Hüzün birazda tedirginlik verir bana da Berat kandili Allah rahmet eylesin babana Fatiha okuyorumHayırlı akşamlar hayırlı cumalar
Sabah oğlumu okula götürüp anneme gittim aslında temizlik yapacaktım ama ısrar edince vazgeçtim. Babamın mezarına gittim geçen yıl berat kandilinde babamın da adı yazılmış içim buruk altı gün sonra dört ay olacak çok zormuş
Allah razı olsun bonusHüzün birazda tedirginlik verir bana da Berat kandili Allah rahmet eylesin babana Fatiha okuyorum
Çok yeni daha selin en zor zamanlarAllah razı olsun bonus
Bende aynı şekilde hissediyorum bu sene neler yaşayacağız acaba diye rabbim imtihanımızı kolaylaştırsınHüzün birazda tedirginlik verir bana da Berat kandili Allah rahmet eylesin babana Fatiha okuyorum
Evet bazen dünya işlerine dalıyorsun ama bazen ufacık bir şeyden tetiklenip yaran kanamaya başlıyorÇok yeni daha selin en zor zamanlar
Okuyup ferahlayacağız ne yapalım başka hiç bir şeysen fayda yokEvet bazen dünya işlerine dalıyorsun ama bazen ufacık bir şeyden tetiklenip yaran kanamaya başlıyor
Evet tek ferahlatan şey zaten okumak çok şükür ki imanımız varOkuyup ferahlayacağız ne yapalım başka hiç bir şeysen fayda yok
Bende ikizler aynıBende ikizlerim
Aslında biriktirip müsait bi vakitte hepsine toplu ağlıyorum genelde ama
Bi hüzün sezdim sankiCamın önünde oturuyorum 2 saati geçti.
Kuşlara bakıyorum evlere bakıyorum.
Daha ne kadar kalabilirim böyle bi fikrim yok bazen böyle durmaya ihtiyaç duyuyor insan.
Bu oturuş bana şunu öğretti
100 salavatı 3 dk da
100 tevhidi 1,5 dk da okuyormuşum :)
öksürük bırakmıyor ki yakamı bende bi ağız tadıyla hüzünlenip bir ağlayımBaya geciktin sanki
Allahımm ne meraklıymışız ağlamaya yaaöksürük bırakmıyor ki yakamı bende bi ağız tadıyla hüzünlenip bir ağlayım
Allah sabır versin canım mekanı cennet olsun inşAllahHayırlı akşamlar hayırlı cumalar
Sabah oğlumu okula götürüp anneme gittim aslında temizlik yapacaktım ama ısrar edince vazgeçtim. Babamın mezarına gittim geçen yıl berat kandilinde babamın da adı yazılmış içim buruk altı gün sonra dört ay olacak çok zormuş
Doğru diyorsun bonusum kendimizi kaptırmamak lazım. Kendimizi çok dinleyince de kaptırıp gidiyoruz bi yerlereGeçer tabi neler geçmiyor bunalıma kapılıp gaflete kolay düşeriz düşmemek için kaptırmayacağız kendimizi.
Sürekli kendimizle kalmayacağız aynı şeyleri yapmayacağız falan filan
Evet damari buluyorlar ama damar yolu açamıyorlar çok ince ve yassıymış damarım. Valla doğumu sırf bundan özel hastanede yaptım orda da hemşire değil anestezistler açtıDevlet mi bulamıyo onlar çok çabuk bulur aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?