- 2 Ağustos 2013
- 35.727
- 110.054
- 798
Ay valla bilmiyorum ki devlette pek şey yapmıyorlar mesela röntgen çekseniz desek bizden iyi mi biliyorsunuz diyorlarDEvlete sabah erken gece falan gitsen swet biz öyle yapıyoruz röntgen falan çekilirdi belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay valla bilmiyorum ki devlette pek şey yapmıyorlar mesela röntgen çekseniz desek bizden iyi mi biliyorsunuz diyorlarDEvlete sabah erken gece falan gitsen swet biz öyle yapıyoruz röntgen falan çekilirdi belki
Ağzıma baktı geniz akıntısı var dedi ateşime baktı bu kadar geçmezse göğüse gel dio. Bide 2 ay falan geçmiyor öksürük korkma bişey olmaz dio. Doktor muydu gittiğim bilemiyorum aman bu kadın öyle ahı gitmiş vahı kalmış senelerdir oturuyor orda acildeYok artık ya röntgeni gectim sırtını nasıl dinlemez. Yarın polikliniklerden randevu al bence acil biraz umursamıyo
İnşallah yoktur hayalim rabbim korktuğunuza uğratmasın sana da ferahlık versin bol bol İnşirah oku üst üste geldi hepsiKızlar bugün kardeşim mr a girecek inşallah bir şeyi yoktur çok korkuyorum benim tedavi kardeşimin bu olayı o kadar yıprandım ki bana dua eder misiniz ?
Maşallah .İyiyiz çok şükür ikimizde. Annem gitti artık eşimle ben bakıyoruz. Deneye yanıla öğreniyoruz birlikte
Okuyorum sweet duadan başka bi yol yokİnşallah yoktur hayalim rabbim korktuğunuza uğratmasın sana da ferahlık versin bol bol İnşirah oku üst üste geldi hepsi
Kızlar bugün kardeşim mr a girecek inşallah bir şeyi yoktur çok korkuyorum benim tedavi kardeşimin bu olayı o kadar yıprandım ki bana dua eder misiniz ?
Amin çok sağolOyy maşallah Allah analı babalı büyütsün. Benmkide 4 aylık
Allah ın izniyle temiz çıkar İnşallahKızlar bugün kardeşim mr a girecek inşallah bir şeyi yoktur çok korkuyorum benim tedavi kardeşimin bu olayı o kadar yıprandım ki bana dua eder misiniz ?
İnsallah kötü bişey çıkmaz. Bende ederim duaKızlar bugün kardeşim mr a girecek inşallah bir şeyi yoktur çok korkuyorum benim tedavi kardeşimin bu olayı o kadar yıprandım ki bana dua eder misiniz ?
Bunu bende söylerdim aslında doktor olmaya gerek yokAğzıma baktı geniz akıntısı var dedi ateşime baktı bu kadar geçmezse göğüse gel dio. Bide 2 ay falan geçmiyor öksürük korkma bişey olmaz dio. Doktor muydu gittiğim bilemiyorum aman bu kadın öyle ahı gitmiş vahı kalmış senelerdir oturuyor orda acilde
Allah razı olsun canımİnsallah kötü bişey çıkmaz. Bende ederim dua
Rabbim korktuğunuzdan korusun inşallah. Çok zor bir süreç çarşamba günü benden de parça alıp biyopsiye yollayacaklar. KorkuyorumKızlar bugün kardeşim mr a girecek inşallah bir şeyi yoktur çok korkuyorum benim tedavi kardeşimin bu olayı o kadar yıprandım ki bana dua eder misiniz ?
Rabbim şifa versin inşallah sonuçlar güzel çıkarRabbim korktuğunuzdan korusun inşallah. Çok zor bir süreç çarşamba günü benden de parça alıp biyopsiye yollayacaklar. Korkuyorum
Amin inşallah Allah razı olsunRabbim şifa versin inşallah sonuçlar güzel çıkar
Kızlar bugün kardeşim mr a girecek inşallah bir şeyi yoktur çok korkuyorum benim tedavi kardeşimin bu olayı o kadar yıprandım ki bana dua eder misiniz ?
Rabbim sağlıcakla tertemiz sonuçlar almanızı nasip eylesin aminnnnnRabbim korktuğunuzdan korusun inşallah. Çok zor bir süreç çarşamba günü benden de parça alıp biyopsiye yollayacaklar. Korkuyorum