Mutlu sağlıklı yılları olsun inşallahİşim baya sürdü anca geldim
En küçüğümün doğum günü ıvır zıvır bişeyler aldım kutlamak için bugün oruçlu bir de hevesle bekliyor.
Kabağı koydum pişiyor yarına kalır artık.
Karnabahar koyuyorum fırına
Dünden çorba iç pilav var ona da az bi tavuk pişirip şekilli koyucam masaya Ramazan olmasa da çocuklar oruçlu olunca iftar hareketli oluyor
Yok ablacım eşim oruçluoruçlumusun canım Allah kabul etsin zorlanıyo musun oruç tutarken son günlerin senin
Amin inşallah Allah razı olsunSağlıkla sıhhatle kolaylıkla hayırlısıyla gelsin inşaAllah
nasıl oldun sweet iyi misinAy çok fenayım dua beklerim şifam için. Bişeyler yaptım kendim şu an inşallah işe yarar
Dinlenmeye gec artık gününde bitti gelecek minikHayırlı haftalar hayırlı günler herkesedün çok rahatsızdım vertigo atağı geçirdim büyük ihtimalle gece de çok başım döndü uyurken .sanırım hem egzersiz yapmıştım doğum için hem de temizlik yapınca ağır geldi Eşim bugün oruçlu bugün bir şey yapmayı düşünmüyorum sadece yemek hazırlayacağım
Geçmiş olsun. İnşallah sonucu iyi çıkarİnşallah sonu hayır olur. Çarşamba günü rahimden parça alınacak
2 tane Umut var demi yaa ne güzelSabah sağlık ocağına gittik.
Eve gelince eşim işe gitti.
Umut 2()yi uyuttum.
Yatağı havalandırdım topladım.
Mutfağı topladım. Makineye çamaşır attım.
Odaları gezdim, dağınıklıkları topladım.
Robotu çalıştırırım bir de. Bugünlük yeter
28 tane bitince adet oluyosun adet bitince tekrar baslıyosun. Bende ilk evlendiğimde kullanmıştımHanımlar aranızda doğum kontrol hapı kullanan var mı? Ben ilk defa kullanıyorum, içinde 28 tane var. Biter bitmez yeni pakete mi başlamalıyım yoksa birkaç gün ara mı veriliyor?
Bazı insanlar adet olurken bazıları olmuyormuş.
Konuyla alakasız ama danışmak istedim.
Geçmiş olsun abla. Bu ara sende cok hasta oldun sanırımiyi günler , ben yine hastayım burnum tıkanmış aynı zamanda akıyo , başım ağrıyo
iş yeri doktoruna çıktım sabah ilaç yazdırdım
dün benim toruna doğum günü yaptık ama tadımız yoktu cenazeden dolayı ,
iptalde edemedik herşeyi hazırlamıştık
oruçta tutamam iyileşene kadar ne güzel pazartesi ,perşembe tutuyodum
Yardımcı kadına iş kaldı mı ki efserdetay işlerim bitmek üzere yavaş yavaş cam kapı duvarlar silinecek artık
Bugün misafir wc'sinin duvarı tavanı dolabı sileceğim
Bir kaç gün böyle ufak tefek işlerim var ondan sonrası yardımcı kadın halledecek
Nerden baksan 3- 4 aydır ayıklayıp atmak olsun dolap içleri olsun tam manasıyla bir arınma dönemi oldu kafa dağınıklığımda ev toplanıp açıldıkca rahatladı
Umarım bundan sonrasıda kolaylıkla artık kendime dönmek hem manen hem bedenen bir arınma sürecine niyet ediyorum
Biz niyet ettik Rabbimde kolaylıkla yolumuzu açsın
Bende bugun öyle düşünüp süpürmedim dişe gitmistim zaten. Hazırlanıp cıkıyım en iyisi dedimHerkese selamlar
sabah Egeye uyanınca yatmadim biraz dua maneviyat saati yaptım
kahvaltı hazırladım
Egeyle ilgilendim
gardırobu düzenledim
yikanacaklari ayırdım
beyazları Makineye attım sonra kurutmaya
ütü yaptım
tekrar Egeyle ilgilendim
Evi süpürecektim amannn ne bu be hergün süpür süpür diyip vazgeçtim
Nice güzel seneleri olsun insallahİşim baya sürdü anca geldim
En küçüğümün doğum günü ıvır zıvır bişeyler aldım kutlamak için bugün oruçlu bir de hevesle bekliyor.
Dünden çorba iç pilav var ona da az bi tavuk pişirip şekilli koyucam masaya Ramazan olmasa da çocuklar oruçlu olunca iftar hareketli oluyor
Ölçüleri fark etmedik canımmCanım yorumlara biraz baktım da diğer bezlere göre küçük geldiğini yazmışlar. Sipariş vereceksen ölçülerine iyi bak yanlışlık olmasın
İşim baya sürdü anca geldim
Tamam canım teşekkür ederim, bende endometriozis var ileri seviyede oyüzden doktor kullanmamı söyledi. Doğum kontrol hapları baskılıyormuş, ilk defa da kullandığım için bilemedim.28 tane bitince adet oluyosun adet bitince tekrar baslıyosun. Bende ilk evlendiğimde kullanmıştım
Sağlıklı mutlu huzurlu yılları olsun inşAllah bonusumİşim baya sürdü anca geldim
Nasıl peki? Yazıldığı kadar güzel siliyor mu?Ölçüleri fark etmedik canımmbu gün gelmiş hemde 2 paket birikmiş puan mı yoksa hediye verilen bi puan mı ne varmış onlarla almış eşim 3 tanesi 70 TL gelmiş
Kullanılır ama sıkıntı yok
Topikten, tavsiye üzerine almıştım. 2 Yılı geçti ben bu bezleri kullanıyorum memnun canım tavsiye ederimNasıl peki? Yazıldığı kadar güzel siliyor mu?
Tamam canım teşekkür ederim, bende endometriozis var ileri seviyede oyüzden doktor kullanmamı söyledi. Doğum kontrol hapları baskılıyormuş, ilk defa da kullandığım için bilemedim.
En son yanlış bezleri almıştım o yüzden şimdilik kalsın yine başıma iş açmıyımTopikten, tavsiye üzerine almıştım. 2 Yılı geçti ben bu bezleri kullanıyorum memnun canım tavsiye ederimburada da bir çok arkadaşımız kullanıyordu.
Yok yok iş açmazsın bana güvenEn son yanlış bezleri almıştım o yüzden şimdilik kalsın yine başıma iş açmıyım
Çikolata kisti demekmis bilmiyodum ne oldugunu. Adet düzensizligine pkos olanlara veriyolar. Kuzenimin esinde de pkos var düzensiz adet gördügü icin yumurtlama zamanı olmuyodu o yüzden vermisti doktor bi süre kullandı bıraktı sonra hamile kaldıTamam canım teşekkür ederim, bende endometriozis var ileri seviyede oyüzden doktor kullanmamı söyledi. Doğum kontrol hapları baskılıyormuş, ilk defa da kullandığım için bilemedim.
Tamam canım denerim sağolKan şekerini dengeliyor diyorlar bence etkili oluyor ya tatlı bşy yemişim gibi hissediyorum bi dene
Geç oldu teyzesiAktif Lora sarı gızla gelir bi elimizi öper kandilleşirsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?