• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

İşim baya sürdü anca geldim

En küçüğümün doğum günü ıvır zıvır bişeyler aldım kutlamak için bugün oruçlu bir de hevesle bekliyor.

🪆Kabağı koydum pişiyor yarına kalır artık.
🪆Karnabahar koyuyorum fırına
🪆Dünden çorba iç pilav var ona da az bi tavuk pişirip şekilli koyucam masaya Ramazan olmasa da çocuklar oruçlu olunca iftar hareketli oluyor

En küçüğümün doğum günü ıvır zıvır bişeyler aldım kutlamak için bugün oruçlu bir de hevesle bekliyor.

❤️Karnabahar koyuyorum fırına
🪆Dünden çorba iç pilav var ona da az bi tavuk pişirip şekilli koyucam masaya Ramazan olmasa da çocuklar oruçlu olunca iftar hareketli oluyor
Mutlu sağlıklı yılları olsun inşallah 🥳

Ay çok fenayım dua beklerim şifam için. Bişeyler yaptım kendim şu an inşallah işe yarar
nasıl oldun sweet iyi misin
Hayırlı haftalar hayırlı günler herkese:KK54:dün çok rahatsızdım vertigo atağı geçirdim büyük ihtimalle gece de çok başım döndü uyurken .sanırım hem egzersiz yapmıştım doğum için hem de temizlik yapınca ağır geldi Eşim bugün oruçlu bugün bir şey yapmayı düşünmüyorum sadece yemek hazırlayacağım:KK51:
Dinlenmeye gec artık gününde bitti gelecek minik 🫠
İnşallah sonu hayır olur. Çarşamba günü rahimden parça alınacak
Geçmiş olsun. İnşallah sonucu iyi çıkar
Sabah sağlık ocağına gittik.
Eve gelince eşim işe gitti.
Umut 2(😅)yi uyuttum.
Yatağı havalandırdım topladım.
Mutfağı topladım. Makineye çamaşır attım.
Odaları gezdim, dağınıklıkları topladım.
Robotu çalıştırırım bir de. Bugünlük yeter 💃
2 tane Umut var demi yaa ne güzel 😍
Hanımlar aranızda doğum kontrol hapı kullanan var mı? Ben ilk defa kullanıyorum, içinde 28 tane var. Biter bitmez yeni pakete mi başlamalıyım yoksa birkaç gün ara mı veriliyor?
Bazı insanlar adet olurken bazıları olmuyormuş.
Konuyla alakasız ama danışmak istedim.
28 tane bitince adet oluyosun adet bitince tekrar baslıyosun. Bende ilk evlendiğimde kullanmıştım
iyi günler , ben yine hastayım burnum tıkanmış aynı zamanda akıyo , başım ağrıyo
iş yeri doktoruna çıktım sabah ilaç yazdırdım
dün benim toruna doğum günü yaptık ama tadımız yoktu cenazeden dolayı ,
iptalde edemedik herşeyi hazırlamıştık
oruçta tutamam iyileşene kadar ne güzel pazartesi ,perşembe tutuyodum :KK43:
Geçmiş olsun abla. Bu ara sende cok hasta oldun sanırım
detay işlerim bitmek üzere yavaş yavaş cam kapı duvarlar silinecek artık
Bugün misafir wc'sinin duvarı tavanı dolabı sileceğim
Bir kaç gün böyle ufak tefek işlerim var ondan sonrası yardımcı kadın halledecek

Nerden baksan 3- 4 aydır ayıklayıp atmak olsun dolap içleri olsun tam manasıyla bir arınma dönemi oldu kafa dağınıklığımda ev toplanıp açıldıkca rahatladı
Umarım bundan sonrasıda kolaylıkla artık kendime dönmek hem manen hem bedenen bir arınma sürecine niyet ediyorum
Biz niyet ettik Rabbimde kolaylıkla yolumuzu açsın 🤲🏻
Yardımcı kadına iş kaldı mı ki efser😂
Herkese selamlar
✔️ sabah Egeye uyanınca yatmadim biraz dua maneviyat saati yaptım
✔️ kahvaltı hazırladım
✔️ Egeyle ilgilendim
✔️ gardırobu düzenledim
✔️ yikanacaklari ayırdım
✔️ beyazları Makineye attım sonra kurutmaya
✔️ütü yaptım
✔️ tekrar Egeyle ilgilendim
✔️ Evi süpürecektim amannn ne bu be hergün süpür süpür diyip vazgeçtim 😄
Bende bugun öyle düşünüp süpürmedim dişe gitmistim zaten. Hazırlanıp cıkıyım en iyisi dedim

Nice güzel seneleri olsun insallah🌸

Sabah yatakları topladım
Evi havalandırdım
Kahvaltı hazırladım
Mutfağı topladım
Bulaşık makinesini calıstırdım
Çamaşır katladım
Hazırlandım cıktık dişçiye gittim dolgu yapıldı.
Cuma günüde 20 lik çekilecek
6 şubatta da implantlar çakılacak dedi çakılacak kötü bi tabir oldu😂 biraz tırstım
Gelince yemek yaptım karnıyarık bulgur pilavı cacık.
Uyuşukluk geçmedi yedim ama nasıl🫠
biraz oturup makineyi boşaltıp mutfagı toplayacagım insallah.

Canım yorumlara biraz baktım da diğer bezlere göre küçük geldiğini yazmışlar. Sipariş vereceksen ölçülerine iyi bak yanlışlık olmasın ❤️
Ölçüleri fark etmedik canımm❤️ bu gün gelmiş hemde 2 paket :KK48: birikmiş puan mı yoksa hediye verilen bi puan mı ne varmış onlarla almış eşim 3 tanesi 70 TL gelmiş
Kullanılır ama sıkıntı yok :super:

💐 Sağlıkla afiyetle nice güzel yaşları olsun İnşaAllah

28 tane bitince adet oluyosun adet bitince tekrar baslıyosun. Bende ilk evlendiğimde kullanmıştım
Tamam canım teşekkür ederim, bende endometriozis var ileri seviyede oyüzden doktor kullanmamı söyledi. Doğum kontrol hapları baskılıyormuş, ilk defa da kullandığım için bilemedim.

Sağlıklı mutlu huzurlu yılları olsun inşAllah bonusum 😍🥹

Tamam canım teşekkür ederim, bende endometriozis var ileri seviyede oyüzden doktor kullanmamı söyledi. Doğum kontrol hapları baskılıyormuş, ilk defa da kullandığım için bilemedim.

28 tane olana ara vermiyorsun diye biliyorum arya ne diyor kağıdında?

En son yanlış bezleri almıştım o yüzden şimdilik kalsın yine başıma iş açmıyım 🙈🤣🤣
Yok yok iş açmazsın bana güven :KK5: ihtiyacın olduğunda bu markayı alıp dene mutlaka. ben kaç kişiye alıp hediye götürdüm. Hepsi çok memnun kaldığını söyledi.
Eşim bile arabada kullanıyor :super:

Çikolata kisti demekmis bilmiyodum ne oldugunu. Adet düzensizligine pkos olanlara veriyolar. Kuzenimin esinde de pkos var düzensiz adet gördügü icin yumurtlama zamanı olmuyodu o yüzden vermisti doktor bi süre kullandı bıraktı sonra hamile kaldı

Back