Düzenli Evimiz & Hayatımız

evde aferin nuropen ibrumin c vitamini nimes gibi şeyleri içiyorum

Kulak damlarım vardı onları kullanıyorum

Böyle olursa yarın dr gitcem canım
Kulak agrısı eşimde de vardı canım. İnfluenza dediler onunda bütün vücudu agrıyodu bi hafta yattı anca toparladı.

Kulak agrısı eşimde de vardı canım. İnfluenza dediler onunda bütün vücudu agrıyodu bi hafta yattı anca toparladı.
Benim biraz kronik kulak alerjisi var
Ne zaman hastalansam yada acı yesem kulak kaşıntısı oluyor

Enfeksiyon oluyor kapatıyor ....şimdi bağışıklık düştü üst üste geldi canım benim

Yaa bi utandım şimdi

İnşallah yeniden yeni bulaşık makinene kavuşursun
Benimde 7 sene olmuş maşallah diyim ama öyle çok bakımını falan yapamıyorum düzenli şekilde inşallah götürdüğü yere kadar gideriz

Ben yaklaşık 5 sene önce burda konu açmıştım iş yapmak istemiyorum yapmıyorum hep yatıyorum diye.
La o zaman biri dua mı etti naptıysa şimdi hasta halimle mutfak toplayıp ocak sildim ben

Bende sadece göbek var canım ya. Bi de sezaryen işe yarar mı sence?

Bi de kalori açığı oluşturun diyor o ne demek
Ben diyetisyene gidiyorum canım.
Kalori açığı şöyle; senin günlük olarak yaşına, kilona ve boyuna göre alman gereken bir kalori miktarı var. Diyelim ki 2 bin kalori, eğer sen zayıflamak istiyorsan yaklaşık 1.500 kalorilik besin tüketeceksin ve 500 kalori açık oluşacak.
Tabi bu besinler karbonhidrat, protein ve yağ şeklinde dengeli ve sağlıklı olmalı ki metabolizma çalışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…