İyiyiz çok şükür ikimizde. Annem gitti artık eşimle ben bakıyoruz. Deneye yanıla öğreniyoruz birliktedolunaybekler bebeğin nasıl sen nasılsın?
Canm kaç aylık bebeğinİyiyiz çok şükür ikimizde. Annem gitti artık eşimle ben bakıyoruz. Deneye yanıla öğreniyoruz birlikte
13 günlük dahaCanm kaç aylık bebeğin
Bugün biraz daha arttı gibi acile geldim de bi halt yapmadılar sinir oldumGeçmiş olsun sweet bugun nasılsın
Başınız sağolsun abla. Allah rahmet eylesin
Geçmiş olsun inşallah gecmez dikkat et
Acilde bi igne yapıyolar oda sen diceksinBugün biraz daha arttı gibi acile geldim de bi halt yapmadılar sinir oldum
Yok yok hiç bir şey hava verdi buharı bile çıkmıyordu. Özele gittim bide bizim buranın özeli de bi işe yaramıyor. Devlet kalabalıktır iyice şey oluruz dedim oraya gittik. Diyorum ki benim hiç öksürük olmaz bide ilerliyor gerileme yok. Yürüyen zatürre varmış korktum diyorum. O neymiş ilk defa duyuyorum diyor. Yani nette tv de bunu diyenler de doktor medya uydurmuyor ki. Gıcık etti beni kadın. Röntgen çekmedi sırtımı bile dinlemediAcilde bi igne yapıyolar oda sen diceksin
DEvlete sabah erken gece falan gitsen swet biz öyle yapıyoruz röntgen falan çekilirdi belkiYok yok hiç bir şey hava verdi buharı bile çıkmıyordu. Özele gittim bide bizim buranın özeli de bi işe yaramıyor. Devlet kalabalıktır iyice şey oluruz dedim oraya gittik. Diyorum ki benim hiç öksürük olmaz bide ilerliyor gerileme yok. Yürüyen zatürre varmış korktum diyorum. O neymiş ilk defa duyuyorum diyor. Yani nette tv de bunu diyenler de doktor medya uydurmuyor ki. Gıcık etti beni kadın. Röntgen çekmedi sırtımı bile dinlemedi
Oyy maşallah Allah analı babalı büyütsün. Benmkide 4 aylık13 günlük daha
Yok artık ya röntgeni gectim sırtını nasıl dinlemez. Yarın polikliniklerden randevu al bence acil biraz umursamıyoYok yok hiç bir şey hava verdi buharı bile çıkmıyordu. Özele gittim bide bizim buranın özeli de bi işe yaramıyor. Devlet kalabalıktır iyice şey oluruz dedim oraya gittik. Diyorum ki benim hiç öksürük olmaz bide ilerliyor gerileme yok. Yürüyen zatürre varmış korktum diyorum. O neymiş ilk defa duyuyorum diyor. Yani nette tv de bunu diyenler de doktor medya uydurmuyor ki. Gıcık etti beni kadın. Röntgen çekmedi sırtımı bile dinlemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?