Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah en hayırlısı ve kolayı hangisi olacaksa nasip etsin inşallah böyle olması da bi yerde iyi kendini bi şeye çok odaklayıp olmayınca daha kötü etkiliyor insanı
Bende normal doğum olarak yatış yaptım ama sezaryen oldu hayırlısı böyleymiş dedim ve sonrasında gerçekten çok hayır gördüm
bir hafta zordu ama sonra toparlandım Elhamdülillah herkesin aynı zorlukta geçmiyor inşallah en kolay ve hayırlısı ne ise o olsun
Gönlünü ferah tut

Sana ne için misafir geliyordu seda göz aydına mı umut için
Umut için.
Evet.
Daha önce geleceklerdi. Geri onlarda bir
Cenaze olunca iptal oldu.
Geri 15 tatil bitsin öyle gelelim dediler.
Ablamın kaynanası ve görümcesi.
Dün geldiler.
en son bu ikisi kalmıştı geldiler bitti..

Nasıl oldu doğumun
Normal doğumla yatış yapıldı
Suni sancı takıldı ama malesef bebeğim inmedi sabahtan akşama kadar bekledim
Doktor sürekli suni sancı veremeyiz sağlıklı olmaz dedi siz karar verin ama bebek inmeyecek gibi görünüyor dedi onu tutan bişey olabilir demişti sonra istişare istihare ve sonuç olarak sezaryen ile doğumum gerçekleşti ona rağmen herşey çok güzeldi o günleri hatırlayınca acım ağrım hiç aklıma gelmiyor bi tanıdık da aynı benim gibi oldu ama maşallah o çok çabuk ayağa kalktı desteksiz yürdü yatağa yatıp inebiliyordu
Yani hayırlısı ne ise senin için de o olsun inşallah

Bende bende
Başımda çok ağrıyor, ev dağılmış. Yarın kayınvalidem Umre'den gelecek onlara yemek falan hazırlayıp götüreyim dedim de hiç halim yok.
Aa ne güzel Allah kabul etsin
Maşallah ne güzel niyetini almışsın Allah şifa versin güç kuvvet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…