Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oğlumu hazırladım
Kıyafetlerini ütüledim
Okula bıraktım dönüşü market alışverişi yaptım
Yeşillikleri yıkayıp kurutup kaldırmam lazım
Daha kahvaltı yapmadım
2 ye kadar işleri baya hafifletmem lazım
Sırtım ve belim çok ağrıyor bu aralar heralde bi kilo artışı oldu

Eyvahlar olsun ekmek bandirican şimdi bana uzun zamandır var sabah çay kahve sıcak bisi içince duzeliyordu 1 haftadır yutamiyorum Resmen. Sağol canım

Bir bakalım eczaneye reçetesiz ise alıyım ya.

Eyvahlar olsun ekmek bandirican şimdi bana uzun zamandır var sabah çay kahve sıcak bisi içince duzeliyordu 1 haftadır yutamiyorum Resmen. Sağol canım
Kız ekmeksiz Hee vıyy
Ekmek bandıracak yer arıyoz
Ama boğaz ağrısını bilirim çok kötüü inşallah hemen geçer

var kuzum üni bitirmiş bir kızım var
Maşallah kaç yaşında evlenmistin bende 19da evlendim suan 29um arda 9 yasında diyorum büyüdügünde ben hala genc olcam
Bir bakalım eczaneye reçetesiz ise alıyım ya.
Reçetesiz alınıyo diye biliyorum. Gönül’ün dedigide tereyag eritip içine pekmez katıp limon sıkıyorsun öksürügü kesiyo ama bogaz agrısına iyi gelir mi bilmiyorum. Bide ben Arda icin yapıyorum genel balın icine zencefil karabiber limon katıp kaşıkla veriyorum bi yakıyo bogazı iyi gelito

Aramızda 18 yaş var çoğu kez annemi diye yüzüme bakan oluyordu

Herkese merhabalar
Odayı süpürdüm, halıyı süpürdüm kaldırdım
2 peteğin içini söküp temizledim
Zemini elimle sildim
Tv ünitesi tozunu aldım, kapıyı sildim
Mutfağı süpürdüm sildim
Bir yandan öğle yemeği için yemek yaptım yedik
Koridora geçtim bi soluklanip devam

Bir güzel topladım evi hızlı hızlı
2 Nevresim degistirdim
Kahvaltı yaptım topladım temizledim
Alt dolapları bi bezledim
Halıda lekeler vardı onları sildim derken baya hali sildim
Camasir astım
1sepet kadar çamaşır katladim
Su yaptım toz aldım heryeri
Supurdum.
Devam ederim belki etmem hafifledi işlerim ev toplu. Sihirli annem izleyim çayımla

4 yıl kadardır bu topikteyim hep sormusumdur ama hiç beceremedim şu petek sökme işini kahramansin

4 yıl kadardır bu topikteyim hep sormusumdur ama hiç beceremedim şu petek sökme işini kahramansin
Yaa kolay aslında yaparsın yaparsın
Peteğin kenar kısmını alttan hafif yukarı kaldırınca kenarı çıkmış oluyor üst ızgarasını da çekince sökülmüş oluyo

Ayy sihirli annem diyince geçmiş aklıma geldi

Selam kızlar toplu bi okudum hepinizi
ilknurrr22 Pinhan kızlar iyi tatiller dilerim size enerjinizi boşaltıp gelin çok fazla eğlenin
HeySero bebeğin hayırla gelsin canım çok sevindim
Feraceli senin de bugun yarın olacak herhalde doğumun kolaylıklar dilerim
Hasta arkadaşlara da geçmiş olsun bir an önce toparlarsınız inşallah bu hafta da karlı gösteriyor her yer havalar buz dikkatli olunuz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…