Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öksürük bitmeyen bişey zaten. Bugun bi tavuk suyu corbayla kac gündür aklımda ginger shot yapıyolar hep görüyorum ondan yapcam hem çocuklar icsin hem bizAy evet ya. Bu sene garip hastalıklar. Benim de ksürüğüm geçti diyorum ertesi gün geri geliyor
Niye içemedin ya ;(Kahvaltı hazırladım
Renkliler çamaşır mk. Yıkandı
Hava güzel balkona astım çamaşırları
Çöpleri topladım
Egeyle ilgilendim
Üst komşuma kahveye çıktım icemeden geldim
Egeyi uyuttuk
şimdi bir kahve icicem sonrası Allah kerim:)
Dinlen iş yapıp yorma kendini yatmadan terlemeden geçmiyorBi parol içtim kendime gelir gibi oldum aCık iş yapsam sıkıldım
Ay valla içim gidiyor hiç yatamıyorum abla ya. Kızımı babasıyla çarşıya gönderdim bende biraz ortalığı toplayıp namaz kılıp kahve mahve içiyim bariDinlen iş yapıp yorma kendini yatmadan terlemeden geçmiyor![]()
Ne güzel kimse yok fırsat var, namazı kılıp gir pattaniye yorgan altına kapa gözünüAy valla içim gidiyor hiç yatamıyorum abla ya. Kızımı babasıyla çarşıya gönderdim bende biraz ortalığı toplayıp namaz kılıp kahve mahve içiyim bari![]()
Ege durmadı huysuzlandiNiye içemedin ya ;(
Böyle şeyler bana hiç cazip gelmiyorNe güzel kimse yok fırsat var, namazı kılıp gir pattaniye yorgan altına kapa gözünü![]()
Yaa tüh. İnşallah evde uyur da evde rahatça içersinEge durmadı huysuzlandi![]()
Çocuklar uyuyunca asla yatasım gelmiyo benimde sanki elimden gidiyo hayatım gibi geliyo ve bence cok az uyuyorum gece 2 gibi yatıyoruz cogunlukla 3 4 kere meteye uyanıyorum sabahta 7 bucukta ayaktayım en geç hafta sonuda öyle çünkü mete hic gec kalkmıyoNe güzel kimse yok fırsat var, namazı kılıp gir pattaniye yorgan altına kapa gözünü![]()