• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün 🌸
Yatağımızı topladım ✔️
Kahvaltı hazırladım ✔️
Kahvaltı bulaşığını kaldırdım ✔️
Kuruyan çamaşırları katladım yerleştirdim ✔️
Çöpü çıkardım ✔️
Banyo lavabo,ayna,yerini ıslak mendille sildim ✔️
Bulaşık makinesini çalıştırdım ✔️
Islak mendille salonun tozunu aldım üstten✔️
Akşam yemeği eşimle hazırladık ekmek arası köfte aparatif✔️
Bulaşık makinesini boşaltıcam bitince ✨
.
Evi düzenli tutmaya çalıştım bugün dinlendim son son yarın büyük gün inşallah sağlıkla kavuşurum yavrumla 🥰
Bizi habersiz bırakma sakınn😇

Çok şükür eltim yok
Annemin iki tane var maalesef
Allah sabır versin
Valla ben sıcak kanlıyım hani öyle soğuk donuk durmam. Ama bu öyle ve benle ne alıp veremediği var anlamış değilim. Takıda kv set almış gözüm görmüyor diye bana tak dedi. Kv ye sen tak dedi benim takmama izin vermedi. Sonra o takamadi kendi yengesi taktı mesela. Aşırı canım sıkıldı. Bende ha öyle mi dedim demek ki uzak durcaz

Ay kızlaaaar ama çok mutluyum ben Allahım çok büyük 🤲🏻 gelin öyle böyle değil aşırı açık bi elbisesi vardı sırt ön omuz komple. Bizimkiler benim gelinliğe aman bizim bi çevremiz var diye müdahale etmeye çalışmışlardı ki asla açık değil. Sazlı sözlü düğüne gitmeyiz dediler kabul etmiştik. Bugün çalgı çengi gelin kaynım oynadılar. Etme bulma dünyası bana çektirdiğini çekecek eminim bu daha başlangıç

Bugün 🌸
Yatağımızı topladım ✔️
Kahvaltı hazırladım ✔️
Kahvaltı bulaşığını kaldırdım ✔️
Kuruyan çamaşırları katladım yerleştirdim ✔️
Çöpü çıkardım ✔️
Banyo lavabo,ayna,yerini ıslak mendille sildim ✔️
Bulaşık makinesini çalıştırdım ✔️
Islak mendille salonun tozunu aldım üstten✔️
Akşam yemeği eşimle hazırladık ekmek arası köfte aparatif✔️
Bulaşık makinesini boşaltıcam bitince ✨
.
Evi düzenli tutmaya çalıştım bugün dinlendim son son yarın büyük gün inşallah sağlıkla kavuşurum yavrumla 🥰
Ay çok heyecanlı 🤩 sağlıkla kucağına al bebişini inşallah 🤲 güzel haberlerini bekliyoruz canım benim🌸

✨yataklar toplandı
✨ev havalandırıldı
✨kahvaltı hazırlanıp mutfak toplandı
✨evin dağınıklığı toplandı
✨çay kahve fasılları yapıldı
✨cocukla ilgilenildi
✨akşam yemeğim 2 gün önceki karnıyarıktı oda bitti ziyan olmadı çok şükür
✨yemek sonrası mutfak toplandı
Şimdi çay bulaşıkları duruyor onlarıda makineye koyup yatmadan önce çalıştırcam

Valla ben sıcak kanlıyım hani öyle soğuk donuk durmam. Ama bu öyle ve benle ne alıp veremediği var anlamış değilim. Takıda kv set almış gözüm görmüyor diye bana tak dedi. Kv ye sen tak dedi benim takmama izin vermedi. Sonra o takamadi kendi yengesi taktı mesela. Aşırı canım sıkıldı. Bende ha öyle mi dedim demek ki uzak durcaz
En güzeli zaten uzak durmak bence boşver 😌

AYnen swet uzak ol. O şimdi genel kanı ile kendini büyük geline ezdirmeme çabasında demek

Back