Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah kolaylık versin abla iyileşmene sevindim
Evet dün kan verdim negatif çıktı zaten biliyordum sonucu hayırlısı olsun
2.aşilama olmayı bekliyorum hayırlısıyla
Hakkınızda güzeli afiyetlisi hayırlısı olsun canım

Valla ya. Gece de uyusam diye sayikliyodum
Çok uykun olunca uyuyamıyorsun ya o daha kötü
Kötü yazınca bu emoji çıkıyormuş
sorma aşırı düştüm ekmeğe yedikçe de sanki kan şekerim daha hızlı düşüyor
Eşim diyete girdi bende yalnız kalmasın diye ekmeği azalttım
Oyyyy maşAllah
Eki Görüntüle 3546244 böyle bisi olsa Bana 2. Sıra geldiğinde herkesin bi işi cikar kesin
Ayyy ne güzel olur var ya
Ama işte arkadan evi de ne pismiş diyebilirler arkadaşlıklar bozulur

Sagol canım insallah aklım cocuklarda hala düsünüyorum
Ev kacıncı katta yüksekse bencede silme marta ne kaldı surda
Eki Görüntüle 3546244 böyle bisi olsa Bana 2. Sıra geldiğinde herkesin bi işi cikar kesin
Ay bu kesin benimde basıma gelir. Bekarken bi arkadaşım vardı her günümüz birlikte geçerdi bi gün ben onlarda bi gün o bizde kalırdı. Ben orda kalınca beraber evlerini toplar birimiz süpürür birimiz silerdik ama o bize geldiginde hic bi is yapmazdı. Benim annem çalışıyodu bide onun annesi evdeydi bize sürekli temizlik yaptırırdı ne salakmısım
Sweet dur artık nolur hahaha
Eczaneye gidip geldik. Eşim işe gitti.

Bi kahve içelim mi diye girdim herkes iş yapıyor
Ben yapmıyorum limonsuz kahvemide komsuda ictim koltuga uzandım Arda geldi açım diyo evdeki yemegi yemiyo kalkmamak icin duymamazlıktan geliyorum

Özür dilerim güldüm buna

Özür dilerim güldüm buna
Dur gülecegin bisey daha anlatıyım simdi sabah kalkıyoruz biz öglenciydik temizlik yapcaz ya onlarda bu arkadaşım tuvalete giriyo yarım saat cıkmıyo her gün aynısını yapıyo. Dur dedim kapının altından bi bakıyım suna ayakta bekliyomus telefonla oynuyomus megersem o çıkana kadar annesiyle ben evin isini yapmıs oluyoruz ona bisey kalmıyo tabi ben bunu cok geç farkettim

Kelek ne kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…