• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sabahtan akşama kadar evde yattım. Akşamda kv de de yattım. Sonra bi hastaneye gittik influenza olabilirsin dedi. Ateş yüksek çıktı soğuk buhar bide parol serum taktılar.
Şuan bir tık iyiyim.
Kuru dut kaynattım içip yatacağım soğumasını bekliyorum 🥰

Kv yle kp e bebek haberini verelim dedik kv zaten ağlardı şaşırmadım ama kp gözleri doldu bayağı mahsumlaştı yüksek ihtimalle metoşum geldi aklına o biraz üzdü beni. 🥲

Günün özeti böyleydi.

Sabahtan akşama kadar evde yattım. Akşamda kv de de yattım. Sonra bi hastaneye gittik influenza olabilirsin dedi. Ateş yüksek çıktı soğuk buhar bide parol serum taktılar.
Şuan bir tık iyiyim.
Kuru dut kaynattım içip yatacağım soğumasını bekliyorum 🥰

Kv yle kp e bebek haberini verelim dedik kv zaten ağlardı şaşırmadım ama kp gözleri doldu bayağı mahsumlaştı yüksek ihtimalle metoşum geldi aklına o biraz üzdü beni. 🥲

Günün özeti böyleydi.

İnşallah çabuk iyileşirsin

Bugün
Eşim banyo ve tuvaletleri yıkadı çamaşır suyuyla ✔️
1 posta çamaşır makinaya attım ✔️
Çamaşırlığa serdim ✔️
Katladım yerleştirdim ✔️
Robot mutfak ve banyoyu süpürdü ✔️
Banyonun yerini sildim ıslak mendille ✔️
Banyo dolaplarını düzenledim ✔️
Makyaj çekmecemi düzenledim ✔️
Fırını sildim temizledim(domolun spreyini aldım onunla gayet başarılı beğendim 👍)✔️
Çöpleri çıkardım ✔️
Bulaşık makinesini çalıştırdım ✔️
Yemek olarak sallamasyon yaptım✔️
(Mercimek köftesi
Melemen
Dünden çorba)
.
Karı koca temizliğe düştük aniden birşey olacakta evimiz batık olacak diye panikliyoruz galiba 😅 pür düzen içindeyiz evde 🤭

Günaydın ❤️
Mutlu pazarlar ☕

1000060750.jpg

Back