Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kaçırdım galiba ne sonucu hayır olsunTeşekkür ederim Allah razı olsun
İnşallah sonu hayır olur. Çarşamba günü rahimden parça alınacakBen kaçırdım galiba ne sonucu hayır olsun
O emoji ne güzelmiş yaYatağımı süpürdüm çarşaf kılıf değiştim
Odayı topladım toz aldım dolap altlarını süpürdüm gerisini robot süpürdü
Oğlanın odasını topladım süpürdüm dolap altlarını da süpürdüm toz aldım
Kızların odasını onlar topladı ben dolap altlarını süpürdüm odayı süpürdüm
Koridoru süpürdüm
Çamaşır koydum
Allahım hayırlı sonuçlar görmeyi nasip etsin inşallahİnşallah sonu hayır olur. Çarşamba günü rahimden parça alınacak
İnşallah teşekkür ederimAllahım hayırlı sonuçlar görmeyi nasip etsin inşallah
Oh maşallah süpersin benim üzerimde bi uyuşukluk var ki günlerdir gitmiyor tamam bende başlıyorum şimdiYatağımı süpürdüm çarşaf kılıf değiştim
Odayı topladım toz aldım dolap altlarını süpürdüm gerisini robot süpürdü
Oğlanın odasını topladım süpürdüm dolap altlarını da süpürdüm toz aldım
Kızların odasını onlar topladı ben dolap altlarını süpürdüm odayı süpürdüm
Koridoru süpürdüm
Çamaşır koydum
Hayal im sonuçlar temiz çıkmıştır inşallahKızlar bugün kardeşim mr a girecek inşallah bir şeyi yoktur çok korkuyorum benim tedavi kardeşimin bu olayı o kadar yıprandım ki bana dua eder misiniz ?
Çok geçmiş olsunYok yok hiç bir şey hava verdi buharı bile çıkmıyordu. Özele gittim bide bizim buranın özeli de bi işe yaramıyor. Devlet kalabalıktır iyice şey oluruz dedim oraya gittik. Diyorum ki benim hiç öksürük olmaz bide ilerliyor gerileme yok. Yürüyen zatürre varmış korktum diyorum. O neymiş ilk defa duyuyorum diyor. Yani nette tv de bunu diyenler de doktor medya uydurmuyor ki. Gıcık etti beni kadın. Röntgen çekmedi sırtımı bile dinlemedi
yakın olsak yardıma gelirim.Sabah işlerine oruçlu maratonu talep ediyorum hasta olmayanlardan