Aynı gibi hemen hemen marketlerle baya fark var hele domates 60 lira bimde pazarda 35-40pazarda fiyatlar çok yüksek deildi
pırasa 40 tl
ıspanak 30 tl
karnabahar kg 25 tl
domates salkım aldım 35 tl
elma 35 - 40 tl
mandalina 35- 40 tl
portakal 35- 40 tl
ayva 35 tl ye vardı ben 50 den aldım iyidir diye
kıvırcık 20- 25 -30
taze soğan 20 tl idi sanırım
kırmızı lahana kg 50 tl
kuru soğan 15- 20 tl
patates 10-15 kızartmalıklar daha pahalı
bal kabağı 30 tl
greyfurt aldım 25 tl idi bu sene ilk defa geldi pazara
roka 15 tl balık için aldım
limon 15 -20 25 tl değişiyo
hamside 150 tl bi yerde 170 tl idi hatta
Geçmiş olsunHepinize çokça teşekkür ederim kızlar alinti yapamadım
ben hep pazara giderim, hem daha taze hemde daha ucuz hayat zaten pahalı biz kadınlar ev geçimini ayarlamamız gerekiyorAynı gibi hemen hemen marketlerle baya fark var hele domates 60 lira bimde pazarda 35-40
İyiyim ablacım çok sağolAlıntılarda gördüm Ayşenim çok geçmiş olsun şimdi nasıl elin iyimisin
İzi var azcuk sabah bi daha sürdüm abla sen yazana kadar hiç bisey surmemistim belki kalır izi de önemli değil büyük bi iz değilNasıl peki? Bugün de sür
Ablacığım herkes senin gibi düşünceli olsa keşke Şu süreçte hani sen bunları bile düşünme biz hallederiz demelerini bekliyorum ama beklentiyede girmek çok saçma Bu zamana kadar kimseden hiçbir şey istemedim tek başıma halletmeye çalıştım şu an tek yapacakları şey bana gelip bir hafta falan bakmak yani onu da bile böyle şeyler çıkıyor ya bir şey diyemiyorumbenim kızım doğum yaptığında ben bir hafta izin aldım , bebekle ve kızımla ilgilenmek için , hastanede yanında kaldım kız kardeşimde vardı, sonra evine geçtik bizim evlerimizde yakın bu arada
gündüz akşama kadar orda kaldım gece kalmadım kızım biz hallederiz anne hem alışmamız lazım dedi, sezeryanlı oldu doğumu
senin annene değil annenin sana uyması lazım çünkü yeni doğum yapmış insan en çok kendi evinde rahat eder
kendi düzeninde bebeğin her şeyi senin evinde kuruldu uykunuz banyonuz yemeğiniz hep size uygun özel olucak
sessizlik ,sakinlik lazım
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Eşim hasta
Arda öksürüyo herkese portakal sıktım içirdim. Cocuklar hasta olmaz insallah
Boğazım düğümlendi ne de güzel konuşmuş maşAllah . Sonunda da tebessüm ettim o nasıl yerinde bi laf sokmadır
yakın olsak sanada gelirdim bir gün bakmaya ne olcakki ben severim böyle şeyleri insan insana her zaman lazımAblacığım herkes senin gibi düşünceli olsa keşke Şu süreçte hani sen bunları bile düşünme biz hallederiz demelerini bekliyorum ama beklentiyede girmek çok saçma Bu zamana kadar kimseden hiçbir şey istemedim tek başıma halletmeye çalıştım şu an tek yapacakları şey bana gelip bir hafta falan bakmak yani onu da bile böyle şeyler çıkıyor ya bir şey diyemiyorum
günaydın , ne güzel burdada yağmur var istanbul tuzla senin neresiydiGünaydın
Hafif kar başladı bakalm devamı gelecekmi
geçmiş olsun canım Allah şifa versinGünaydın kızlar
Eşim hasta
Arda öksürüyo herkese portakal sıktım içirdim. Cocuklar hasta olmaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?