- 11 Nisan 2007
- 85.042
- 494.754
- 1.223
Oyy o ağrı fenadır swet kas gevşetici biraz iyi geliyorÇok teşekkür ederim kızlar. Biraz iyi olur gibi oluyor yine aynı sonra. Karnım belim ağrıyor öksürmekten hamlamış gibi o da bi yandan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy o ağrı fenadır swet kas gevşetici biraz iyi geliyorÇok teşekkür ederim kızlar. Biraz iyi olur gibi oluyor yine aynı sonra. Karnım belim ağrıyor öksürmekten hamlamış gibi o da bi yandan
Sağolasın canım Dimi insanoğlu herşeye alışıyor demem kiBende 6 ay almışım sadece. Bağışıklıgım çocuklardan sonra düstü ama.
Yaa geçmiş olsun dikkat et vitamin al. Öyle bi bakıyosun ki alışıyosun uykusuzluga. Benim kücük oglan 4 olacak martta hala gece 3 4 kez kalkıyo sabahta 7 bucuk en gec 8de ayakta ben 2de yatıyorum haftalardır gece yanına git gel git gel öglen felan uyumuyorum hic uyku yok yani
Bu gidişle ben
Geçmiş olsun şimdiden kolaylıkla geçsin insallah
Ben güvenemiyorum ama neyseSana güveniyorum
Aynen alışıyosun ilk zamanlar zor gelsedeSağolasın canım Dimi insanoğlu herşeye alışıyor demem ki
Doğum günü kutlu olsun mutlu sağlıklı yaşları olsunHerkese selamm
Sabah evi topladım
Havalandırdım
Kahvaltı yaptık topladım
Evi süpürdüm
Bi kahve ictim
Eşimle meteyi gönderdim
Arda aşagıda top oynuyo
tuzlu kurabiye yaptım
Yarın Arda nın dogum günü
Pastasınıda ben yapcam insallah yapabilirim @Ssero m cok güzel pastalar yapıyo bi heveslendim ondan.
Akşamdan pastayı yaparım bide pogaca yaparım.
Zaten 4 arkadaşı gelecek annemgil biz baska kimse yok yeter diye düsünüyorum. Belki bi cesit daha bisey yaparım
Amin insallah teşekkür ederizDoğum günü kutlu olsun mutlu sağlıklı yaşları olsun
Anca bonusum ya. vakit yetmiyor dimi akşam oluveriyor. Dün dedim valla Allahim bir kaç saate kadar daha ihtiyacım var diyeAmin nerdesin yine yoksun diycem de ben de zor giriyorum
Dogum günü mü yavrunun hayırlı bereketli yaşları olsunAmin insallah teşekkür ederiz
Nice güzel yaşları olsun yavrunun ilknurAmin insallah teşekkür ederiz
Doğum günü kutlu olsun nice senelere inşallahİşim baya sürdü anca geldim
En küçüğümün doğum günü ıvır zıvır bişeyler aldım kutlamak için bugün oruçlu bir de hevesle bekliyor.
Kabağı koydum pişiyor yarına kalır artık.
Karnabahar koyuyorum fırına
Dünden çorba iç pilav var ona da az bi tavuk pişirip şekilli koyucam masaya Ramazan olmasa da çocuklar oruçlu olunca iftar hareketli oluyor
Doğum günü kutlu olsun nice senelereHerkese selamm
Sabah evi topladım
Havalandırdım
Kahvaltı yaptık topladım
Evi süpürdüm
Bi kahve ictim
Eşimle meteyi gönderdim
Arda aşagıda top oynuyo
tuzlu kurabiye yaptım
Pastasınıda ben yapcam insallah yapabilirim @Ssero m cok güzel pastalar yapıyo bi heveslendim ondan.
Zaten 4 arkadaşı gelecek annemgil biz baska kimse yok yeter diye düsünüyorum. Belki bi cesit daha bisey yaparım
Dogum günü mü yavrunun hayırlı bereketli yaşları olsun
Nice güzel yaşları olsun yavrunun ilknur
Teşekkür ederim kızlarDoğum günü kutlu olsun nice senelere
Yaparsın pastayı sen de o yetenek var
geçmiş olsun canım ,Hastaneye gittik. Kızım kan verdi. Yarın tekrar gideceğiz genizeti ameliyatı için gün verecek.
nice güzel yaşlara canımHerkese selamm
Sabah evi topladım
Havalandırdım
Kahvaltı yaptık topladım
Evi süpürdüm
Bi kahve ictim
Eşimle meteyi gönderdim
Arda aşagıda top oynuyo
tuzlu kurabiye yaptım
Geçmiş olsunHastaneye gittik. Kızım kan verdi. Yarın tekrar gideceğiz genizeti ameliyatı için gün verecek.