- 30 Ocak 2015
- 18.544
- 19.295
- 498
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hissettim efserim. Bulunduğum yer merkez üssüymuş. Ondan salladı biraz. Sen nasıl oldunAktif Lora sen hissetin mi depremi
Yat uyu ne maratonu yaaawGünaydın günaydın
Gece 1.5 saatlik uykuyla duruyorum. Uyumadı hiç cadı. Bende yıkadım bayılttım aman uyuttum şimdi
En az 1 saatim var hadi maraton hadi![]()
UyuyamıyorumYat uyu ne maratonu yaaaw
Sıcak şeyler iç sürekli. Karadut özü varsa boğazda yanmaya yaraya iyi geliyor. Bal limon zencefil sulandırıp içebilirsin. Dün ahsene bal zencefil önerdi doktorKızlar kaç gündür boğazım acıyor burnum falan yanma var. Ama öyle hastalık belirtisi yok ateş agri falan. Bu bogaz nasıl geçer ya
Hep öyle oluyor bende uyusun uyuyacam derdim uykum kaçardıUyuyamıyorumgözlerimi dinleneyim dedim yok uyuyamadim
Deneyim yaSıcak şeyler iç sürekli. Karadut özü varsa boğazda yanmaya yaraya iyi geliyor. Bal limon zencefil sulandırıp içebilirsin. Dün ahsene bal zencefil önerdi doktor
Şifa olsun inşallahHacamata gidicez öyle üşeniyorum ki dün yorulmuşum bugün çıkmak istemiyorum.
Ama altın günler diyip ittiriyorum kendimi
Valla ya. Gece de uyusam diye sayikliyodumHep öyle oluyor bende uyusun uyuyacam derdim uykum kaçardı![]()
sağolasın sero çok şükürTekrardan başınız sağolsun abla kazasız belasız gidip gelmişiniz şükür
Burda da hava kapalı ve çok soğuk kar soğuğu varHava bi kapalı bugün uykumda var bastırdı iyice gözlerim gidiyor![]()
sağolasın sero çok şükürTekrardan başınız sağolsun abla kazasız belasız gidip gelmişiniz şükür
sağol canım evet Allah razı olsun çok yardımcı oldular ,Tekrardan başınız sağ olsun abla. Ne güzel komşular yardımcı olmuş şimdi çok zor öyle komşulara denk gelmek
sağol canımTekrar başınız sağolsun abla.
Kızım da işteydi hissetmişEvet yasak koyunca kendine bir yiceksem 3 yiyorumen iyisi böyle devam etmek
Öyle mi Malatya da olanı görmedim geçmiş olsun
Ben burdakini hic hissetmedim görmesem sosyal medyada haberim olmazdı