• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı akşamlar kızlar 🩷
Bugünüm yatarak geçti belim tutuldu üzerine sistit oldum ağrıdan kıvranıp duruyorum
Oğlumda hasta oldu öksürüyor
Mutfağı kızım topladı
Şimdi çayımı aldım onu içiyorum
Çok geçmiş olsun 🌸
2 gündür dışarılardayım, alışverişler yapıldı, yerleştirildi 🌸
Bebeğin eksiklerini aldım.
Çamaşır yıkadım.

Birşeyi merak ediyorum, aylık mutfak alışverişiniz ne kadar tutuyor ve evde kaç kişisiniz?

Gerçekten herşey arttıkça artmış.
Bizim 5 5 bucuk bin tutuyo genelde her ay farklı bisey alıyorum mesela bi ay yag çay şeker alıyorsam diger ay tuvalet kagıdı havlu kağıt öbür ay deterjanlar. Bende gecen ay gittigimde sok olmustum bi anda o kadar zam gelmis ki

Antibiyotik dışında bi ilaç mı ki sweet. Bakalım yarın ne verecek. Çok şükür bugün gece iyi uyudum ya ağrılarım öyle çok değildi 🤲
Evet antibiyotik değil onun ilacı. İçince hemen etki ediyor ama işte sana uygun mu değil mi hiç bilmiyorum. Şükür yaaa zor gerçekten

günaydın kızlar
Bana konudan neden bildirim gelmiyo
Bende sanıyorum ki hic konusma olmamış bi girip bakıyım diyorum öyle görüyorum
1 tane bildirime girmeyince bi daha gelmiyor. Bide girip son sayfaya kadar gitmezsen yine gelmiyor

Kızlar soran sormayan herkese teşekkür ederim çok geçmişe dönemedim hakkınızı helal edin alıntılayamadım 💐💐💐💐💐
Toparlıyorum aslında ben direnip uzattım aslında ama
Bugün aile hekimime göründüm gerekli tekliklet içinde randevülerimi aldım çok şükür ayaktayım

Back