- 11 Nisan 2007
- 85.411
- 497.881
- 1.223
Kız parçalarım valiyi daha tatil ederse anaaa işimiz gücümüz varVali açıklama yapmayacak mıalıştık sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız parçalarım valiyi daha tatil ederse anaaa işimiz gücümüz varVali açıklama yapmayacak mıalıştık sanki
Ben ne yapayım ara tatil sonrası 6 gün gittiler sadece okulaKız parçalarım valiyi daha tatil ederse anaaa işimiz gücümüz var
Görülecek gibi değil diyorum anla yani. Sinirim bozulduHayrını gör![]()
Aynen yeter bu kadar tatil çok bileKız parçalarım valiyi daha tatil ederse anaaa işimiz gücümüz var
Bizi habersiz bırakma sakınnBugün
Yatağımızı topladım
Kahvaltı hazırladım
Kahvaltı bulaşığını kaldırdım
Kuruyan çamaşırları katladım yerleştirdim
Çöpü çıkardım
Banyo lavabo,ayna,yerini ıslak mendille sildim
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Islak mendille salonun tozunu aldım üstten
Akşam yemeği eşimle hazırladık ekmek arası köfte aparatif
Bulaşık makinesini boşaltıcam bitince
.
Evi düzenli tutmaya çalıştım bugün dinlendim son son yarın büyük gün inşallah sağlıkla kavuşurum yavrumla![]()
Çok şükür eltim yokGörülecek gibi değil diyorum anla yani. Sinirim bozuldu
Ben ne yapayım ara tatil sonrası 6 gün gittiler sadece okula
Allah Allah o kadar mı yaGörülecek gibi değil diyorum anla yani. Sinirim bozuldu
Valla ben sıcak kanlıyım hani öyle soğuk donuk durmam. Ama bu öyle ve benle ne alıp veremediği var anlamış değilim. Takıda kv set almış gözüm görmüyor diye bana tak dedi. Kv ye sen tak dedi benim takmama izin vermedi. Sonra o takamadi kendi yengesi taktı mesela. Aşırı canım sıkıldı. Bende ha öyle mi dedim demek ki uzak durcazÇok şükür eltim yok
Annemin iki tane var maalesef
Allah sabır versin
Yazdım şimdi şaşkınım gerçektenAllah Allah o kadar mı ya
Ay çok heyecanlıBugün
Yatağımızı topladım
Kahvaltı hazırladım
Kahvaltı bulaşığını kaldırdım
Kuruyan çamaşırları katladım yerleştirdim
Çöpü çıkardım
Banyo lavabo,ayna,yerini ıslak mendille sildim
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Islak mendille salonun tozunu aldım üstten
Akşam yemeği eşimle hazırladık ekmek arası köfte aparatif
Bulaşık makinesini boşaltıcam bitince
.
Evi düzenli tutmaya çalıştım bugün dinlendim son son yarın büyük gün inşallah sağlıkla kavuşurum yavrumla![]()
En güzeli zaten uzak durmak bence boşverValla ben sıcak kanlıyım hani öyle soğuk donuk durmam. Ama bu öyle ve benle ne alıp veremediği var anlamış değilim. Takıda kv set almış gözüm görmüyor diye bana tak dedi. Kv ye sen tak dedi benim takmama izin vermedi. Sonra o takamadi kendi yengesi taktı mesela. Aşırı canım sıkıldı. Bende ha öyle mi dedim demek ki uzak durcaz
Aynen öyle yani ben çok samimi olmasak da normal bi ilişkimiz olur sandım da yok yani uzak durmak en iyisiEn güzeli zaten uzak durmak bence boşver![]()
Valla ben sıcak kanlıyım hani öyle soğuk donuk durmam. Ama bu öyle ve benle ne alıp veremediği var anlamış değilim. Takıda kv set almış gözüm görmüyor diye bana tak dedi. Kv ye sen tak dedi benim takmama izin vermedi. Sonra o takamadi kendi yengesi taktı mesela. Aşırı canım sıkıldı. Bende ha öyle mi dedim demek ki uzak durcaz