- 12 Haziran 2019
- 18.709
- 113.890
- 598
- 37
Biri 4 e biri 2 ye gidiyor canım. Onu sordun demi ?Senin çocuklar hep okullu muydu limonsuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biri 4 e biri 2 ye gidiyor canım. Onu sordun demi ?Senin çocuklar hep okullu muydu limonsuz.
Evet evet ondan uyuyon demek senBiri 4 e biri 2 ye gidiyor canım. Onu sordun demi ?
Tabi canımEvet evet ondan uyuyon demek sen![]()
Yes bebek no uykuAslında benimki de akıl karı değil yani. Hem uykuyu seviyorum hem bebek olsun istiyorum![]()
Selamlar hatun kişiler, gün ortası bülteniyle karşınızdayım
Bugun oğluşun odasına girdim.
Dipten girdim.
Derinlere....
Derinlerce....
Cam silmekten tut işte hepsi.
Eledim, ayıkladım.
Heee yer değiştirdim bi dee.
Sırtımın ağrısı geçti ya, hemen yenileri eklensin dedim yatağının yerini değiştirdim.
Kitaplığını vs her yeri sildim pakladım.
Dolap iç dış hepsi.
Gözümü yoruyor odası.
E oyuncak, oyun kitap her şey renk renk ne bilim sinir bastı
Güzel oldu ama
Değişiklik iyidir.
Yemek yapmıcam annemlere gidicez.
Evi süpürüp toz alıcam bi de lavabolar vs
Oruç başa vurana kadar devam.
![]()
Başlıyor bacım valla. Ahsende de başlar gibi oldu öksürük az ateşi var eczaneye gittim hemen bitkisel şurup almaya. Kadın vardı dio geçmiyor 1 ay sürüyor dioBende kızıma sürdüm baya faydası oldu. 1 2 gün kesildi tekrar başladı nasıl biseyse.
Hayırdır seromHayırlı cumalar kızlar.
Bugün gece çok kötüydüm ya
Benim başta öyleydi aşırı balgam vardı. Valla ben kendime ventolin hava verdim o baya iyi gelmişti. Sonra kuru öksürüge döndüBenim öksürük kuru değil sweet afedersin balgam var ama çıkmıyor
Aynen bende böyleyimŞaşırdım emojisi yaptım
Gönül aynı şeyleri yaşıyorum inanki sürekli kötü negatif şeyler aklıma geliyor
Özellikle deprem korkusu kuraklık
Bir yere giden olsa kaza olursa
Sağlık ocağına gidecem ilaç yazdırıcam anneme babama bir şey olursa sürekli kafamın içi kaynıyor
Inşallah geçicidir çekilecek gibi değil
Ne o sweet eczaneden mi aldın ?Benim başta öyleydi aşırı balgam vardı. Valla ben kendime ventolin hava verdim o baya iyi gelmişti. Sonra kuru öksürüge döndü
Ay ben ne kaçırdım yaaHepiniz sağolun. Anneme geldim şimdi biraz yatayım diye kızımda takılsın biraz burda o da sıkıldı komşuya gidelim diyip durdu
Anneme hamileliği söyleyim diyorum ama niyeyse bi heyecan yaptım utandım ya![]()
Amin canım çok sağolAmin gönül sağolsanada geçmiş olsun rabbim ferahlık versin inşallah
Canım yaaBugün gerçekten de hiç bir şey yapmadim kolumu kaldıracak halim yok yemeği nasl yapacağım gözümde büyüyor
Anam yakın olaydı bende kapıyı çeker giderdim yemeğe![]()
Ayy duygulandırdın beniCanım yaaRabbim güç versin
Şuan yemek yapıp getirmek istedim sana
(Daha bende yemek yapmadım ama olsun)