• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Herkese selamlar
✔️ sabah Egeye uyanınca yatmadim biraz dua maneviyat saati yaptım
✔️ kahvaltı hazırladım
✔️ Egeyle ilgilendim
✔️ gardırobu düzenledim
✔️ yikanacaklari ayırdım
✔️ beyazları Makineye attım sonra kurutmaya
✔️ütü yaptım
✔️ tekrar Egeyle ilgilendim
✔️ Evi süpürecektim amannn ne bu be hergün süpür süpür diyip vazgeçtim 😄

Evi bi toparladım ✅
Makineye çamaşır attım✅
Mutfak dağınık değildi fazla ✅
Yemekleri yaptım ✅
Nohut bulgur pilavı şehriye çorbası ✅
Şimdi bi ara öğün yapıp sporumu yapıcam inşallah 🍃
Gönülcüm tarçınlı yoğurt yiyor musun

Bu sene sen çok hasta oldun ablacığım bence detaylı bir tahilil yapsana ozon tedavisi gibi arternatif bir yönteme baş vur bağışıklığın bir küvvetlensin çok geçmiş olsun
sağol efserim aralık ayında yaptırdım hem kan hemde idrar tahlili kanım normal, b12 yüksek bile çıktı D vitaminide verdi her ihtimale karşı kullan dedi benim yediğim meyveyi bi bilsen sigarada içmiyorum sağlıklı beslenmeye dikakt ediyorum yinede sık hasta oluyorum, ama bu sene herkes öyle kız kardeşimin 3 hafta sürdü iyileşmesi onunla bile görüşmedik hasta diye düşün

sağol efserim aralık ayında yaptırdım hem kan hemde idrar tahlili kanım normal, b12 yüksek bile çıktı D vitaminide verdi her ihtimale karşı kullan dedi benim yediğim meyveyi bi bilsen sigarada içmiyorum sağlıklı beslenmeye dikakt ediyorum yinede sık hasta oluyorum, ama bu sene herkes öyle kız kardeşimin 3 hafta sürdü iyileşmesi onunla bile görüşmedik hasta diye düşün
Geçmiş olsun abla Allah şifa versin inşallah

Ozon tedavisine araştır bağışıklığına iyi gelir arkadaşlar yaptırıyor 😏
şifa Allahtan 🤲🏻

sweetgirlcandy sweetgirlcandy çiçeğimmm bu indirime girmiş. Baktım baktım bulamadım boykot muydu? Ona göre hareket edicem

Canım yorumlara biraz baktım da diğer bezlere göre küçük geldiğini yazmışlar. Sipariş vereceksen ölçülerine iyi bak yanlışlık olmasın ❤️

Back