Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yanlış düşünüyorlar bence. Önemli olan senin rahatın ve mutluluğun. Üstelik eşinle de ayrı düşeceksiniz, ne gerek var?
Eşin ilk günden başlasın bebekle ilgilenmeye. Sana tavsiyemdir.Hem birbirlerine daha bağlı olurlar,hem de böyle böyle eşin daha fazla yardımcı olur. Rahata alışmaz da diyebiliriz .
Ben hamileliktede hiç anneme gitmedim eşim bana baktı ablam tam tersi her zor anında anneme gitti kaldı ve eniştem gerçekten rahata alıştı çocuklar annemde büyüdü ben evimi seviyorum evimde huzurluyum eşimden de günlerce uzak kalma fikri kötü hissettiriyor bana hep
Mutfağı sabaha bırakacaktım aslında çay bulaşıklarını mutfağa götürdüm, bulaşık makinasını boşaltayım da sabaha kolaylık olsun bari diye düşündüm. Sonra bi baktım makinayı yerleştirmeye başlamışım
Sonuç olarak mutfak toplu
Mutfağı sabaha bırakacaktım aslında çay bulaşıklarını mutfağa götürdüm, bulaşık makinasını boşaltayım da sabaha kolaylık olsun bari diye düşündüm. Sonra bi baktım makinayı yerleştirmeye başlamışım
Sonuç olarak mutfak toplu
Bütün çarşafları ve yastık kılıflarını değiştirdim 3 yatak
Yatakları topladım
Bütün odaları topladım
Evi süpürdüm
Makineye çamaşır attım çalıştırdım
Çamaşırları astım
Bir sepet çamaşır katladım yerleştirdim
Bulaşık makinesini boşalttım
Gün içinde çıkanları makineye yerleştirdim
Çöpleri çıkardım
Mutfak toplu