• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

nasıl oldun sweet iyi misin

Dinlenmeye gec artık gününde bitti gelecek minik 🫠

Geçmiş olsun. İnşallah sonucu iyi çıkar

2 tane Umut var demi yaa ne güzel 😍

28 tane bitince adet oluyosun adet bitince tekrar baslıyosun. Bende ilk evlendiğimde kullanmıştım

Geçmiş olsun abla. Bu ara sende cok hasta oldun sanırım

Yardımcı kadına iş kaldı mı ki efser😂

Bende bugun öyle düşünüp süpürmedim dişe gitmistim zaten. Hazırlanıp cıkıyım en iyisi dedim

Nice güzel seneleri olsun insallah🌸
sağol canım evet ben kışın genelde hastayım anne sütü az almışım ondanmıdır nedir o_O

Ayy dedim ki az namazdan sonra yatim kalkarım. Zaten çok yatamam misafir var günümüzde hazırlık yapıcam.

Nerden de dedim rüya rüya içinde salatalarım yarım kaldı eve çocuklar geldi tokamı bulamıyorum saat 11 gidim hamura şekil verim diyorum bi bakıyorum saat 1 buçuk keşke huzurla uyumasaydım

Günaydın ❤️

1000058331.jpg

nasıl oldun sweet iyi misin

Dinlenmeye gec artık gününde bitti gelecek minik 🫠

Geçmiş olsun. İnşallah sonucu iyi çıkar

2 tane Umut var demi yaa ne güzel 😍

28 tane bitince adet oluyosun adet bitince tekrar baslıyosun. Bende ilk evlendiğimde kullanmıştım

Geçmiş olsun abla. Bu ara sende cok hasta oldun sanırım

Yardımcı kadına iş kaldı mı ki efser😂

Bende bugun öyle düşünüp süpürmedim dişe gitmistim zaten. Hazırlanıp cıkıyım en iyisi dedim

Nice güzel seneleri olsun insallah🌸
Sorma tam geçecektim ki eşim çok hastalandı dün gece boyu uyumadık bademcikleri şişmiş evde yatıyor yatakları ayırdık umarım bana geçmez bütün gece uykusuz mahvoldum uyyy nasıl bebe bakıcam diyorum 🥲

Sorma tam geçecektim ki eşim çok hastalandı dün gece boyu uyumadık bademcikleri şişmiş evde yatıyor yatakları ayırdık umarım bana geçmez bitğn gece uykusuz mahvoldum uyyy nasıl bebe çalıcaksa diyorum 🥲
Bebe neyi çalıcak 🧐😄

Sorma tam geçecektim ki eşim çok hastalandı dün gece boyu uyumadık bademcikleri şişmiş evde yatıyor yatakları ayırdık umarım bana geçmez bütün gece uykusuz mahvoldum uyyy nasıl bebe bakıcam diyorum 🥲
geçmiş olsun canım eşine Allah şifalar versin

ozon tedavisini hiç duymadım, alternatif tıp dediklerindenmi efser
Ozon tedavisi, bir hastalığı veya yarayı tedavi etmek ve patojen mikroorganizmaları uzaklaştırmak amacıyla vücudunuza ozon gazı verilmesini içeren alternatif tedavi yöntemidir. Bu tedavinin amacı bağışıklık sistemini güçlendirmek, kan dolaşımını iyileştirmesini sağlamak ve enfeksiyonlarla savaşmaktır. Ozon tedavisi uygulaması damar yolu, kas içi enjeksiyon veya cilde doğrudan uygulama gibi yöntemlerle sağlanır. Bu yöntem uzman kontrolünde yapılır.
ALINTIDIR.

Abla devlet hastanelerinde yapılmaya başladığını duydum cevrende araştır

Back