- 23 Mart 2022
- 15.249
- 58.651
- 528
- 41
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![Düdük :duduk: :duduk:](/images/smiley/düdük.gif)
Dün bunu eşim bana atti diyor sizi haber yapmışlar ( Biz değiliz tabiki)
![63 :63: :63:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk63.gif)
Her ay işten izin alıp güne gidiyorum ben ey gidiiiiimmmm
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyyy keşke keşke gelsenizBurdan pendik yazınca 1.köprüden 66 km
Üstüne bi 60 daha koyup penyezime gidiliyor
Hahahahaonlardan biri penyezim olmasıneve gidiyorum diye günemi gitti yoksa
ben 1 saate gelirim bana yakınsın penyezim yaza görüşelim sende istersen müsait bi hafta sonu istanbulda olanlarla en azından ben isterimAyyyyy keşke keşke gelseniz2 saat tutmaz bana gelmek
![]()
Nasip kısmet abla ben isterim bana uyarben 1 saate gelirim bana yakınsın penyezim yaza görüşelim sende istersen müsait bi hafta sonu istanbulda olanlarla en azından ben isterim
tamam canım banada uyar , gelmek isteyen olursa ona göre bi uygun bi zaman ayarlarız inşallah nasip olursaNasip kısmet abla ben isterim bana uyar![]()
Ne yapacağıma karar veremediğim için düdüklüde tavuk tandır yapıyorum canımNe yapacaksın limonsuz. Ben düz patates yapicam diye düşündüm yemiyorlar. bu artık yemek fikrinde gelinen son nokta demek. Umarım mesaj gider birilerine![]()
Onu nasıl yapıyosun limonsuz.Ne yapacağıma karar veremediğim için düdüklüde tavuk tandır yapıyorum canım![]()
Dur bulup atayım canımOnu nasıl yapıyosun limonsuz.
Onu nasıl yapıyosun limonsuz.
Bunu okuyana kadar patatesi yaptım yendi topladım bileNe yapacağıma karar veremediğim için düdüklüde tavuk tandır yapıyorum canım![]()
Yok dur sweet başka yerdeydi sanki amaaan
Daha dün dedim gaw Gırıggale diyeİç anadoluda bi yerde de nerde Allah bilir