Geçmiş olsun selin ikinize de sistit ilaçsız geçmez sankiHayırlı akşamlar kızlar
Bugünüm yatarak geçti belim tutuldu üzerine sistit oldum ağrıdan kıvranıp duruyorum
Oğlumda hasta oldu öksürüyor
Mutfağı kızım topladı
Şimdi çayımı aldım onu içiyorum
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Teşekkür ederim yarın doktora gidicem cranberry takviyesi aldımGeçmiş olsun selin ikinize de sistit ilaçsız geçmez sanki
Hiç kimseden gizel bir teklif gelmedi o yüzden yatmalıyımBugün hiç iş yapmadım herkes yayılırken ben didiniyorum ashaplarım bozulmasın diye yapmadım
Çoluk çocuk uyudu şimdi ne yapsam acaba seçeneklerde boğulmak üzereyim
Doktor önermedi mi yavruşHerkes farklı şeyler yazdı kafam çorba oldu iyice
İş mi yapıyolar acaba33 ziyaretçi var gerisi nerde
Geçmiş olsunHayırlı akşamlar kızlar
Bugünüm yatarak geçti belim tutuldu üzerine sistit oldum ağrıdan kıvranıp duruyorum
Oğlumda hasta oldu öksürüyor
Mutfağı kızım topladı
Şimdi çayımı aldım onu içiyorum
Ben toplu değil de bittikçe alıyorum. Ama 3 5 parça şey bile 600 700 lira tutuyor2 gündür dışarılardayım, alışverişler yapıldı, yerleştirildi
Bebeğin eksiklerini aldım.
Çamaşır yıkadım.
Birşeyi merak ediyorum, aylık mutfak alışverişiniz ne kadar tutuyor ve evde kaç kişisiniz?
Gerçekten herşey arttıkça artmış.
Biz toplu yapıyoruz, tabi yine ay içinde bitenler falan olunca alıyoruz dediğin gibi 3-5 parça bile öyleBen toplu değil de bittikçe alıyorum. Ama 3 5 parça şey bile 600 700 lira tutuyor
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Bebek mi düşünüyorsun?Bi de İmom ve Inofolic arasında kaldım. Bilgisi olan var mı hangisi daha iyidir?
Antibiyotik dışında bi ilaç mı ki sweet. Bakalım yarın ne verecek. Çok şükür bugün gece iyi uyudum ya ağrılarım öyle çok değildiHeySero geçmiş olsun seroş. Domuz gribi ilacını 2 günde almayınca süreç uzuyor bi tık. Sen bide hamilesin ilacı içebilir misin bilmiyorum doktor söyler tabi yarın. Ama bol bol sıvı tüket suyu bile ılık kaynara yakın iç ki boğazın yumuşasın öksürük artmasın
En ağır günleri atlatıyosun böyle demekAntibiyotik dışında bi ilaç mı ki sweet. Bakalım yarın ne verecek. Çok şükür bugün gece iyi uyudum ya ağrılarım öyle çok değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?