Aşısıni oldu. İzlenimi için çıkarım belki de arka sokakta asm. çarşıya gitmem içinde ana kucağında durması lazım.İki adımda ikinip zikiniyo bağırıyor. O konuda bunalmisligim var arada arkadaşlarım geliyor kendimi ev hapsinde gibi hissediyorumÇok güzel bir bahane çıkmak için aşısı falan yok mu sarının?
Sağolasın Pare, yapıyorum birşeylerAmin canım
Geçmiş olsun dün kızlar bir şeyler yazmışlar onları yap oğluna daha ilerlemeden atlatsin
Teşekkürler abla.geçmiş olsun pinhanım ,
Aşısıni oldu. İzlenimi için çıkarım belki de arka sokakta asm. çarşıya gitmem içinde ana kucağında durması lazım.İki adımda ikinip zikiniyo bağırıyor. O konuda bunalmisligim var arada arkadaşlarım geliyor kendimi ev hapsinde gibi hissediyorum
Geçmiş olsun Allah şifa versinSağolasın Pare, yapıyorum birşeyler
Teşekkürler abla.
Herkese geçmiş olsun hastalar var, bayadır hastalık yoktu evimizde, oğluş getirdi bakalım
Ay kete nasıl bişey yaa hiç yemedim sanırım ben.Dondurucu için çok şey yapmak istiyorum ama 3 çekmeceli benimkidaha Ramazan için kete yapıcam inşAllah . O yüzden çok dolmaması lazım.
Benim de öksürük dünden beri garip bişey yaa. Geceleri de bacaklarım sızlıyor@
Yok yapamadıım kuzum badeçiklerim şiş ne börek ne yufka herşey bir yede kaldı sanırım efeksyon var kemiklerim çok ağrıyor geçen sefer belimdi şimdi kalca kemiklerim hayırla sağlıkla yaza çıkalım ramazan önü orucuma zeval gelmesin bari ibatemimi düzügün yapayım diye dua ediyorum
Hayırlı olsun canım sağlıkla kullanın çekmeceli mi aldn sandık tipi miAy kete nasıl bişey yaa hiç yemedim sanırım ben.
Benimde 3 çekmece derin dondurucum 3 çekmecede buzdolabının asla yetmiyor. Dün büyük aldım dondurucu bunu da bahçeye götürcem artık
Boğmaca da görülmeye başlandı yazmışlar geçen netteBoğmaca gibi bir öksürük ya
Geçmiş olsun pinhanHayırlı bereketli sabahlar muhteremler
Oğlum gece ateşliydi, öksürük de var.
Dolayısıyla uyumadım.
Kızları okula gönderdik yattık karşılıklı, azcık keyfi gelsin kahvaltı hazırlıcam.
Sağlıklı huzurlu bir gün olsun herkese
Nasıl oldun hayal öksürük arttı mıGünaydın kızlar
güle güle kullan canım , benimki 6 çekmeceli bide buzdolabının üstü var yinede zor yetiyoAy kete nasıl bişey yaa hiç yemedim sanırım ben.
Benimde 3 çekmece derin dondurucum 3 çekmecede buzdolabının asla yetmiyor. Dün büyük aldım dondurucu bunu da bahçeye götürcem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?