- 10 Kasım 2024
- 1.240
- 6.978
- 73
- 30
Hamile olunca verdi ama önce gitsem yine bunu vercekti büyük ihtimalleSorular farklıydı o yüzden ayrı yazdım
Bunu hamileyken mi yoksa öncesinde mi verdi?
Doğrudan isim yazaydın yine aklım karışacak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile olunca verdi ama önce gitsem yine bunu vercekti büyük ihtimalleSorular farklıydı o yüzden ayrı yazdım
Kopan dal gibi uzunsa koy suya kök verirBonus deve tabanı yaprağını kopardık yanlışlıkla napıcam yaprağı suya mı koysam ? Çok üzüldüm
Bu ara kedimi cok özlüyorum kedi gördükce böyle yazınca yine aklıma geldi. Esimin alerjisi cıktıgı icin kalamamıştı bir bucuk ay baktık. O kadar sevdiriyodu ki kendini zorla gelip yüzüme yüzüme sürtüyodu suratını onun verdiği sakinlik cok hosuma gidiyoduİyi pazarlar kızlar, haftaiçi iş yerinde ki yoğunluğumdan dolayı ne buraya uğradım, ne de ev ile pek ilgilenebildim.
Bugün banyoları yıkadım
Kedilerin tırnaklarını kestim, gözlerini patilerini temizledim.
Nevresimleri değiştirdim.
Süpürge tuttum
Makyaj masasının cekmecelerini düzenledim.
Makinede çamaşır var. Az da bi ütüm var.
Yemek hazırlıyorum onları da hallederim umarım bugün![]()
Aynen araştırmazsın bana yazarsın ben araştırırım sana yazarımBu konularda hiç fikrim yok. Araştırmak gibi bi adetimde yook o yüzden doktor ne verirse okeyim![]()
Bunu bende kullanmıstım hamilelik önceside kullanılıyoSorular farklıydı o yüzden ayrı yazdım
Oyş evet çok huzur vericiler, ama alerji de yapacak bir şey yok maalesef :/Bu ara kedimi cok özlüyorum kedi gördükce böyle yazınca yine aklıma geldi. Esimin alerjisi cıktıgı icin kalamamıştı bir bucuk ay baktık. O kadar sevdiriyodu ki kendini zorla gelip yüzüme yüzüme sürtüyodu suratını onun verdiği sakinlik cok hosuma gidiyodu
Aynen araştırmazsın bana yazarsın ben araştırırım sana yazarım
Bunu bende kullanmıstım hamilelik önceside kullanılıyo
Evet ya o kadar kısa sürede de hemen alışmıştıkOyş evet çok huzur vericiler, ama alerji de yapacak bir şey yok maalesef :/
Yok yaprağın altında 3 parmak uzunluk kalmış sadeceKopan dal gibi uzunsa koy suya kök verir
Koy yine deYok yaprağın altında 3 parmak uzunluk kalmış sadece![]()
K.validem de çay içiyorum benNapiyonuz kızlarr
Sen nasıl oldun canımNapiyonuz kızlarr
Inofolic combi mi sanki onu pcos olanlara veriyorlar yanls bilmiyorsam karıştırıyorda olabilirimBi de İmom ve Inofolic arasında kaldım. Bilgisi olan var mı hangisi daha iyidir?
Afiyet olsunÇocukları yatırdım çay içicem şimdi![]()
Evet metil aktif folat daha iyi bir ara çok araştırmistim bendeİnofolic ve folidoce geçmiş yıllarda kullanmıştım ikiside iyi vitaminler.
Ama metil folat içerikli folik asitin daha iyi olduğunu sonradan öğrendim araştırın isterseniz![]()
Daha iyisindir inşallahNapiyonuz kızlarr