• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

20250126_082204.jpg

20250126_083458.jpg

Acilde bi igne yapıyolar oda sen diceksin
Yok yok hiç bir şey hava verdi buharı bile çıkmıyordu. Özele gittim bide bizim buranın özeli de bi işe yaramıyor. Devlet kalabalıktır iyice şey oluruz dedim oraya gittik. Diyorum ki benim hiç öksürük olmaz bide ilerliyor gerileme yok. Yürüyen zatürre varmış korktum diyorum. O neymiş ilk defa duyuyorum diyor. Yani nette tv de bunu diyenler de doktor medya uydurmuyor ki. Gıcık etti beni kadın. Röntgen çekmedi sırtımı bile dinlemedi

Yok yok hiç bir şey hava verdi buharı bile çıkmıyordu. Özele gittim bide bizim buranın özeli de bi işe yaramıyor. Devlet kalabalıktır iyice şey oluruz dedim oraya gittik. Diyorum ki benim hiç öksürük olmaz bide ilerliyor gerileme yok. Yürüyen zatürre varmış korktum diyorum. O neymiş ilk defa duyuyorum diyor. Yani nette tv de bunu diyenler de doktor medya uydurmuyor ki. Gıcık etti beni kadın. Röntgen çekmedi sırtımı bile dinlemedi
DEvlete sabah erken gece falan gitsen swet biz öyle yapıyoruz röntgen falan çekilirdi belki

Girip yazamadım dün akşam çok yorulmuştum

🪆Misafirden önce mutfağı topladım ıslak kek yaptım hazır pizza falan vardo pişirdim hazır ettim
🪆Banyoyu temizledim
🪆Onlar gitmeden de mutfağı gittikten sonra salonu topladım

Sabah geç kalktım sahurdan sonra uyudum biraz belim ağrıyodu yormayacağım bugün

🪆Yatakları topladım
🪆3 Odayı ben 3 odayı robot süpürdü
🪆Çamaşır koydum 2 kere
🪆Lavaboyu hızlıca temizledim
🪆Oturdum biraz örgü ördüm artık lif ipleri vardı küçük lif başladım

Mutfağa girince orayı da toplayıp yemek koyacağım inş

Çorba pırasa belki tavuk pilav yaparım
İftardan sonra helva niyetim var

Yok artık ya röntgeni gectim sırtını nasıl dinlemez. Yarın polikliniklerden randevu al bence acil biraz umursamıyo

Bugun bi keyifli başlamıştım ama modum düştü.
Sabah kahvaltı hazırladım
Yatakları topladım
Hava cok güzeldi bütün camlar işlerim bitene kadar açık kaldı.
Evi süpürdüm
Yatak odasının camını sildim
Halılarını cırptım
Tozları aldım
Banyoyu temizledim fayansları sildim komple
Tuvaletleri çamaşır suyuyla yıkadım.
Meteye yemek yedirdim
Kahvemi yanıma aldım parka cıkardım cocukları

Back