evde aferin nuropen ibrumin c vitamini nimes gibi şeyleri içiyorumParişim inş çabuk toparlanırsın bir şey kullandın mı?
Hahaha görüsürüz hadi bakalımHa tamam canım anladım .
Dediklerini yapayım canım . Bikaç haftaya görüşürüz
Kulak agrısı eşimde de vardı canım. İnfluenza dediler onunda bütün vücudu agrıyodu bi hafta yattı anca toparladı.evde aferin nuropen ibrumin c vitamini nimes gibi şeyleri içiyorum
Kulak damlarım vardı onları kullanıyorum
Böyle olursa yarın dr gitcem canım
Benim biraz kronik kulak alerjisi varKulak agrısı eşimde de vardı canım. İnfluenza dediler onunda bütün vücudu agrıyodu bi hafta yattı anca toparladı.
Yaa inşallah cabuk iyileşirsin pariş. Cok zor hastalıkBenim biraz kronik kulak alerjisi var
Ne zaman hastalansam yada acı yesem kulak kaşıntısı oluyor
Enfeksiyon oluyor kapatıyor ....şimdi bağışıklık düştü üst üste geldi canım benim
Git parişim tek de değilsin ki durup uzun uzun yatasınevde aferin nuropen ibrumin c vitamini nimes gibi şeyleri içiyorum
Kulak damlarım vardı onları kullanıyorum
Böyle olursa yarın dr gitcem canım
Yaseminli yeşil çayı denese bir deBiraz önce yeşil çayı içtikten sonra düsüncem
Ay ben kaçırdım demek canımBen burdaydım canım hatta iş yaptım yazdım söylemesi ayıp
İnanamıyorum daha az önce kaydettiklerime bakarken bu videoyu izledim bazen keşfetlerimiz karışıyor gibime geliyorGeçmiş olsun pare
Buyrun hanımlar ben sabah aksam yapıyorum toplam 6 set oluyo
Benim yerleşecek bir sürü bulaşığım varBugün sadece mutfak işlerini yaptım. Birazdan kalkıp bulaşık makinesini çalıştırıcam
Yaa bi utandım şimdiOlsun en azından bulaşık makinen var
Oyh makinem gittiiii gittii.
Motor arızası dedi adam.
Yaptırmak yerine yenisini almak daha mantıklı olacak gibi.
13 senedir kullanıyorum deyince "iyi bile dayanmış" dedi.
Şaka gibi.
Ne kadar kısa ömürlü artık beyaz eşyalar.
Nasip buraya kadarmış
Amin inşallah canım Allah razı olsunSağol canım benim Allâh razı olsun. İnşallah sende hayırla, sağlıkla kucağına al yavrunu.
Bende şuan yeşilçay içiyorumYeşil çayımı aldım yanına 2 kuru incir koydum. Cay demlesem bisküvi yicektim
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinBenim biraz kronik kulak alerjisi var
Ne zaman hastalansam yada acı yesem kulak kaşıntısı oluyor
Enfeksiyon oluyor kapatıyor ....şimdi bağışıklık düştü üst üste geldi canım benim
Şükür içebiliyorumBiraz önce yeşil çayı içtikten sonra düsüncem
Gaza gelip yaptım mı yaptım, yoksa bikaç gün kalıyorBenim yerleşecek bir sürü bulaşığım var
Ve bir sürü katlanacak çamaşırım
Yıkamışım da yıkamışım
Ama kutlamaya gelince yooh
Ben yaklaşık 5 sene önce burda konu açmıştım iş yapmak istemiyorum yapmıyorum hep yatıyorum diye.
La o zaman biri dua mı etti naptıysa şimdi hasta halimle mutfak toplayıp ocak sildim ben
Ben diyetisyene gidiyorum canım.Bende sadece göbek var canım ya. Bi de sezaryenişe yarar mı sence?
Bi de kalori açığı oluşturun diyor o ne demek
Aaaa ben bayılırım, uzun yıllardır içiyorum. Ananaslı deneyebilirsin tadı daha güzelBiraz önce yeşil çayı içtikten sonra düsüncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?