• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yok artık ya röntgeni gectim sırtını nasıl dinlemez. Yarın polikliniklerden randevu al bence acil biraz umursamıyo
Ağzıma baktı geniz akıntısı var dedi ateşime baktı bu kadar 🤷🏼‍♀️ geçmezse göğüse gel dio. Bide 2 ay falan geçmiyor öksürük korkma bişey olmaz dio. Doktor muydu gittiğim bilemiyorum 😂😂 aman bu kadın öyle ahı gitmiş vahı kalmış senelerdir oturuyor orda acilde

Kızlar bugün kardeşim mr a girecek inşallah bir şeyi yoktur çok korkuyorum 🥺 benim tedavi kardeşimin bu olayı o kadar yıprandım ki bana dua eder misiniz ? 😞
İnşallah yoktur hayalim rabbim korktuğunuza uğratmasın 🤲🏻 sana da ferahlık versin bol bol İnşirah oku üst üste geldi hepsi

Kızlar bugün kardeşim mr a girecek inşallah bir şeyi yoktur çok korkuyorum 🥺 benim tedavi kardeşimin bu olayı o kadar yıprandım ki bana dua eder misiniz ? 😞

İnşallah güzel sonuç çıkar hayal ben de dua ediyorum Allaha sığınıyoruz zor imtihandan bizleri korusun 🤲🏻

Bugün eşime yalvar yakar biraz temizlik yaptık bide vertigom tuttu sanırım felaket baş ağrısı var 🤧
.
Nevresimleri değiştirdim
Tuvaletleri yıkadım
Mutfak dolapları beyaz sabunla silindi
Salon ve mutfak perdeleri yıkandı
Mutfağı süpürdüm sildim
.

İnsallah kötü bişey çıkmaz. Bende ederim dua🌸
Ağzıma baktı geniz akıntısı var dedi ateşime baktı bu kadar 🤷🏼‍♀️ geçmezse göğüse gel dio. Bide 2 ay falan geçmiyor öksürük korkma bişey olmaz dio. Doktor muydu gittiğim bilemiyorum 😂😂 aman bu kadın öyle ahı gitmiş vahı kalmış senelerdir oturuyor orda acilde
Bunu bende söylerdim aslında doktor olmaya gerek yok😂

Rabbim korktuğunuzdan korusun inşallah. Çok zor bir süreç çarşamba günü benden de parça alıp biyopsiye yollayacaklar. Korkuyorum

Kahvaltı hazırladım, bulaşıkları yerleştirdim.☘️
Alışveriş yaptık, yerleştirdim.☘️
İki makine çamaşır yıkadım, serdik ☘️
Evdeki çöpleri attım, bulaşık makinesini çalıştırdım.
Akşam yemeği ☘️
Veee en huzurlusu mutfak temiz ❤️

Kahvaltı yaptık topladım
Egeyle oynadik
Wc yıkadım sildim
Evi havalandırdım süpürdüm
Akşam üstü misafir geldi
Akşam yemeği hazırladım yedik
Akşam tekrar misafir geldi erken gittiler
Bulaşık makinesini yerleştirdim çalıştırdım
Dularimi okudum manevi saat yaptm
Herkese iyi geceler..

Rabbim korktuğunuzdan korusun inşallah. Çok zor bir süreç çarşamba günü benden de parça alıp biyopsiye yollayacaklar. Korkuyorum
Rabbim sağlıcakla tertemiz sonuçlar almanızı nasip eylesin aminnnnn🤲🏻
ikinize de şifa ve ferahlıklar diliyorum 🤲🏻

Back