- 30 Ocak 2015
- 18.398
- 18.194
- 298
- 29
Geçmiş olsun. Allah şifa versinİmplant yaptırdım yanağım şişmiş, memede kitle ameliyatı sonrası ilk kontrolüm vardı yine aynı yerde ameliyat bölgesinde daha büyük bir kitle olduğunu öğrendim. Bilmiyorum demek bu da benim kaderimmiş
Yatağı topladım.
Kahvaltıya pizza yaptım
Ortalığı topladım, lavaboyu elden geçirdim.
Bebeğe alışveriş yaptık, onları yıkayacağım birazdan.
Akşam yemeği yaptım, bulaşık makinesini boşalttım.
Bebeğimin ateşi 40 oldu, onu düşürmek ile uğraştım
Birazdan çay koyup ayağımı uzatabilirsem gün biter.
Burcun ne sweet var mısın listedeAy bana geldiler yine. Yani her şeye sinir olmaya başladım yine öyle böyle değil. Oduna gözünün üstünde kaşın var diye dalasım var öyle böyle değilve bu ev beni deli ediyor Allahım topla topla bitmiyor her yer karman çorman. Amaaan sonra yaparım deyince daha da kötü oluyor. Yarın atacam bir sürü bişeyi kafaya koydum
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinDÜn akşam bir hastamız entübe edilmişti gittik gördük akrabalarımızı
Gece vefat etmiş bugün cenaze var yemek yapıcam birazda götürcem
Evdeki işleri de ayarlamaya çalışıyorum
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahDÜn akşam bir hastamız entübe edilmişti gittik gördük akrabalarımızı
Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunDÜn akşam bir hastamız entübe edilmişti gittik gördük akrabalarımızı
Konuyu bilmeyerek yorum yapıyorum bari şu son günlerde biraz anlayışlı olsa insanlarHerkese hayırlı günler benim bugün pek modum yok cumartesi beşiği ayarlamak için Yatak odasının şeklini tamamen değiştirdik öyle geçti yorulduk baya pazar günü de annemdeydim dün akşamda ufak bir sinir boşalmasıyla(Kv dertleri Hamile halimle benimle uğraşan insan evladı) o yüzden bugün pek keyfim yok sadece yemek yapıp bir de kafamda bir kurabiye tarifi var ondan yapıp dondurucuya atasim var
İşte zaten beni en üzen nokta bu ilk defa böyle değiller zaten başından beri böyleler ama şu an bu halimde bile bana acımamaları benimle uğraşmaları çok ağrıma gidiyorKonuyu bilmeyerek yorum yapıyorum bari şu son günlerde biraz anlayışlı olsa insanlar
Başınız sağolsun.DÜn akşam bir hastamız entübe edilmişti gittik gördük akrabalarımızı
Böyle şeylerden bebek çok etkilenir sen sakin kalmaya çalış Allah'a havale et. İşte herkes malesef insanlıktan nasibini alamıyor.İşte zaten beni en üzen nokta bu ilk defa böyle değiller zaten başından beri böyleler ama şu an bu halimde bile bana acımamaları benimle uğraşmaları çok ağrıma gidiyor
Dün akşam tam 2 saat ağladım bugün hiç birşey olmamış gibi devam edeceğim dedim ama yapamıyorum benimle yuvamla huzurumla oynayan insanların insanlığı çok üzüyor beni
başınız sağolsun , mekanı cennet olsun ailesinede Allah sabırlar versinDÜn akşam bir hastamız entübe edilmişti gittik gördük akrabalarımızı
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin kalanlara sabırlar versinDÜn akşam bir hastamız entübe edilmişti gittik gördük akrabalarımızı
İyiyim iyiyim şükürNeyse bugün iyiysen sıkıntı yok :)
En baştayım yavruş YengeçGeçmiş olsun. Allah şifa versin
Burcun ne sweet var mısın listede
Yağ çıkardım kurabiye yapayım diyordum bunu yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?