Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kızım doğum yaptığında ben bir hafta izin aldım , bebekle ve kızımla ilgilenmek için , hastanede yanında kaldım kız kardeşimde vardı, sonra evine geçtik bizim evlerimizde yakın bu aradaHanımlar size fikrinizi soracağım siz benim yerimde olsanız napardınız.
Geçenlerde annem bana gelmişti 2 gün kaldı moral olarak iyi değildim o ara eşimle çok anlaşamıyorlar ne eşim lafını esirger nede annem annem herşeye ama herşeye alınıyor maalesef neyse bugün ablalarım aradı beni biz düşündük taşındık sen doğumu yapıp anneme geç orda sana baksın annem senin evinde rahat edemez dediler bi bozuldum çünkü evlerimiz zaten yakın niye bütün düzenimi bırakıp annemde kalayım bir ikincisi eşim 1 hafta izinli olacak onunla niye ayrı kalayım eşim gelmez babamda kalmaz asla çok saçma geldi hayır istemiyorum ben evimde olursam rahat olurum asıl dedim şuan annemin değil benim rahatım önemli dedim Zaten annemde rahat edemicem biliyorum benim babam çok zor bi insandır edep der şey der ne rahat uzanabilirim afedersiniz tuvalete bile rahat gidemem ki babamın evi çok kalabalık ses gürültü patırtı çok oluyor
Ahh abla Allah yavrularından yüzünü güldürsün inşallahbenim kızım doğum yaptığında ben bir hafta izin aldım , bebekle ve kızımla ilgilenmek için , hastanede yanında kaldım kız kardeşimde vardı, sonra evine geçtik bizim evlerimizde yakın bu arada
gündüz akşama kadar orda kaldım gece kalmadım kızım biz hallederiz anne hem alışmamız lazım dedi, sezeryanlı oldu doğumu
senin annene değil annenin sana uyması lazım çünkü yeni doğum yapmış insan en çok kendi evinde rahat eder
kendi düzeninde bebeğin her şeyi senin evinde kuruldu uykunuz banyonuz yemeğiniz hep size uygun özel olucak
sessizlik ,sakinlik lazım
amin canım bonusum ,Ahh abla Allah yavrularından yüzünü güldürsün inşallah![]()
amin canım bonusum ,
niye ahh çektin
çiçeklerinede maşallah bende dün bimde orkide gördüm pempe gibiydi rengi
Sürdüm ablacım iki üç kere sonra uyuya kalmışım çok sağolaysen- yağ sürdün mü?
hayırlı sabahlar,
dün iş çıkışı eve gittim namaz kılıp pazara çıktım hava çok soğuk ve yağmurluydu üşüdüm baya
eve gelince buzlukta dolma biberlerim vardı hazır dolu onlardan çıkardım pişirdim, dündende bişeyler vardı
yemek yedim yine eşim işteydi , sonra biraz uzanayım kimse yokken dedim üşüdüm yoruldum uyumuşum , eşim geldi tv yi açtı onun sesine uyandım dokuzu geçiyodu , çay suyunu koymuştum eşim demlemiş , bende kalktım pazardan hamsi almıştım 1,5 kg dan fazla onu temizledim suya koydum, sonra kızılcık şerbetini izlerken çay içtik oğlumda geldi
çay boş içilirmi çekirdek fındık , balıkları yıkadım , bulaşıkları makineye doldurdum namaz kıldım , kuran okudum yatana kadar saat 1 oldu nerdeyse
bugün kızımla torunumda gelir balık yemeye
şimdi kahvaltımı yapayım ,
Alıntılarda gördüm Ayşenim çok geçmiş olsun şimdi nasıl elin iyimisinSürdüm ablacım iki üç kere sonra uyuya kalmışım çok sağol![]()
Sürdüm ablacım iki üç kere sonra uyuya kalmışım çok sağol![]()
pazarda fiyatlar çok yüksek deildiPazar fiyatları nasıl abla?
Akşam 6 gibi gittim ben de buranın en uygun pazarı 25 liradan kara lahana aldım.
Pırasa 50
Ispanak 30 lira
Hurma 70
Balkabağı 30
Karnabahar parça kilosu 30 du
Muz 65
Taze soğan 30 lira en saçma onun fiyatıydı. Ben 10 liraya aldım o ayrı![]()
Bonusumm
Afiyetle şifa olsun bonusumBağzı köpürmeler yaşanıyor