

:KK73:Geldi 11 Ayın Sultanı :KK73:

:KK55:Ramazan Temizliği:KK55:
:temizlik:Camlar silinece perdeler yıkanacak
:temizlik:Kapılar silinecek
:temizlik:Kanepeler silinece
:temizlik:Kırlentlerin yüzleri yıkanacak
:temizlik: Avizeler silinecek
:temizlik:Mutfak dolaplarının kapakları silinecek
:temizlik:Buzdolabı silinecek düzenlenecek
:temizlik:Evin genel dolaplar düzenlecek
:temizlik:Tüm dolap kapakları silinecek
:temizlik:Dolap üzerleri silinecek
:temizlik:Banyo ve lavaboları temizlecek
:temizlik:Nevresimler değişecek
:temizlik:Balkonlar temizlenecek
:temizlik:Yerler silinecek
:temizlik:Eğer halılar topluysa onlar serilecek

❤️Bu benim listem size uyarsa sizde uygulayın yada yapımıcak yeni yaptığınız işleriniz varsa çıkarın ❤️
Vay anam vayyy 😂

Yatak odasını topladım✅
Nevresimi dün acele geçirmiştim yanlış geçirmişim söktüm tekrar geçirdim✅
Etrafı toplarken aynanın altında ki çekmecesi açtım elimde kaldı takılmıyor da geri 😒
Bana karşı bi şeyler var Allah Allaaaah😐
Görüyorsunuz iş yapmaya çalışıyorum ama 😠
Bide karnım ağrıyor 🙄

Böyle vb şeyler
Aynı evde mi yaşıyorsunuz?
Biz zaten hastayız, gitme derken? Elleri ayakları tutmuyor mu kendilerine bir çay, yemek koyacak? 🥴
İyilik güzeldir ama bazı insanlara bin kere yaparsın bir kere yapmayınca kötü sen olursun.
Artık senin görevin gibi görürler.
Böyleleri de maalesef kadir kıymet bilmez

Back