Çanakkalegünaydın , ne güzel burdada yağmur var istanbul tuzla senin neresiydi
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çanakkalegünaydın , ne güzel burdada yağmur var istanbul tuzla senin neresiydi
aa ne güzel benim memleketim sayılır bende kırklareliliyim aslenÇanakkale![]()
Ayy biraz baktım çok güzelmiş gerçektenMSticker Ramazan Ayı ve 3 Aylar Sticker Setleri
MSticker Ramazan Ayı Sticker Setleri, Eğitici Oyunlar, İslami Bulmacalar ve Tebrik Kartlarıwww.msticker.com.tr
@PinhanGonulmeyvesi
Aktif Lora @Ssero
Şu sitede çok güzel ürünler var sekme olarak açtım size de atayım dedim
Amin abla evet gerçekten öyleSosyal medyayı az kullanmak her anlamda faydalı. Zaman yetmiyor diyoruz ya, yetiyor da biz o zamanı kullanmayı, tam anlamıyla, hayatımızda uygulayamıyoruz
Rabbimher saniyenin kıymetini bilip, verimli bereketli, dolu dolu yaşamayı cümlemize nasip eylesin
![]()
Mekanı cennet olsun inşallahyakın olsak sanada gelirdim bir gün bakmaya ne olcakki ben severim böyle şeyleri insan insana her zaman lazım
yıllardır çalışıyorum bi kere resmi tatilde bi arkadaşım doğum yaptı hastaneye gittim onun yanında kaldım ,
büyük eltim sen niye kalıyosun eltileri var onlar kalsın demişti bana bende dedim onlar beni ilgilendirmiyo
ben arkadaşım için kaldım çok severdik birbirimizi eşlerimizde arkadaştılar , şu an o arkadaşım yaşamıyo meme kanserinden vefat etti 4 yıl falan oldu yaşarken ne yaparsak bizimle o gidicek o yüzden iyilik yapamaya çalışalım bol bol![]()
Yok değil biz seninle adaşiz ablabonus senin adaşınmı ? öyleyse bende adaşım![]()
Anaaa papatya ablayla bende adaşım o zamanYok değil biz seninle adaşiz abla![]()
hadi ya ne kadar çokmuşuz ne güzelAnaaa papatya ablayla bende adaşım o zaman![]()
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunyakın olsak sanada gelirdim bir gün bakmaya ne olcakki ben severim böyle şeyleri insan insana her zaman lazım
yıllardır çalışıyorum bi kere resmi tatilde bi arkadaşım doğum yaptı hastaneye gittim onun yanında kaldım ,
büyük eltim sen niye kalıyosun eltileri var onlar kalsın demişti bana bende dedim onlar beni ilgilendirmiyo
ben arkadaşım için kaldım çok severdik birbirimizi eşlerimizde arkadaştılar , şu an o arkadaşım yaşamıyo meme kanserinden vefat etti 4 yıl falan oldu yaşarken ne yaparsak bizimle o gidicek o yüzden iyilik yapamaya çalışalım bol bol![]()
Allah razı olsun penyezim amin ağzına yüreğine sağlık bizim arkamızdanda okuyanlar olur inşallahAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Abla okuduğum, Yasin-i Şerif veriyorum sen ismen adına dua ederek bağışlarsın Allah kabul eylesin aminnnn![]()
Merak ettim isminiz nehadi ya ne kadar çokmuşuz ne güzel![]()
![]()
Bende sizinle adaşımAnaaa papatya ablayla bende adaşım o zaman![]()
aa evet özelden konuşmuştuk seninle hatırladımBende sizinle adaşım
Adaşlar çoğaldı![]()
![]()