• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

İmplant yaptırdım yanağım şişmiş, memede kitle ameliyatı sonrası ilk kontrolüm vardı yine aynı yerde ameliyat bölgesinde daha büyük bir kitle olduğunu öğrendim. Bilmiyorum demek bu da benim kaderimmiş 😏

Yatağı topladım.
Kahvaltıya pizza yaptım 🍕
Ortalığı topladım, lavaboyu elden geçirdim.
Bebeğe alışveriş yaptık, onları yıkayacağım birazdan.
Akşam yemeği yaptım, bulaşık makinesini boşalttım.
Bebeğimin ateşi 40 oldu, onu düşürmek ile uğraştım 🥹
Birazdan çay koyup ayağımı uzatabilirsem gün biter.
Geçmiş olsun. Allah şifa versin
Ay bana geldiler yine. Yani her şeye sinir olmaya başladım yine öyle böyle değil. Oduna gözünün üstünde kaşın var diye dalasım var öyle böyle değil 😬 ve bu ev beni deli ediyor Allahım topla topla bitmiyor her yer karman çorman. Amaaan sonra yaparım deyince daha da kötü oluyor. Yarın atacam bir sürü bişeyi kafaya koydum
Burcun ne sweet var mısın listede😂

Eklentiler

• IMG_4180.png
    IMG_4180.png
    145,4 KB · Görüntüleme: 15
Herkese hayırlı günler benim bugün pek modum yok cumartesi beşiği ayarlamak için Yatak odasının şeklini tamamen değiştirdik öyle geçti yorulduk baya pazar günü de annemdeydim dün akşamda ufak bir sinir boşalmasıyla(Kv dertleri Hamile halimle benimle uğraşan insan evladı) o yüzden bugün pek keyfim yok sadece yemek yapıp bir de kafamda bir kurabiye tarifi var ondan yapıp dondurucuya atasim var:KK51:

Herkese hayırlı günler benim bugün pek modum yok cumartesi beşiği ayarlamak için Yatak odasının şeklini tamamen değiştirdik öyle geçti yorulduk baya pazar günü de annemdeydim dün akşamda ufak bir sinir boşalmasıyla(Kv dertleri Hamile halimle benimle uğraşan insan evladı) o yüzden bugün pek keyfim yok sadece yemek yapıp bir de kafamda bir kurabiye tarifi var ondan yapıp dondurucuya atasim var:KK51:
Konuyu bilmeyerek yorum yapıyorum bari şu son günlerde biraz anlayışlı olsa insanlar

Konuyu bilmeyerek yorum yapıyorum bari şu son günlerde biraz anlayışlı olsa insanlar
İşte zaten beni en üzen nokta bu ilk defa böyle değiller zaten başından beri böyleler ama şu an bu halimde bile bana acımamaları benimle uğraşmaları çok ağrıma gidiyor
Dün akşam tam 2 saat ağladım bugün hiç birşey olmamış gibi devam edeceğim dedim ama yapamıyorum benimle yuvamla huzurumla oynayan insanların insanlığı çok üzüyor beni

Son düzenleme:
İşte zaten beni en üzen nokta bu ilk defa böyle değiller zaten başından beri böyleler ama şu an bu halimde bile bana acımamaları benimle uğraşmaları çok ağrıma gidiyor
Dün akşam tam 2 saat ağladım bugün hiç birşey olmamış gibi devam edeceğim dedim ama yapamıyorum benimle yuvamla huzurumla oynayan insanların insanlığı çok üzüyor beni
Böyle şeylerden bebek çok etkilenir sen sakin kalmaya çalış Allah'a havale et. İşte herkes malesef insanlıktan nasibini alamıyor.

DÜn akşam bir hastamız entübe edilmişti gittik gördük akrabalarımızı
Gece vefat etmiş bugün cenaze var yemek yapıcam birazda götürcem
Evdeki işleri de ayarlamaya çalışıyorum
başınız sağolsun , mekanı cennet olsun ailesinede Allah sabırlar versin

DÜn akşam bir hastamız entübe edilmişti gittik gördük akrabalarımızı
Gece vefat etmiş bugün cenaze var yemek yapıcam birazda götürcem
Evdeki işleri de ayarlamaya çalışıyorum
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin kalanlara sabırlar versin 🤲

Kalkıp bi silkelendim😂

✅ Yatak odasını havalandırdım
✅Yatağımızı topladım
✅Yatak odasını ve ebeveyn banyosunu süpürdüm, buharladım, toz aldım
✅Ebeveyn banyosunun duşakabini, lavabo ve klozeti dezenfekte ettim
✅Banyo dolabını dıştan sildim
✅Paspaslarını serdim, çöpü ve ahsenin bez poşetini attım
✅Mutfağı havalandırdım
✅Mutfak bi türlü istediğim gibi olmuyor tezgahın üstü. Fırınım kocaman bi yere almıştım geri eski yerine aldım onları düzenledim
✅Bulaşık vardı elde yıkadım
✅Buzdolabının içini boşalttım, sildim, yerleştirdim. Atılacakları attım. Marketten eksikleri söyledim onları yerleştirdim
✅Buzdolabı dışındaki magnetikleri indirip sildim tek tek silip astım
✅Tezgah ve ara fayansı sildim
✅Mutfak çöpünü attım
✅Mutfağı süpürdüm, buharladım
✅Yemek masası sandalyelerini buharladım
✅Salata malzemesi çıkardım onları yıkayıp doğrycam kaba kaldırcam böyle iyi oluyor
✅Vestiyere geçtim eşimin ayakkabılarını doldurdum bi poşete asla giymiyor durup duruyor. Birine mi veririm yoksa eski eve mi gider bilmiyorum onun olduğu için arıza çıkarmasın sonradan
✅Tozunu sildim vestiyerin ayakkabıları terlikleri düzenledim
✅Ivır zıvır ahsenin malzemeleri var onları her şeyi düzenledim
✅Ahsenin küçük patik ve ayakkabıları vercem birine onları ayırdım
✅Koridoru süpürdüm, buharladım, vestiyerin aynasını sildim
✅Oturma odasını havalandırdım
✅Oturma odasını topladım oyuncakları falan
✅Oturma odasını süpürdüm, buharladım, toz aldım

Ahsenin odası ve büyük banyo kaldı. Salona girer miyim bakalım duruma göre

Back