• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bi anda fena hastalık geldi. Sabah uyandım öksürük var başka bir şey yok. Ama sırtım ağrıyor ilk kez böyle oldu sanırım ciğerlerim doldu. 3 saat öncede kemiklerim sızladı başım ağrıdı ilaç aldım hemen uyumuşum ahsenle rahatladım biraz

Bugün
Nevresimleri değiştirdim
Evi havalandırdım
Çöpleri çıkardım
3 posta çamaşır yıkadım
Kimisini kurutmaya attım
Kimisini çamaşırlığa serdim
Kurutmanın filtresini yıkadım
Banyononun yerlerini sildim,tozunu aldım ıslak mendille
Karnıyarıklık patlıcan közleyip attım dondurucuya
Aparatif akşam yemeği yaptım
(Yoğurt çorbası
Patates salatası)
.
Ev bana pis gibi geliyor bu aralar koltukları silmek
Halıları silmek
Perde yıkamak cam silmek
Mutfak dolaplarını silmek
Lazımmm bakalım yarısını bile eşime yaptırabilirsem şükredicem 😴
Sen yapmada 😂 doguma ne kalmış bende ne zamandır mutfak dolabının yüzünü silmiyodum. Silince resmen parladı. Heleki mutfağın camı ben sadece el izi var sanıyodum cocukların berbat durumdaymış.

Bi anda fena hastalık geldi. Sabah uyandım öksürük var başka bir şey yok. Ama sırtım ağrıyor ilk kez böyle oldu sanırım ciğerlerim doldu. 3 saat öncede kemiklerim sızladı başım ağrıdı ilaç aldım hemen uyumuşum ahsenle rahatladım biraz
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Çok geçmiş olsun swetimm dikkat edin

Sen yapmada 😂 doguma ne kalmış bende ne zamandır mutfak dolabının yüzünü silmiyodum. Silince resmen parladı. Heleki mutfağın camı ben sadece el izi var sanıyodum cocukların berbat durumdaymış.
Bana belli olmaz 😅 yaa iyi yapmışsın mis olmustur 🌸

Back