• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı akşamlar hayırlı cumalar 🌸
Sabah oğlumu okula götürüp anneme gittim aslında temizlik yapacaktım ama ısrar edince vazgeçtim. Babamın mezarına gittim geçen yıl berat kandilinde babamın da adı yazılmış içim buruk altı gün sonra dört ay olacak çok zormuş
Hüzün birazda tedirginlik verir bana da Berat kandili Allah rahmet eylesin babana Fatiha okuyorum

Bonus Bonus S selin18
1000019633.jpg

Camın önünde oturuyorum 2 saati geçti.
Kuşlara bakıyorum evlere bakıyorum.
Daha ne kadar kalabilirim böyle bi fikrim yok bazen böyle durmaya ihtiyaç duyuyor insan.

Bu oturuş bana şunu öğretti

100 salavatı 3 dk da
100 tevhidi 1,5 dk da okuyormuşum :)

Camın önünde oturuyorum 2 saati geçti.
Kuşlara bakıyorum evlere bakıyorum.
Daha ne kadar kalabilirim böyle bi fikrim yok bazen böyle durmaya ihtiyaç duyuyor insan.

Bu oturuş bana şunu öğretti

100 salavatı 3 dk da
100 tevhidi 1,5 dk da okuyormuşum :)
Bi hüzün sezdim sanki

Evet sabah bugün hiç bi iş yapmıcam sadece yemek yapıcam demiştim her seferinde bu lafı söyleyip kendime inanmam komik 😁
Bugün 💐
Evi havalandırdım✔️
Yatağımızı topladım✔️
Kahvaltı bulaşığını kaldırdım✔️
Bulaşık makinesini çalıştırdım ✔️
Arap sabunlu suyla detaylı toz aldım✔️
Banyo lavabo ve aynasını sildim✔️
Toz rulosu ile banyo paspaslarını ruloladım ✔️
Banyonun yerini ıslak mendille sildim ✔️
2 posta çamaşır makineye attım ✔️
Ardından kurutmaya attım✔️
Katladım yerleştirdim✔️
Robot evi süpürdü ✔️
Çöpleri çıkardım✔️
Akşam yemeği yaptım✔️
(Tarhana çorbası
Fırında tavuk patates
Bezelyeli pirinç pilavı
Yoğurtlu pancar mezesi)

Hayırlı akşamlar hayırlı cumalar 🌸
Sabah oğlumu okula götürüp anneme gittim aslında temizlik yapacaktım ama ısrar edince vazgeçtim. Babamın mezarına gittim geçen yıl berat kandilinde babamın da adı yazılmış içim buruk altı gün sonra dört ay olacak çok zormuş
Allah sabır versin canım mekanı cennet olsun inşAllah 🤲🏻😔

Geçer tabi neler geçmiyor bunalıma kapılıp gaflete kolay düşeriz düşmemek için kaptırmayacağız kendimizi.

Sürekli kendimizle kalmayacağız aynı şeyleri yapmayacağız falan filan
Doğru diyorsun bonusum kendimizi kaptırmamak lazım. Kendimizi çok dinleyince de kaptırıp gidiyoruz bi yerlere

Back