Amin inşallah Allah razı olsun ablacımsağlıkla gelsin canım
Gönülcüm tarçınlı yoğurt yiyor musunEvi bi toparladım️
Makineye çamaşır attım️
Mutfak dağınık değildi fazla️
Yemekleri yaptım️
Nohut bulgur pilavı şehriye çorbası️
Şimdi bi ara öğün yapıp sporumu yapıcam inşallah
sağol efserim aralık ayında yaptırdım hem kan hemde idrar tahlili kanım normal, b12 yüksek bile çıktı D vitaminide verdi her ihtimale karşı kullan dedi benim yediğim meyveyi bi bilsen sigarada içmiyorum sağlıklı beslenmeye dikakt ediyorum yinede sık hasta oluyorum, ama bu sene herkes öyle kız kardeşimin 3 hafta sürdü iyileşmesi onunla bile görüşmedik hasta diye düşünBu sene sen çok hasta oldun ablacığım bence detaylı bir tahilil yapsana ozon tedavisi gibi arternatif bir yönteme baş vur bağışıklığın bir küvvetlensin çok geçmiş olsun
oruçlumusun canım Allah kabul etsin zorlanıyo musun oruç tutarken son günlerin seninYavaştan iftar hazırlamaya başlıyım dakkam dakkama tutmuyor hazır iyi gibiyken
sweetgirlcandy daha iyi misin?
sweetgirlcandy nasıl oldun ?
sweetgirlcandy sesin çıkmadı iyimisin?
Fenaydım baya kızlar dün gece. Valla kendim ventolin aldım o beni rahatlattı biraz. Düne göre şükür daha iyiyimÇok geçmiş olsun
Yok yemedim hiç canım nasıl güzel mi oluyorGönülcüm tarçınlı yoğurt yiyor musun
Geçmiş olsun abla Allah şifa versin inşallahsağol efserim aralık ayında yaptırdım hem kan hemde idrar tahlili kanım normal, b12 yüksek bile çıktı D vitaminide verdi her ihtimale karşı kullan dedi benim yediğim meyveyi bi bilsen sigarada içmiyorum sağlıklı beslenmeye dikakt ediyorum yinede sık hasta oluyorum, ama bu sene herkes öyle kız kardeşimin 3 hafta sürdü iyileşmesi onunla bile görüşmedik hasta diye düşün
Yat dinlen terlemeye çalış iyi gelirFenaydım baya kızlar dün gece. Valla kendim ventolin aldım o beni rahatlattı biraz. Düne göre şükür daha iyiyim
Haftaya gelir diye tahmin ediyorum dedi doktor bakalım
Ozon tedavisine araştır bağışıklığına iyi gelir arkadaşlar yaptırıyorsağol efserim aralık ayında yaptırdım hem kan hemde idrar tahlili kanım normal, b12 yüksek bile çıktı D vitaminide verdi her ihtimale karşı kullan dedi benim yediğim meyveyi bi bilsen sigarada içmiyorum sağlıklı beslenmeye dikakt ediyorum yinede sık hasta oluyorum, ama bu sene herkes öyle kız kardeşimin 3 hafta sürdü iyileşmesi onunla bile görüşmedik hasta diye düşün
Dinlen canım eşime çorbasına zencefl tozu koydum biraz rahatlatıyor dediFenaydım baya kızlar dün gece. Valla kendim ventolin aldım o beni rahatlattı biraz. Düne göre şükür daha iyiyim
Canım yorumlara biraz baktım da diğer bezlere göre küçük geldiğini yazmışlar. Sipariş vereceksen ölçülerine iyi bak yanlışlık olmasınsweetgirlcandy çiçeğimmm bu indirime girmiş. Baktım baktım bulamadım boykot muydu? Ona göre hareket edicem
İlbay
İlbay's Orijinal Ithal Mikrofiber Temizlik Bezi Baskılı 30x40cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kan şekerini dengeliyor diyorlar bence etkili oluyor ya tatlı bşy yemişim gibi hissediyorum bi deneYok yemedim hiç canım nasıl güzel mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?