Sanki oreanda yazmış yarın doğuruyorsun diyeBilmembebişe bağlı öyle düzenli bi sancım yok ki hala sanırım artık bu hafta yada haftaya sancımda olmaZsa suni sancıyla başlatır diye tahmin ediyorum
Bu kadarını yapmasına izin vermiş olamazsın ya kafayı yiycemDur gülecegin bisey daha anlatıyımsimdi sabah kalkıyoruz biz öglenciydik temizlik yapcaz ya onlarda bu arkadaşım tuvalete giriyo yarım saat cıkmıyo her gün aynısını yapıyo. Dur dedim kapının altından bi bakıyım suna ayakta bekliyomus telefonla oynuyomus megersem o çıkana kadar annesiyle ben evin isini yapmıs oluyoruz ona bisey kalmıyo tabi ben bunu cok geç farkettim
Kız ben ne biliyim iste tuvalete girince ayakta dikilip işten kacacagını düşünür müsün bem tuvalete giriyo sanıyorum meger isten kacıyomus onu farkedince yapmadım bi daha onlarda biseyBu kadarını yapmasına izin vermiş olamazsın ya kafayı yiycem
4. Kat canım da daha önce hiç silmedimSagol canım insallah aklım cocuklarda hala düsünüyorum
Ev kacıncı katta yüksekse bencede silme marta ne kaldı surda
Ay bu kesin benimde basıma gelir. Bekarken bi arkadaşım vardı her günümüz birlikte geçerdi bi gün ben onlarda bi gün o bizde kalırdı. Ben orda kalınca beraber evlerini toplar birimiz süpürür birimiz silerdik ama o bize geldiginde hic bi is yapmazdı. Benim annem çalışıyodu bide onun annesi evdeydi bize sürekli temizlik yaptırırdı ne salakmısım
Sweet dur artık nolur hahaha
Ben yapmıyorum limonsuzkahvemide komsuda ictim koltuga uzandım Arda geldi açım diyo evdeki yemegi yemiyo kalkmamak icin duymamazlıktan geliyorum
Sen neli yapacaksınTabiiisi
Hahah diyom keleğe mum mu dikiyo bunlarKız kek yazacaktım kelek yazmış
Ay az kaldı diye seyettim ben, yarın geliyormuş bir deSanki oreanda yazmış yarın doğuruyorsun diye
Bende kelebek şeklinde yapacam inşallahSen neli yapacaksın
Kız ortalığı karıştırdınAy az kaldı diye seyettim ben, yarın geliyormuş bir de
olsun gelecek eninde sonunda, okulu bitirip çıkayım demezseKız ortalığı karıştırdın
İyi yapmışsın ya ben de çok sinir oldumKız ben ne biliyim iste tuvalete girince ayakta dikilip işten kacacagını düşünür müsün bem tuvalete giriyo sanıyorum meger isten kacıyomus onu farkedince yapmadım bi daha onlarda bisey
Hacamat her zaman harika bir arınma yöntemiydi sözde aydın kesim karalayıp kötülüyordu şimdi müdavimi oldular pehhAy çok istemiştim bir ara çokta popüler olmuştu bizm burda herkes altın günleri takip ediyordu
Ayy ne güzel ben dümdüz yuvarlak yapıcam kıx şekilli mi yapsam yoksaBende kelebek şeklinde yapacam inşallah
Ben korkarım bence silme4. Kat canım da daha önce hiç silmedimprensesler gibiydim ben ana evinde dermişim hahahahshs. Bayram geliyor ya evimde ilk bayramım silmem lazım
Yok kızSanki oreanda yazmış yarın doğuruyorsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?