- 13 Mart 2019
- 13.713
- 46.618
- 598
Noldu canım hayrolsunLa havle vela Kuvvete illa Billahil Aliyyil azim ve Ya Sabır diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noldu canım hayrolsunLa havle vela Kuvvete illa Billahil Aliyyil azim ve Ya Sabır diyorum
Noldu nolduLa havle vela Kuvvete illa Billahil Aliyyil azim ve Ya Sabır diyorum
Ahsene miLa havle vela Kuvvete illa Billahil Aliyyil azim ve Ya Sabır diyorum
Aa doğru onu düşünemedim canım. İyi bari sende biraz dinlenMEBe bağlı olduğu için hem oğlumun hem benim 15 tatil oldu o sebeple evdeyim
Evet ama ne elim iş ne elim boşAa doğru onu düşünemedim canım. İyi bari sende biraz dinlen
Aynen bende diyorumLa havle vela Kuvvete illa Billahil Aliyyil azim ve Ya Sabır diyorum
Sürersin ya, çok kolay herkes sürüyorKızlar sizden dua istiyorum eşime söyleye söyleye otomatik küçük bi araba aldırıyorum kendime. İnsallah yarın alacak ama ben inanılmaz korkuyorum sürerim demi. Bana dua edin korkumu yeniyim
La havle vela Kuvvete illa Billahil Aliyyil azim ve Ya Sabır diyorum
Bende sizin gibi diyorumAynen bende diyorum
Kendimi tutuyorum
Malesef o arabayı alamadık şanzımanında sıkıntı varmış. Baska bi araba aldı eşim dün kendine göre ve manuel benim yine başka bahara kaldı araba sürme hayaliSürersin ya, çok kolay herkes sürüyor
Bakayım abla boykot mu değil diye tahmin ediyorum. Çok önceden almıştım da bensweetgirlcandy çiçeğimmm bu indirime girmiş. Baktım baktım bulamadım boykot muydu? Ona göre hareket edicem
İlbay
İlbay's Orijinal Ithal Mikrofiber Temizlik Bezi Baskılı 30x40cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Noldu canım hayrolsun
Noldu noldu
Ahsene mi
Aynen bende diyorum
Kendimi tutuyorum
Bende sizin gibi diyorum
La hâvle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim
Ya Allah Ya sabır
Maalesef öyle sweetim takma boşverAmaaan yavruşlar insanlar garip valla ne deyim
Aynen yok yok takmıyorum da burda samimi bir ortamımız var gayet güzel böyle de devam ediyoruz inşallahMaalesef öyle sweetim takma boşver
Kız noldu ha merak ettim şimdiAynen yok yok takmıyorum da burda samimi bir ortamımız var gayet güzel böyle de devam ediyoruz inşallah
Senin ehliyetin otamatik mi ?Malesef o arabayı alamadık şanzımanında sıkıntı varmış. Baska bi araba aldı eşim dün kendine göre ve manuel benim yine başka bahara kaldı araba sürme hayali
Yok degil manuel aldım otomatik arabada hic kullanmadım hatta. Ama mesele o degil ki ben ucuz bi araba alsın acemiligimi atıyım istiyorum. Aldıgı arabada nokta kadar bisey olsa kafayı takan biri eşim öyle olunca ben kullanmaya korkuyorum park ederken çizerim bisey olur. Sonra kafaya takar durur onu illa ki banada kızarSenin ehliyetin otamatik mi ?