Başınız sağolsun, rabbim sabır versin kalanlara.DÜn akşam bir hastamız entübe edilmişti gittik gördük akrabalarımızı
Gece vefat etmiş bugün cenaze var yemek yapıcam birazda götürcem
Evdeki işleri de ayarlamaya çalışıyorum
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun bonusumm sabırlar diliyorumDÜn akşam bir hastamız entübe edilmişti gittik gördük akrabalarımızı
Evet ay öyle aslında ama işte geldiler bi. Bide dün gün boyu baya sinirliydim odun ne dese rahatsız etti beniBi defa hiç unutmuyorum ya kızımı ya oğlumu uyutcam (hangisi olduğunu unuttum da olayı hatırlıyorum) ayağımda sallıyorum ama mutfak göçüyor. Ordaki dağınıklık aklıma geldikçe tepem atıyor daha bi hırsla sallıyorum uyusunda toplayım diye. 45 dk salladım ve nasıl öfkeliyim ama. Hem içerdeki karışıklığa, hem toplamadan sallamaya başladığıma, hemde uyumadığı için çocuğuma.
Neyse 45 dk sonra uyudu sweet inanki 10 dk da topladım her yeri.
Sonra dedim ki ne kadar salağım. 10 dk lık iş için 45 dk sinir harbi yaşadım.
O gün bu gündür hiç bi iş gözümde büyümüyor ya. En en kötü herkes uyuyunca bi yarım saat geç yatar toplarım her yeri diyorum.
Keşke tek dert evin dağınıklığı olsa ahhh
Başınız sağ olsun BonusDÜn akşam bir hastamız entübe edilmişti gittik gördük akrabalarımızı
Başınız sağolsun. Genç miydiDÜn akşam bir hastamız entübe edilmişti gittik gördük akrabalarımızı
Neyse bugün iyiysen sıkıntı yok :)Evet ay öyle aslında ama işte geldiler bi. Bide dün gün boyu baya sinirliydim odun ne dese rahatsız etti beni
Yok canım 70 falandı sanırım kanser hastasıydıBaşınız sağolsun. Genç miydi
Başınız sağ olsunDÜn akşam bir hastamız entübe edilmişti gittik gördük akrabalarımızı
Mekanı cennet olsun inşallah. Hepimiz bi gün gidecezYok canım 70 falandı sanırım kanser hastasıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?