• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi pazarlar kızlar, haftaiçi iş yerinde ki yoğunluğumdan dolayı ne buraya uğradım, ne de ev ile pek ilgilenebildim.
Bugün banyoları yıkadım
Kedilerin tırnaklarını kestim, gözlerini patilerini temizledim.
Nevresimleri değiştirdim.
Süpürge tuttum
Makyaj masasının cekmecelerini düzenledim.
Makinede çamaşır var. Az da bi ütüm var.
Yemek hazırlıyorum onları da hallederim umarım bugün 🙃
Bu ara kedimi cok özlüyorum kedi gördükce böyle yazınca yine aklıma geldi. Esimin alerjisi cıktıgı icin kalamamıştı bir bucuk ay baktık. O kadar sevdiriyodu ki kendini zorla gelip yüzüme yüzüme sürtüyodu suratını onun verdiği sakinlik cok hosuma gidiyodu🫠
Bu konularda hiç fikrim yok. Araştırmak gibi bi adetimde yook o yüzden doktor ne verirse okeyim 🤣
Aynen araştırmazsın bana yazarsın ben araştırırım sana yazarım 😂
Sorular farklıydı o yüzden ayrı yazdım 🤣

Bunu hamileyken mi yoksa öncesinde mi verdi?

Doğrudan isim yazaydın yine aklım karışacak 🙈🤣🤣
Bunu bende kullanmıstım hamilelik önceside kullanılıyo

Bu ara kedimi cok özlüyorum kedi gördükce böyle yazınca yine aklıma geldi. Esimin alerjisi cıktıgı icin kalamamıştı bir bucuk ay baktık. O kadar sevdiriyodu ki kendini zorla gelip yüzüme yüzüme sürtüyodu suratını onun verdiği sakinlik cok hosuma gidiyodu🫠

Aynen araştırmazsın bana yazarsın ben araştırırım sana yazarım 😂

Bunu bende kullanmıstım hamilelik önceside kullanılıyo
Oyş evet çok huzur vericiler, ama alerji de yapacak bir şey yok maalesef :/

Eklentiler

• IMG_4585.png
    IMG_4585.png
    257,7 KB · Görüntüleme: 21
🌸Bugün🌸
Evi havalandırdım✔️
2 posta çamaşır makinesine çamaşır attım✔️
1 postasını kurutmaya✔️
1 postasını çamaşırlığa serdim ✔️
Çamaşırları katladım yerleştirdim✔️
Bulaşık makinesini boşalttım ✔️
Banyo lavabosunu aynasını ıslak mendille sildim ✔️
Robot banyoyu süpürdü ✔️
Banyo paspaslarının kurutmada tozlarını aldırdım serdim✔️
Yemek hazırladım✔️
(Kapuska yemeği
Fırında kabak patates kızartma
Salata
Bitmeyen tarhana çorbası 🤓)
.
Kızartma bu tarifini instagramda görüp yapmak istedim belki fikir olur sizede çok lezzetli oldu

Bi de İmom ve Inofolic arasında kaldım. Bilgisi olan var mı hangisi daha iyidir?
Inofolic combi mi sanki onu pcos olanlara veriyorlar yanls bilmiyorsam karıştırıyorda olabilirim
Ben hamile kalmadan 1.5 sene öncesi neredeyse her duyduğumu denedim vitaminler sağlıklı beslenmeler faydasıda olmuştur muhakkak sonra 3 4 ay birsey kullanmadm hamileydim :)

Back