- 2 Ağustos 2013
- 35.938
- 111.821
- 798
Yani o da doğru haklısınSerumada ilaç koyarlar boş serum öksürüğü geçirmez diye düşünüyorumdoktora gideceğim yarın soruyum bi
Öyle valla. Hayırlısı yavrumYa insan yapamayacağı zaman tatlı geliyor herşeyde olduğu gibi uykuda da. Metoşum varken uyuyum diye yatağa gözüm düşerdi. Şimdi 7 de kalkıyorum bi daha da yatmıyorumbakalım seneye hangi hislerde olurum
İnşallah yaa ateş arada içten gelen öksürükAllah şifa versin canım inşAllah çabuk geçer
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ablaHayırlı akşamlar hayırlı cumalar
Sabah oğlumu okula götürüp anneme gittim aslında temizlik yapacaktım ama ısrar edince vazgeçtim. Babamın mezarına gittim geçen yıl berat kandilinde babamın da adı yazılmış içim buruk altı gün sonra dört ay olacak çok zormuş
Oyyyyy yerim yaaa çok tatlı maşAllahAhsene hadi Allaha dua et dedim yatarken. Allakım men iyilesim, men hatta oldum, mana yarbim edin
Yaaa yerim onun dua edişiniAhsene hadi Allaha dua et dedim yatarken. Allakım men iyilesim, men hatta oldum, mana yarbim edin
Rabbim sabır versin abla mekanı cennet olsun inşallahHayırlı akşamlar hayırlı cumalar
Sabah oğlumu okula götürüp anneme gittim aslında temizlik yapacaktım ama ısrar edince vazgeçtim. Babamın mezarına gittim geçen yıl berat kandilinde babamın da adı yazılmış içim buruk altı gün sonra dört ay olacak çok zormuş
volüme açıp kapıda ki süprüz
Ablaa nasıl oldunnnvolüme açıp kapıda ki süprüz
İyiyim Ayşenim sağolasınAblaa nasıl oldunnn
Bulaşık makinesini boşalttımEvet sabah bugün hiç bi iş yapmıcam sadece yemek yapıcam demiştim her seferinde bu lafı söyleyip kendime inanmam komik
Bugün
Evi havalandırdım
Yatağımızı topladım
Kahvaltı bulaşığını kaldırdım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Arap sabunlu suyla detaylı toz aldım
Banyo lavabo ve aynasını sildim
Toz rulosu ile banyo paspaslarını ruloladım
Banyonun yerini ıslak mendille sildim
2 posta çamaşır makineye attım
Ardından kurutmaya attım
Katladım yerleştirdim
Robot evi süpürdü
Çöpleri çıkardım
Akşam yemeği yaptım
(Tarhana çorbası
Fırında tavuk patates
Bezelyeli pirinç pilavı
Yoğurtlu pancar mezesi)
Hahha yani düşündüğümüzü biliyodu da daha hamile degil demek istemistiDaha değil oğlum mu
Mete 4 yaşında hala no uyku ne zaman yes olacak acabaYes bebek no uyku
Metenin yüksek ya ateşi 39.7ydi dün bugünde akşama dogru cıktı yine 38.5tu yatırırken ilaç verdim bakalım gece nolacakAy yavrum benim ya ateş falan neyse öksürük çok kötü çocuklarda özellikle. Ahsende de başlıyor ara ara öksürük geliyor bide ateşi çıkıyor 37.5 larda artacak gibi. Tüm tuşlara bastım bakalım artmadan geçsin diye
Allah rahmet eylesin abla. Sizede sabır versinEvet bazen dünya işlerine dalıyorsun ama bazen ufacık bir şeyden tetiklenip yaran kanamaya başlıyor
Nasılsın heyecan var mı belirti var mı dogumaEvet sabah bugün hiç bi iş yapmıcam sadece yemek yapıcam demiştim her seferinde bu lafı söyleyip kendime inanmam komik
Bugün
Evi havalandırdım
Yatağımızı topladım
Kahvaltı bulaşığını kaldırdım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Arap sabunlu suyla detaylı toz aldım
Banyo lavabo ve aynasını sildim
Toz rulosu ile banyo paspaslarını ruloladım
Banyonun yerini ıslak mendille sildim
2 posta çamaşır makineye attım
Ardından kurutmaya attım
Katladım yerleştirdim
Robot evi süpürdü
Çöpleri çıkardım
Akşam yemeği yaptım
(Tarhana çorbası
Fırında tavuk patates
Bezelyeli pirinç pilavı
Yoğurtlu pancar mezesi)
Ahsene hadi Allaha dua et dedim yatarken. Allakım men iyilesim, men hatta oldum, mana yarbim edin
Çok geçmiş olsun bu ara herkes hasta Allah şifa versinİyi akşamlar ben bugün bisey yapmadım
Sabah kahvaltı yaptık
Yataklatı topladım
Evi havalandırdım
Çamaşır katladım
Meteyi kvdeye bırakıp
Dişe gittim dikişlerimi aldırdım
Ordan kvdeye gectik biraz oturduk eve geldik
Eşim ardayı aldı sonra dışarı cıktık
Eve gelince meteyi yıkadım yemek yedirdim ilac içirip uyuttum
Yine ateşi vardı yavrumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?