Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah razı olsun penyezim amin ağzına yüreğine sağlık bizim arkamızdanda okuyanlar olur inşallah :KK200:
adı havva idi bende okurum birlikte bağışlarım inşallah
Aminnn aminnnn abla öğlen namazından sonra bende ismen dua ederek bağışlarım :KK200:

Size bugünkü sakarlığımı anlatayım. Her şey çok güzeldi akşam 6ya kadar. Fırında borcamda yemek yapmıştım alıp bakayım dedim bileğimi yaktım. O anlik refleksle geri koyayım dedim elimden kaydı öylece yere döktüm her yer cam her yer salça tavuk patates Allahim 🙈
Oturdum sinirden ağladım eşim geldi yardım etti kaldırdık ettik de hala etkisindeyim nasıl yaptım diye
Sana bi şey olmasın .
etraf illaki toplanır.
Geçmiş olsun.

Aa ne güzel nerenin muhacirisin abla ben Makedonya muhaciriyim
bende baba tarafım bulgaristan göçmeni anne tarafım yunanistan ama çok eski 2. dünya savaşı zamanlarında gelmişler 1916 yılında anannem yoldamı doğmuş öyle bişe ,kızkardeşimin eşi bizim damat yugoslav göçmeni annesi babası

Ben erken uyanıyorum aslında ama çocuklar okula gittikten sonra yatak beni çağırıyor 😅
Bugün bende üşengeç olmak istemiyorum ama oğlumu yedirdim kendim de yedim eşimin de işi vardı erken gitti bugün
Yatağı henüz düzeltöemişken az bişi ısınayım dedim ama pişman olmak istemiyorummm🥲

Yapacaklarımı yazayım ilham gelir belki 😒

:temizlik: ■MUTFAK■
📌Buzdolabı temizlenip düzenlenecek
📌Kombi dolabı düzenlenecek
📌Bütün mutfak dolapları düzenlenip silinecek
📌Fırın detaylıca silinecek
📌Mutfak kapısı silinecek
📌Bulaşık ve Buzdolabı altı üstü silinecek
📌Mutfak masa arkasında ki duvar bi elden geçirilecek
📌Patates soğanlkk temizlenecek

Back