• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın ❤️
Mutlu haftasonları ☕

1000060685.jpg

Ay evet ya. Bu sene garip hastalıklar. Benim de ksürüğüm geçti diyorum ertesi gün geri geliyor
Öksürük bitmeyen bişey zaten. Bugun bi tavuk suyu corbayla kac gündür aklımda ginger shot yapıyolar hep görüyorum ondan yapcam hem çocuklar icsin hem biz

✔️Kahvaltı hazırladım
✔️Renkliler çamaşır mk. Yıkandı
✔️Hava güzel balkona astım çamaşırları
✔️Çöpleri topladım
✔️Egeyle ilgilendim
✔️Üst komşuma kahveye çıktım icemeden geldim 🫠
✔️Egeyi uyuttuk
✔️şimdi bir kahve icicem sonrası Allah kerim:)
Niye içemedin ya ;(

Ay valla içim gidiyor hiç yatamıyorum abla ya. Kızımı babasıyla çarşıya gönderdim bende biraz ortalığı toplayıp namaz kılıp kahve mahve içiyim bari 🤭😃
Ne güzel kimse yok fırsat var, namazı kılıp gir pattaniye yorgan altına kapa gözünü :uykucu:

Ne güzel kimse yok fırsat var, namazı kılıp gir pattaniye yorgan altına kapa gözünü :uykucu:
Çocuklar uyuyunca asla yatasım gelmiyo benimde sanki elimden gidiyo hayatım gibi geliyo ve bence cok az uyuyorum gece 2 gibi yatıyoruz cogunlukla 3 4 kere meteye uyanıyorum sabahta 7 bucukta ayaktayım en geç hafta sonuda öyle çünkü mete hic gec kalkmıyo 🫠 ama gecen gün vücut uyku istedi öglen meteyi uyutup yattım ondada mete yarım saat sonra uyandı ben 10 dakka uyudum galiba😂

Back