Evet biliyorum oda etkileniyordur illaki hamileliğin başından beri hep böyle geçiyor zaten Rabbim herkesin gönlüne göre versin ne diyimBöyle şeylerden bebek çok etkilenir sen sakin kalmaya çalış Allah'a havale et. İşte herkes malesef insanlıktan nasibini alamıyor.
Çok güzel görüntüsü de tadıdaYağ çıkardım kurabiye yapayım diyordum bunu yapabilirim
Ellerine sağlık görüntü zaten çok güzelÇok güzel görüntüsü de tadıda Eki Görüntüle 3540297
Kalkıp bi silkelendim
Yatak odasını havalandırdım
Yatağımızı topladım
Yatak odasını ve ebeveyn banyosunu süpürdüm, buharladım, toz aldım
Ebeveyn banyosunun duşakabini, lavabo ve klozeti dezenfekte ettim
Banyo dolabını dıştan sildim
Paspaslarını serdim, çöpü ve ahsenin bez poşetini attım
Mutfağı havalandırdım
Mutfak bi türlü istediğim gibi olmuyor tezgahın üstü. Fırınım kocaman bi yere almıştım geri eski yerine aldım onları düzenledim
Bulaşık vardı elde yıkadım
Buzdolabının içini boşalttım, sildim, yerleştirdim. Atılacakları attım. Marketten eksikleri söyledim onları yerleştirdim
Buzdolabı dışındaki magnetikleri indirip sildim tek tek silip astım
Tezgah ve ara fayansı sildim
Mutfak çöpünü attım
Mutfağı süpürdüm, buharladım
Yemek masası sandalyelerini buharladım
Salata malzemesi çıkardım onları yıkayıp doğrycam kaba kaldırcam böyle iyi oluyor
Vestiyere geçtim eşimin ayakkabılarını doldurdum bi poşete asla giymiyor durup duruyor. Birine mi veririm yoksa eski eve mi gider bilmiyorum onun olduğu için arıza çıkarmasın sonradan
Tozunu sildim vestiyerin ayakkabıları terlikleri düzenledim
Ivır zıvır ahsenin malzemeleri var onları her şeyi düzenledim
Ahsenin küçük patik ve ayakkabıları vercem birine onları ayırdım
Koridoru süpürdüm, buharladım, vestiyerin aynasını sildim
Oturma odasını havalandırdım
Oturma odasını topladım oyuncakları falan
Oturma odasını süpürdüm, buharladım, toz aldım
Ahsenin odası ve büyük banyo kaldı. Salona girer miyim bakalım duruma göre
Başınız sağolsun bonus mekanı cennet olsun inşallahDÜn akşam bir hastamız entübe edilmişti gittik gördük akrabalarımızı
Gece vefat etmiş bugün cenaze var yemek yapıcam birazda götürcem
Evdeki işleri de ayarlamaya çalışıyorum
Bu kadar üzüp yıpratma kendini lütfen. O kadar özel bir dönemdesin ki her anın ayrı değerli.Çok halsiz düştüm bugün dermanım yok çok ağlamaktan sanırım akşam yemeğini zar zor yaptımbi duş aldım eşim gelene kadar yatacağım
.
Yatağımızı topladım
Robotun filtresini temizledim
Çöpü çıkardım
Kurabiye yaptım dondurucuya attım
Salon ve mutfağı üstten süpürdüm
Salonun tozunu aldım ıslak mendille
Akşam yemeği yaptım
(Fırında tavuk patates
Baklalı bulgur pilavı)
Evet çok özel çok güzel onunla konuşuyorum sıvazladıkça tekmeler atıyor çok şükür yani hamdolsun ama dediğin gibi bu zamanları böyle de hatırlamak hiç istemem teşekkür ederimBu kadar üzüp yıpratma kendini lütfen. O kadar özel bir dönemdesin ki her anın ayrı değerli.
Benim haftam dolmuştu ama doğum hiç beklemediğim zamanda oldu. Bebeğim şimdi kucağımda ama aynı bedende olmak düşüncesi bana çok özel geliyor. Sen de bu günleri başkaları yüzünden üzülerek, ağlayarak geçirme. Tadını çıkar.
Naçizane tavsiyemdir
Sen nasılsın bebişin nasılBu kadar üzüp yıpratma kendini lütfen. O kadar özel bir dönemdesin ki her anın ayrı değerli.
Benim haftam dolmuştu ama doğum hiç beklemediğim zamanda oldu. Bebeğim şimdi kucağımda ama aynı bedende olmak düşüncesi bana çok özel geliyor. Sen de bu günleri başkaları yüzünden üzülerek, ağlayarak geçirme. Tadını çıkar.
Naçizane tavsiyemdir
Bi dur beee artık her şeyi buharlamissin zatenYoruldum ama mutfağa giresim var. Buzluk için bişeyler yapcam sanki sanırım galiba
Ay terapi gibi çok hoşuma gidiyorBi dur beee artık her şeyi buharlamissin zaten
Kendini üzme desemde insanın canı sıkılıyo üzülüyo. Mümkün oldugunca az görüşmek başka çıkar yolu yok. Ama her şeyden önce karnındaki bebeğini düşün onlar için bebeğini karnındayken strese sokmayaİşte zaten beni en üzen nokta bu ilk defa böyle değiller zaten başından beri böyleler ama şu an bu halimde bile bana acımamaları benimle uğraşmaları çok ağrıma gidiyor
Dün akşam tam 2 saat ağladım bugün hiç birşey olmamış gibi devam edeceğim dedim ama yapamıyorum benimle yuvamla huzurumla oynayan insanların insanlığı çok üzüyor beni
Bende eksik kalmamışım başakEn baştayım yavruş Yengeç
Bizede gelseneOturma odasının kanepesini de buharladım yazmamışım aaaaAllahım görüntü çok güzel yeni alınmış gibi tertemiz görüntü
Oh en güzel rutinler nasıl gidiyoİyi akşamlar herkese
Yazmıyorum çünkü rutinlerim hep aynı bu ara. Yedir içir temizle döngüsündeyim
Müsait oldukça okuyorum bana da iyi geliyor
Az önce geldim sweet var teli sabah yazarım yoğunluktan farkında değilim ben de bi aklıma geldi sonra çıktı aklımdanBonus bonusum geldin mi efser nerde haberin var mı cumadan beri yokmuş baktım da sende teli vardı sanki belki haberin vardır dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?