• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

hayırlı sabahlar ,
pazar günü gece 12 gibi geldik eve dün işe gelemedim yorgunluktan
bugün işteyim , köy çok soğuk ve karlıydı donduk sular donmuş akmıyodu sağolasun komşular yemek yapmışlar su taşıdılar bizim eve Allah razı olsun yatmaya misafir ettiler eve sığmadık kalabalıktık ,yollarda baya kar vardı yol temizleme araçları çalışıyodu
Tekrardan başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah 🤲
Ne güzel komşularınız varmış dost kötü günde belli edermiş 🤲

Günaydın günaydın 😍
Gece 1.5 saatlik uykuyla duruyorum. Uyumadı hiç cadı. Bende yıkadım bayılttım aman uyuttum şimdi 🤣
En az 1 saatim var hadi maraton hadi :rolleyes:
Seninki bebekte uyumuyo benim bu 4 yaşındaki koca dana niye uyumuyo ya gece 10 kere kalktı bir gram uyumadım.
Kızlar kaç gündür boğazım acıyor burnum falan yanma var. Ama öyle hastalık belirtisi yok ateş agri falan. Bu bogaz nasıl geçer ya
Bana diş için bi gargara vermisti doktor bogaz agrısınıda inanılmaz iyi geliyo biliyo musun🫠
Zaten prospektüste yazıyomus emzirirken kullanılabilir heralde adı kloroben anında kesiyo o rahatsız edici agrıyı
Kızım da işteydi hissetmiş
Biz burda sürekli deprem dalgası yaşadığımız için yok anne çok hafifti dedi
Bizde akşam saatinde yerel bir dalga yedik 😏
Kızın Ankara’nın neresinde Allah yaşatmasın depremi kimseye.

Şifa olsun inşallah 🤲
Kasık bölgesine yapılan hacamat gebeliğe faydası oluyor mu acaba bn yaptırmak istedim ama kan değerim düşük korktum birşey olur diye 🥺
Kasığa değilde kuyruk sokumuna yapılınca gebeliğe faydası oluyor diye biliyorum ben

Seninki bebekte uyumuyo benim bu 4 yaşındaki koca dana niye uyumuyo ya gece 10 kere kalktı bir gram uyumadım.

Bana diş için bi gargara vermisti doktor bogaz agrısınıda inanılmaz iyi geliyo biliyo musun🫠
Zaten prospektüste yazıyomus emzirirken kullanılabilir heralde adı kloroben anında kesiyo o rahatsız edici agrıyı

Kızın Ankara’nın neresinde Allah yaşatmasın depremi kimseye.
Bahcelievlerde kuzum ben orda depremden sonra gecici olarak oturdum şimdi memleketdeyiz sanırım iş yeri merkez üstüne yakınmış

Kızlar kaç gündür boğazım acıyor burnum falan yanma var. Ama öyle hastalık belirtisi yok ateş agri falan. Bu bogaz nasıl geçer ya
Tereyağlı bişey yapmıştı annem
Tereyağ iyice eritip içine biraz karabiber ve pekmez katıp içiyorsun baya iyi gelmişti bana
Tarifi bu şekilde miydi emin değilim bi bak istersen netten
Allahım şifa versin yutkunamamak çok zor 😔

Back