- 2 Ağustos 2013
- 35.691
- 109.893
- 798
Ahahah ayy anladın sandımKız noldu ha merak ettim şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahah ayy anladın sandımKız noldu ha merak ettim şimdi
Ahahah ayy anladın sandım
Sen yapmada doguma ne kalmış bende ne zamandır mutfak dolabının yüzünü silmiyodum. Silince resmen parladı. Heleki mutfağın camı ben sadece el izi var sanıyodum cocukların berbat durumdaymış.Bugün
Nevresimleri değiştirdim
Evi havalandırdım
Çöpleri çıkardım
3 posta çamaşır yıkadım
Kimisini kurutmaya attım
Kimisini çamaşırlığa serdim
Kurutmanın filtresini yıkadım
Banyononun yerlerini sildim,tozunu aldım ıslak mendille
Karnıyarıklık patlıcan közleyip attım dondurucuya
Aparatif akşam yemeği yaptım
(Yoğurt çorbası
Patates salatası)
.
Ev bana pis gibi geliyor bu aralar koltukları silmek
Halıları silmek
Perde yıkamak cam silmek
Mutfak dolaplarını silmek
Lazımmm bakalım yarısını bile eşime yaptırabilirsem şükredicem
Çok geçmiş olsun sweetBi anda fena hastalık geldi. Sabah uyandım öksürük var başka bir şey yok. Ama sırtım ağrıyor ilk kez böyle oldu sanırım ciğerlerim doldu. 3 saat öncede kemiklerim sızladı başım ağrıdı ilaç aldım hemen uyumuşum ahsenle rahatladım biraz
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendineBi anda fena hastalık geldi. Sabah uyandım öksürük var başka bir şey yok. Ama sırtım ağrıyor ilk kez böyle oldu sanırım ciğerlerim doldu. 3 saat öncede kemiklerim sızladı başım ağrıdı ilaç aldım hemen uyumuşum ahsenle rahatladım biraz
Çok geçmiş olsun swetimm dikkat edinBi anda fena hastalık geldi. Sabah uyandım öksürük var başka bir şey yok. Ama sırtım ağrıyor ilk kez böyle oldu sanırım ciğerlerim doldu. 3 saat öncede kemiklerim sızladı başım ağrıdı ilaç aldım hemen uyumuşum ahsenle rahatladım biraz
Regl zamanı mı yaklaştı ben bi hafta önce başlıyorum sinirlenmeye nasıl bi sinir amaSabah uyandım uyanalı bir sinir harbi var hayra vesle olsun
Ben düzensiz oluyorumRegl zamanı mı yaklaştı ben bi hafta önce başlıyorum sinirlenmeye nasıl bi sinir ama
Dikkat et sweet salgın var ortalıktaBi anda fena hastalık geldi. Sabah uyandım öksürük var başka bir şey yok. Ama sırtım ağrıyor ilk kez böyle oldu sanırım ciğerlerim doldu. 3 saat öncede kemiklerim sızladı başım ağrıdı ilaç aldım hemen uyumuşum ahsenle rahatladım biraz
Bana belli olmaz yaa iyi yapmışsın mis olmusturSen yapmada doguma ne kalmış bende ne zamandır mutfak dolabının yüzünü silmiyodum. Silince resmen parladı. Heleki mutfağın camı ben sadece el izi var sanıyodum cocukların berbat durumdaymış.
Geçen ben öyleydim yawSabah uyandım uyanalı bir sinir harbi var hayra vesle olsun
Çok geçmiş olsun sweet
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Çok geçmiş olsun swetimm dikkat edin
Sağolun kızlar. Gerçekten ortalık fena. Dışarı çıkarken korkuyorum resmenDikkat et sweet salgın var ortalıkta
Havalardandır diyelim o zaman evdekiler idare edecek mecburBen düzensiz oluyorum
Şuan hangi dönemdeyim bilmiyorum
Oldu oldu kac kere dönüp dönüp baktım cam balkonuda silcektim akşam akşam dışardan gören deli demesin diye silmedimBana belli olmaz yaa iyi yapmışsın mis olmustur
Amaaa bende diyorum neden öyleyim az kaldı yani doğru dediğin bende de öyle olurRegl zamanı mı yaklaştı ben bi hafta önce başlıyorum sinirlenmeye nasıl bi sinir ama