Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sosyal medyayı az kullanmak her anlamda faydalı. Zaman yetmiyor diyoruz ya, yetiyor da biz o zamanı kullanmayı, tam anlamıyla, hayatımızda uygulayamıyoruz :KK43:

Rabbim 🤲🏻 her saniyenin kıymetini bilip, verimli bereketli, dolu dolu yaşamayı cümlemize nasip eylesin 🤲🏻
Amin abla evet gerçekten öyle 😪
İnşallah 🥹🤲🏻

yakın olsak sanada gelirdim bir gün bakmaya ne olcakki ben severim böyle şeyleri insan insana her zaman lazım
yıllardır çalışıyorum bi kere resmi tatilde bi arkadaşım doğum yaptı hastaneye gittim onun yanında kaldım ,
büyük eltim sen niye kalıyosun eltileri var onlar kalsın demişti bana bende dedim onlar beni ilgilendirmiyo
ben arkadaşım için kaldım çok severdik birbirimizi eşlerimizde arkadaştılar , şu an o arkadaşım yaşamıyo meme kanserinden vefat etti 4 yıl falan oldu yaşarken ne yaparsak bizimle o gidicek o yüzden iyilik yapamaya çalışalım bol bol :KK68:
Mekanı cennet olsun inşallah 🤲🏻

Bu küçümen de yavru vermiş resmini çekim derken unlu bit gördüm geberesice soğukta nasıl da yaşıyor :tokat:

Eklentiler

• 1000059661.jpg
    1000059661.jpg
    106,7 KB · Görüntüleme: 7
  • 1000059662.jpg
    1000059662.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 7
Selamlar herkese güzel haftaonları olsun inşallah 🌸🌸

Dün evde değildim anneme yardıma gittim 🍃
2 kg yaprak sardık✅
Birkaç temizlik düzen işinde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım✅
Yarın mevlidimiz var 🤲🏻
Bugün evdeyim✅
Sabah namazı sonrası tekrar uyudum ✅
Bi uyandım 11 olmuş 😬
Bi güneşlikleri açtım ✅
Şimdi kahvaltı hazırlıcam sonra
Evde ki işlerimi halledeyim inşallah 🍃
Yarın da evde olmıcam🍃

Herkese güzel bereketli bir gün diyorum 😍🌸

yakın olsak sanada gelirdim bir gün bakmaya ne olcakki ben severim böyle şeyleri insan insana her zaman lazım
yıllardır çalışıyorum bi kere resmi tatilde bi arkadaşım doğum yaptı hastaneye gittim onun yanında kaldım ,
büyük eltim sen niye kalıyosun eltileri var onlar kalsın demişti bana bende dedim onlar beni ilgilendirmiyo
ben arkadaşım için kaldım çok severdik birbirimizi eşlerimizde arkadaştılar , şu an o arkadaşım yaşamıyo meme kanserinden vefat etti 4 yıl falan oldu yaşarken ne yaparsak bizimle o gidicek o yüzden iyilik yapamaya çalışalım bol bol :KK68:
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 🤲🏻

Abla okuduğum, Yasin-i Şerif veriyorum sen ismen adına dua ederek bağışlarsın Allah kabul eylesin aminnnn 🤲🏻

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 🤲🏻

Abla okuduğum, Yasin-i Şerif veriyorum sen ismen adına dua ederek bağışlarsın Allah kabul eylesin aminnnn 🤲🏻
Allah razı olsun penyezim amin ağzına yüreğine sağlık bizim arkamızdanda okuyanlar olur inşallah :KK200:
adı havva idi bende okurum birlikte bağışlarım inşallah

Back