• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

8CD72AA6-1AFC-4D80-829F-EB3FF800D0B8.jpeg

1saat yürüyüş yaptık şimdi ahududu çayı hurma saati 39+2 bebişimin geleceği yok 🤓

Kızlar folikasit internetten alanınız oldu mu? Kararsız kaldım da.
Alırım alıyorum da güvenilir satıcılardan
Bi de İmom ve Inofolic arasında kaldım. Bilgisi olan var mı hangisi daha iyidir?
Hamilelik öncesi kendim folidoce kullandım. Hamileykende devam ettim, 12.haftadan sonra imom başladı içinde başka vitaminlerde var multivitamin gibi bişeydi

HeySero HeySero geçmiş olsun seroş. Domuz gribi ilacını 2 günde almayınca süreç uzuyor bi tık. Sen bide hamilesin ilacı içebilir misin bilmiyorum doktor söyler tabi yarın. Ama bol bol sıvı tüket suyu bile ılık kaynara yakın iç ki boğazın yumuşasın öksürük artmasın

Inofolic combi mi sanki onu pcos olanlara veriyorlar yanls bilmiyorsam karıştırıyorda olabilirim
Ben hamile kalmadan 1.5 sene öncesi neredeyse her duyduğumu denedim vitaminler sağlıklı beslenmeler faydasıda olmuştur muhakkak sonra 3 4 ay birsey kullanmadm hamileydim :)
Öyle tabi canım Allah dilerse olur 😌

Alırım alıyorum da güvenilir satıcılardan

Hamilelik öncesi kendim folidoce kullandım. Hamileykende devam ettim, 12.haftadan sonra imom başladı içinde başka vitaminlerde var multivitamin gibi bişeydi
Herkes farklı şeyler yazdı kafam çorba oldu iyice 🙁

📌Çamaşır makinesini hazırladım sabah çalıştırırım
📌Toz aldım
📌Çiçeklerimi suladim yapraklarının tozunu aldım
📌Salon mutfak ve girişin yerini elimle sildim
📌Yemek yaptım
📌Tatlı yaptım
📌Mutfak bezlerini çamaşır suyuna koymuştum gitmemiş lekeleri. Bu sefer tek tek koydum
📌Banyoyu temizledim
📌Peteginin tozunu aldım
📌Mecburiyetten kişisel bakım duş vs.
📌Duş alınca nevresimleri değiştirmek farz oldu değiştirdim
📌Mutfak toplu

Yatakları topladım
Yatak odasını topladım
Yastık kılıflarını değiştirdim
Kahvaltıdan sonra bulaşık makinesini yerleştirdim çalıştırdım
2 sepet çamaşır katladım
Yerleştirdim
Çocukların çorap ve çamaşır çekmecelerini boşalttım