Düzenli Evimiz & Hayatımız

Herkes ailesi ile vakit geçirdi herhalde bugün, çoğu yerde de hava güneşliymiş.
Eşim gittikten sonra oturdum dizi izledim Örgü ördüm
Arada yemek hazirladim mutfağı topladım
Makineye tekrar çamaşır attım onu serdim
Tekrar dizi örgü vs derken
Kitap okumaya geçtim şimdi ben,
Mutfak ve ev toplu

Ay bana geldiler yine. Yani her şeye sinir olmaya başladım yine öyle böyle değil. Oduna gözünün üstünde kaşın var diye dalasım var öyle böyle değil ve bu ev beni deli ediyor Allahım topla topla bitmiyor her yer karman çorman. Amaaan sonra yaparım deyince daha da kötü oluyor. Yarın atacam bir sürü bişeyi kafaya koydum

Al bendende o kadar.. kızımın da bu hafta iyice uykusu bozuldu geceleri 2 saat ancak uyuyorum. Oturduk yine bakalım ne zaman uykusu gelecek ..

İyi geceler

Gündüz hep evdeydim çocuklarla vakit geçirdik akşam da bir yakınımıza gittik hastanede kötüleşmiş diye.

Kafamı toplarken size bi bakim dedim

Sakin ol swetim geçici bu hal bi durup derin nefes al. Ölümlü dünya niye sorun ediyoruz dağınıklığı kuzum kalkar yarım saate toplarız Allah sağlık versin yeter ki

Al bendende o kadar.. kızımın da bu hafta iyice uykusu bozuldu geceleri 2 saat ancak uyuyorum. Oturduk yine bakalım ne zaman uykusu gelecek ..
Ay bizde aynı uykusu iyidir benimkinin. Geçen hafta şehir dışındaydık yanımda uyumak istedi hep neyse eve geldik olmadık zamanda uyuyor gece uyumuyor. Arabayla çıkınca tamam hemen uyuyor normalde öğle uykusunu kesmiştik. Uyuyunca da maalesef akşam sıkıntı. Bugün en son saat 22.30 du dedim uyuyursan uyu yoksa ben gidiyorum içeri. En son uyudu artık 11 e gelirken. En azından akşamları keyif yapıyordum o da gitti

Sakin ol swetim geçici bu hal bi durup derin nefes al. Ölümlü dünya niye sorun ediyoruz dağınıklığı kuzum kalkar yarım saate toplarız Allah sağlık versin yeter ki
Ay hep o kafadayım da aman yapılır eder. Bugün bi sinir var bende adama sarasım var ondan heralde topluyorum ama toplanmıyor gibi kısır döngü içindeyim

Amin amin sağlık gerçekten önemli işte arada geliyorlar da delleniyoz basit şeylere bile

Bi defa hiç unutmuyorum ya kızımı ya oğlumu uyutcam (hangisi olduğunu unuttum da olayı hatırlıyorum ) ayağımda sallıyorum ama mutfak göçüyor. Ordaki dağınıklık aklıma geldikçe tepem atıyor daha bi hırsla sallıyorum uyusunda toplayım diye. 45 dk salladım ve nasıl öfkeliyim ama. Hem içerdeki karışıklığa, hem toplamadan sallamaya başladığıma, hemde uyumadığı için çocuğuma.
Neyse 45 dk sonra uyudu sweet inanki 10 dk da topladım her yeri.
Sonra dedim ki ne kadar salağım. 10 dk lık iş için 45 dk sinir harbi yaşadım.
O gün bu gündür hiç bi iş gözümde büyümüyor ya. En en kötü herkes uyuyunca bi yarım saat geç yatar toplarım her yeri diyorum.

Keşke tek dert evin dağınıklığı olsa ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…