• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün ne yaptım

🪆Yatakları odaları topladım
🪆Robot ve ben bir iki odayı süpürdük gerisi kaldı
🪆Mutfağı topladım
🪆Mantomun tüylerini temizledim çıkanları süpürdüm
🪆Kuran tesbih oturma düşünme
🪆Çamaşır yıkandı 2 kere sonra da 2 kere de okul kıyafetleri falan
🪆Kuruyanları katladım çocuklarla
🪆En son az önce mutfağı topladım

YAni yatmadan önce mutfak toplu ✅

Yaaa yerim onun dua edişini 🤩 hala hasta mı ? Bu neydi böyle hepimizi kırdı geçirdi 😕 o kadarda dikkat ettim tedavi öncesi hasta olmayım diye
Ahsen bugün oldu hayalim. Sabah hafif ateş arada öksürük vardı. Ateş az inip çıkıyor da. Öksürük geliyor bi uyurken balgam geliyor napacağını bilemiyor yutkunuyor ediyor

Hahha yani düşündüğümüzü biliyodu da daha hamile degil demek istemisti

Mete 4 yaşında hala no uyku ne zaman yes olacak acaba😂

Metenin yüksek ya ateşi 39.7ydi dün bugünde akşama dogru cıktı yine 38.5tu yatırırken ilaç verdim bakalım gece nolacak

Allah rahmet eylesin abla. Sizede sabır versin 🌸

Nasılsın heyecan var mı belirti var mı doguma 🥰
Oo baya yükselmiş. Geçen sene ahsenin öyleydi yaa 39 dan aşağı düşmüyordu. 38.2 yi geçmedi bakalım nolur çıkar mı bilmiyorum

Çok geçmiş olsun bu ara herkes hasta Allah şifa versin
Sağol abla
Oo baya yükselmiş. Geçen sene ahsenin öyleydi yaa 39 dan aşağı düşmüyordu. 38.2 yi geçmedi bakalım nolur çıkar mı bilmiyorum
Evwt ya yüksek ama gündüz hic olmaması garip
Yok bonusum bi kere şırınga ile yapmaya çalıştık beceremedik sonra hiç almadım da. Şimdi kustu biraz rahatladı balgam çıkardı. Şurup verdim geri yattı bakalım
Ondan al mutlaka özellikle sabah uyanınca temizle

Metenin yüksek ya ateşi 39.7ydi dün bugünde akşama dogru cıktı yine 38.5tu yatırırken ilaç verdim bakalım gece nolacak

Biraz canım sıkkın ya belirtim vs yok hala ara ara sancım oluyor beklicez daha galiba haftaya 40 hafta olacağım herkes bunaltıyor doğdu mu doğdu mu

Sağol abla

Evwt ya yüksek ama gündüz hic olmaması garip

Ondan al mutlaka özellikle sabah uyanınca temizle
Yazın ahsen öyle olmuştu sadece gece ateşi oldu gündüz hiç ateş falan yoktu garip şekilde

Alayım inşallah yaptırır

Yok bonusum bi kere şırınga ile yapmaya çalıştık beceremedik sonra hiç almadım da. Şimdi kustu biraz rahatladı balgam çıkardı. Şurup verdim geri yattı bakalım
Otribebe falan? Çekmek lazım burunu temiz tutucaksın ki aşağı inmesin balgam

Biz zorlanıyorsak çocuk napsın ya Allah şifa versin sweet 🫶🏻
Evet canım yaaa öksürük olmasın geçmesin diye çok dua ettim de aynı evin içinde geçmemesi zordu. İnşallah çabucak geçer uzun sürmez o anası gibi değil verdiğimi içiyor şükür 🤲🏻

Ayy demeyinn 🫣

Biraz canım sıkkın ya belirtim vs yok hala ara ara sancım oluyor beklicez daha galiba haftaya 40 hafta olacağım herkes bunaltıyor doğdu mu doğdu mu
Hayırlısıyla gelsin demekki keyfi yerinde içerde beyfendinin 😍
Yazın ahsen öyle olmuştu sadece gece ateşi oldu gündüz hiç ateş falan yoktu garip şekilde

Alayım inşallah yaptırır
Bide daha yeni hastalandık cocuklarla ben 1 ay oldu tekrar ne bu hastalık
Her cocuk bir olmuyo tabi
Benim büyük oglanı ben memeden kestim 2 yaşında gece aralıksız uyumaya basladı hic kalkmadı.
Meteyide sırf gece cok kalkıyo diye 17 aylıkken memeden ayırdım ama yok hala gece 3 4 kez kalkıyoruz

Benim büyük oglanı ben memeden kestim 2 yaşında gece aralıksız uyumaya basladı hic kalkmadı.
Meteyide sırf gece cok kalkıyo diye 17 aylıkken memeden ayırdım ama yok hala gece 3 4 kez kalkıyoruz
Ay evet ya. Bu sene garip hastalıklar. Benim de ksürüğüm geçti diyorum ertesi gün geri geliyor

Aminn inşallah canım demek ki 🤓

Back