Düzenli Evimiz & Hayatımız

pazarda fiyatlar çok yüksek deildi
pırasa 40 tl
ıspanak 30 tl
karnabahar kg 25 tl
domates salkım aldım 35 tl
elma 35 - 40 tl
mandalina 35- 40 tl
portakal 35- 40 tl
ayva 35 tl ye vardı ben 50 den aldım iyidir diye o_O
kıvırcık 20- 25 -30
taze soğan 20 tl idi sanırım
kırmızı lahana kg 50 tl
kuru soğan 15- 20 tl
patates 10-15 kızartmalıklar daha pahalı
bal kabağı 30 tl
greyfurt aldım 25 tl idi bu sene ilk defa geldi pazara
roka 15 tl balık için aldım
limon 15 -20 25 tl değişiyo
hamside 150 tl bi yerde 170 tl idi hatta
Aynı gibi hemen hemen marketlerle baya fark var hele domates 60 lira bimde pazarda 35-40

Kış günü bazı deli tomurcuklarımız var ❤️

Eklentiler

• 1000059184.jpg
    1000059184.jpg
    114,6 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000059185.jpg
    1000059185.jpg
    74,7 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000059183.jpg
    1000059183.jpg
    99,2 KB · Görüntüleme: 10
Aynı gibi hemen hemen marketlerle baya fark var hele domates 60 lira bimde pazarda 35-40
ben hep pazara giderim, hem daha taze hemde daha ucuz hayat zaten pahalı biz kadınlar ev geçimini ayarlamamız gerekiyor
benim eşim hiç anlamaz ( işine geliyo aslında ) parayı verir ben hallederim :21:

benim kızım doğum yaptığında ben bir hafta izin aldım , bebekle ve kızımla ilgilenmek için , hastanede yanında kaldım kız kardeşimde vardı, sonra evine geçtik bizim evlerimizde yakın bu arada
gündüz akşama kadar orda kaldım gece kalmadım kızım biz hallederiz anne hem alışmamız lazım dedi, sezeryanlı oldu doğumu
senin annene değil annenin sana uyması lazım çünkü yeni doğum yapmış insan en çok kendi evinde rahat eder
kendi düzeninde bebeğin her şeyi senin evinde kuruldu uykunuz banyonuz yemeğiniz hep size uygun özel olucak
sessizlik ,sakinlik lazım
Ablacığım herkes senin gibi düşünceli olsa keşke Şu süreçte hani sen bunları bile düşünme biz hallederiz demelerini bekliyorum ama beklentiyede girmek çok saçma Bu zamana kadar kimseden hiçbir şey istemedim tek başıma halletmeye çalıştım şu an tek yapacakları şey bana gelip bir hafta falan bakmak yani onu da bile böyle şeyler çıkıyor ya bir şey diyemiyorum

Ablacığım herkes senin gibi düşünceli olsa keşke Şu süreçte hani sen bunları bile düşünme biz hallederiz demelerini bekliyorum ama beklentiyede girmek çok saçma Bu zamana kadar kimseden hiçbir şey istemedim tek başıma halletmeye çalıştım şu an tek yapacakları şey bana gelip bir hafta falan bakmak yani onu da bile böyle şeyler çıkıyor ya bir şey diyemiyorum
yakın olsak sanada gelirdim bir gün bakmaya ne olcakki ben severim böyle şeyleri insan insana her zaman lazım
yıllardır çalışıyorum bi kere resmi tatilde bi arkadaşım doğum yaptı hastaneye gittim onun yanında kaldım ,
büyük eltim sen niye kalıyosun eltileri var onlar kalsın demişti bana bende dedim onlar beni ilgilendirmiyo
ben arkadaşım için kaldım çok severdik birbirimizi eşlerimizde arkadaştılar , şu an o arkadaşım yaşamıyo meme kanserinden vefat etti 4 yıl falan oldu yaşarken ne yaparsak bizimle o gidicek o yüzden iyilik yapamaya çalışalım bol bol :KK68:

Back